Forum » Igre » Ping pri multiplayerju
Ping pri multiplayerju
MrX ::
mene pa zanima kaj je to PING, ko igras preko neta? a je bolje da ga imas manj? kako vpliva na igro? itd.......
DavidJ ::
Reakcijski čas med strežnikom in teboj izražen v milisekundah.
Konkretno. Če imaš 100 pinga, boš s puško streljal na nasprotnika, vendar bo on občutil, kot da si ga streljal eno celo desetinko sekunde pozneje. Zato je na netu dosti težje zadet.
Konkretno. Če imaš 100 pinga, boš s puško streljal na nasprotnika, vendar bo on občutil, kot da si ga streljal eno celo desetinko sekunde pozneje. Zato je na netu dosti težje zadet.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DavidJ ()
Slaine ::
Tko je... in pol grem jaz snajpat v SoF2 in morm strelat cca1 meter pred človeka da ga zadanem lol... se splača potrpet, saj je server za 48 folka... in vsi snajpajo... užitek! ;)
Slaine - The King of Kings ...........''Some of us are born to die''
V-i-p ::
Najbolje pa je, ko igram SOF2 MP in vsi amerikanosi™ govorijo: Wow, V-i-p I wont your ping!!! Whats your conn? Give me your ping :) Imam povprečno 45ms pinga, oni pa tudi preko 200 :)
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
d3mon ::
Odvisno kateri game igraš...
Q3 ima dokaj dobro net kodo. Še najboljše kar sem jaz probal je bil UT2k3.
BTW: V Q3 engine based games se da dokaj veliko tweakati glede conn. speeda in pinga. S par triki pridrš iz 50 na 25 pinga...
Q3 ima dokaj dobro net kodo. Še najboljše kar sem jaz probal je bil UT2k3.
BTW: V Q3 engine based games se da dokaj veliko tweakati glede conn. speeda in pinga. S par triki pridrš iz 50 na 25 pinga...
R33D3M33R ::
Joj, včeraj sem igral quake 3 arena preko neta na 31,2 kB/s in sem imel >400 pinga pa me zanima če se to da spraviti do kakih 300 ali 200. A lahko kaj stweakam? Nova povezava žal ne pride v poštev
Hvala
Hvala
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Dr.SmaSh ::
3 leta sme railal v Q2 z 300+ ping...
Ko sem ga imel 280 je bil cel luxuz
Se pa navadish...pol je pa drek bil ko sem presedlal na ADSL...ni se kr tak lahko resit 3 letne navade
Se neki nasvet:
Ko igrash preko neta zapri irc, kazaao, edonkey, msn, icq in vs ta krep...
Ko sem ga imel 280 je bil cel luxuz
Se pa navadish...pol je pa drek bil ko sem presedlal na ADSL...ni se kr tak lahko resit 3 letne navade
Se neki nasvet:
Ko igrash preko neta zapri irc, kazaao, edonkey, msn, icq in vs ta krep...
..:: LIVE 2 OVERCLOCK, OVERCLOCK 2 LIVE! ::..
He he, malo je samo čudno, ker moraš merit kak meter vstran , da zadeneš samo to je težko ker se tarča pač neprestano premika in jo je težko zadet.
Aja, vprašanji: Ali naj se povežem na serverje ki imajo nizek ping? Ali grafika kaj vpliva na prenos?
Aja, vprašanji: Ali naj se povežem na serverje ki imajo nizek ping? Ali grafika kaj vpliva na prenos?
Deathlike M Tito ::
sevede se mors konektt na serverje k majo najnizji ping to ti kaze kulku ga mas ti na tem serverju!
glede grafike mislm d ne upliva na prenos usaj meni ne
Izogibaj se serverjeu z velikimi pingi !!!
glede grafike mislm d ne upliva na prenos usaj meni ne
Izogibaj se serverjeu z velikimi pingi !!!
do what i say not what ive done!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Deathlike M Tito ()
Deathlike M Tito ::
Ping is a basic Internet program that lets you verify that a particular IP address exists and can accept requests. The verb ping means the act of using the ping utility or command. Ping is used diagnostically to ensure that a host computer you are trying to reach is actually operating.
pa se po hrvasko
ping (ping)
Program pomoću kojeg je moguće provjeriti da li neko računalo na Internetu radi i koliko mu je vremena potrebno da odgovori na neki upit. Naredba se zadaje u obliku ping ime-računala
Ime je dobio po zvuku kojeg proizvodi sonar u brodovima ili podmornicama, dok neki tvrde da je PING kratica od Packet Internet Grouper.
Upm d ste zadovoljni z odgovorom
pa se po hrvasko
ping (ping)
Program pomoću kojeg je moguće provjeriti da li neko računalo na Internetu radi i koliko mu je vremena potrebno da odgovori na neki upit. Naredba se zadaje u obliku ping ime-računala
Ime je dobio po zvuku kojeg proizvodi sonar u brodovima ili podmornicama, dok neki tvrde da je PING kratica od Packet Internet Grouper.
Upm d ste zadovoljni z odgovorom
do what i say not what ive done!
Aha, sem pa opazil da imam v UT v436 ping pod 300 in to včasih še pod 200 . Zanimivo, bom še na Quake probal dat najnovejši patch, zdaj mam 1.16n.
boom-bar ::
Men pr Battlefieldu vle;e ping od 50 pa tja do 200 mam pa 2Mbit ADSL
Legalizirajte mehke droge!!!
Bom kar na UT presedlal, ker mi deluje ob navezi s InstantGib čisto ok in je velikost pinga čisto neovirajoča stvar.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | a špila kdo Americas Amry?? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4705 (3467) | Pyr0Beast |
» | Vse o pingu (pri igrah)Oddelek: Omrežja in internet | 2169 (1822) | 64202 |
» | Katera multiplayer igra bi delovala preg dial-upa?Oddelek: Igre | 1721 (1418) | Simko |
⊘ | WOLF (RTCW) vsak dan ob 22.00 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 8129 (5593) | Enzo77 |
» | Q3A PING ! ...helpOddelek: Igre | 921 (806) | DeLuX |