» »

Outlook Express - izbrisana pošta

Outlook Express - izbrisana pošta

Fifty ::

Včasih ko zaprem Oulook Express, me vpraša, če želim da stisne pošto, in vsakič potrdim. Do sedaj ni bilo problemov s tem, danes pa se je komp med tem opravilom "obesu", in je blo treba resetirat. Potem pa odprem Outlook in vidim da mi manjka pošte za 2 meseca nazaj. Kaj storiti, ker imam namreč kar nekaj pomembne pošte? Probal sem že system restore, vendar brez uspeha. Prosim za pomoč. Hvala

Fifty ::

Aja, pa še to, pošta za 2 mesca manjka samo pod prejeto, pod ostalimi mapami je vse ok.

Tomay ::

Poglej v koš in v C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Identities\{940A14EB-3AB2-435A-B20D-A1160475974F}\Microsoft\Outlook Express
Koda v oklepaju je pri tebi drugačna.

Raziskovalec si nastavi tako, da bo videl tudi skrite datoteke in najprej naredi kopijo vseh datotek v tej mapi.

Poglej, če je v košu ali v tej mapi kaj več datotek z imenom inbox. Postaj nazaj katere.


P.S. Če gre za res pomembne podatke se ti splača disk ven vzet pa naredit recovery s kakim programom.
Voodoo 4Ever

Omelo ::

Tako kot je rekel Tomay.

Drugače pa čim manj premikaj datoteke. Poskusi rešiti podatke skakšnim programom - išči v Googlu Outlook Express Recovery, ti bo vrglo ogromno zadetkov.

In v prihodnje - priporočam ti da NE uporabljaš Outlook Expressa, saj je izgubljeno pošto bistveno težje rešiti kot iz pst datotek, ki jih naredi Outlook. Imel že res ogromno težav z Expressom.

Okapi ::

Če se prav spomnim, se Expressu to zgodi, če datoteka s pošto naraste čez 1 ali 2 GB. Skratka, ima neko velikostno omejitev. Tako da če ga boš uporabljal še naprej, moraš pošto razdeliti v več map.

O.

Fifty ::

Na žalost sem iz koša izbrisal vse, kar je nastalo pri stiskanju pošte. Kakšna ideja, kako dobiti nazaj zbrisano iz koša? Probal sem že kar nekaj programov, vendar noben ne najde omenjenih datotek.

Omelo ::

Lahko sicer probaš še s Data Recovery programi, za obnovitev datotek. Vendar pa je upanja pa bo ta datoteka delala skoraj nična. Tako da si najverjetneje izgubil pošto. Žal, po toči zvoniti je prepozno. Možno sicer je, da bi ti podjetja, ki se s tem ukvarjajo še rešili podatke, če jim odneseš. Vendar bodo stroški verjetno precej visoki, brez garancije da podatke dobiš nazaj. Koliko se splača pretehtaj sam.

Od danes naprej pa po en prenosni disk pa backup delat, edini način da se rešiš teh komplikacij. WD Passporti sinhronizirajo tudi pošto, tako da jo lahko gledaš tudi na drugih računalnkih z geslom seveda.

In ja, Okapi, .dbx datoteke imajo 2 gb omejitev.

Duhec ::

Disk priklopi v neko drugo mašino kot dodaten disk in tako iz drugega sistema poizkusi reševat z Recovery Data programi, če najde kake *.dbx datoteke na faliranem disku.
Samo po mojem si naredil preveč telovadbe s podatki in z vsakim zagonim in klikom je manj šans, da boš dobil podatke iz koša nazaj.
Ali pač. Poročaj.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Uninstal Outlook

Oddelek: Programska oprema
121829 (1487) Duhec
»

outlook express - problem

Oddelek: Programska oprema
161280 (1044) fosil
»

ohranitev podatkov

Oddelek: Pomoč in nasveti
132466 (2218) chrush
»

outlook express problem s količino

Oddelek: Programska oprema
61862 (1789) Duhec
»

Kako rešiti pošto iz OUTLOOKA ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
102790 (2567) Kriko

Več podobnih tem