Forum » Izdelava spletišč » Dodajanje teksta na spletno stran
Dodajanje teksta na spletno stran
matejgt ::
Pozdravljeni!
Sem čisti začetnik, oziroma spletno stran znam izdelat le z Dreamweaver-jem in še to le obično html! Sedaj pa bi rad izdelal no spet čisto običajno stran, ki pa bi imela možnost, da bi vsak obiskovalec lahko vprsal kratek tekst na stran, brez kakršnekoli prijave! Ta tekst bi bil normalno viden vsem obiskovalcen, skratka, obiskovalec bi vpisal določen tekst, ko bi naslednji obiskovalec vpisal svoj tekst, bi se prejšni pomaknil nižje in tako naprej!
Ali mi lahko kdo nekako pomaga to sestavit oziroma obrazložit, če ni preveč komplicirano! Hvala
Sem čisti začetnik, oziroma spletno stran znam izdelat le z Dreamweaver-jem in še to le obično html! Sedaj pa bi rad izdelal no spet čisto običajno stran, ki pa bi imela možnost, da bi vsak obiskovalec lahko vprsal kratek tekst na stran, brez kakršnekoli prijave! Ta tekst bi bil normalno viden vsem obiskovalcen, skratka, obiskovalec bi vpisal določen tekst, ko bi naslednji obiskovalec vpisal svoj tekst, bi se prejšni pomaknil nižje in tako naprej!
Ali mi lahko kdo nekako pomaga to sestavit oziroma obrazložit, če ni preveč komplicirano! Hvala
kr?en ::
Brez nekega backenda, baze in programeskega jezika, ki ti bo hendlal logiko, bos to bolj tezko naredil.
Netrunner ::
Uporabiti boš moral programski jezik kot je npr. PHP in bazo podatkov kot je MySql oz. za to enostavno zadevo je kak SQL Lite lažji. Lahko shranjuješ tudi v datoteko, vendar ni ravno optimalna odločitev.
Glede na to, da se ti ne sanja o teh zadevah ti priporočam da si namestiš Wordpress in uporabiš privzeto blog funkcionalnost kjer nastaviš da lahko tudi neprijavljeni komentirajo ter skopiš potrditev komentarjev tako, da so vidni takoj na strani. Namestitev in konfiguracija WP ti ne bi smela povzročat prevelikih težav saj je tutorialov preveč.
Ena opcija je tudi da implementiraš one komentarje od facebooka.
Verjetno še enostavn
Glede na to, da se ti ne sanja o teh zadevah ti priporočam da si namestiš Wordpress in uporabiš privzeto blog funkcionalnost kjer nastaviš da lahko tudi neprijavljeni komentirajo ter skopiš potrditev komentarjev tako, da so vidni takoj na strani. Namestitev in konfiguracija WP ti ne bi smela povzročat prevelikih težav saj je tutorialov preveč.
Ena opcija je tudi da implementiraš one komentarje od facebooka.
Verjetno še enostavn
matejgt ::
Hm,v bistvu imam v mislih kot koment spletne strani, recimo kot pri člankih na 24ur.com kjer lahko vsak vpiše koment, le da tukaj ne bi bilo potrebne nobene prijave! Poskušal sem dodat MySql bazo, na nadzorni plošči, vendar po namestitvi se mi niti sanja ne kako naprej! Pred časom sem poskušal namestiti forum in stvar je zelo enostavna za opravljat, torej dodajanje kategorij in podobno! Podobno sem mislil, če bi bila aplikacija za namestit, za vstavljanje komentarjev, seveda brez kakršnih koli prijav!
Bob Rock ::
Poizkusi za test kaj takega: http://www.freewebmasterhelp.com/tutori...
Ne, nisem mislil chat, v bistvu bi imel enako kot "dodajanje komantarjev" na spletni strani!
Ales ::
Oglej si še Disqus.
Mimogrede, prosto kometiranje brez prijave boš izklopil takoj, ko te najdejo link spammerji. Kar bo tudi zelo hitro.
Mimogrede, prosto kometiranje brez prijave boš izklopil takoj, ko te najdejo link spammerji. Kar bo tudi zelo hitro.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Online bazaOddelek: Programiranje | 2258 (1551) | Yacked2 |
! | Preberi me !Oddelek: Izdelava spletišč | 43786 (4696) | FitnessBoy |
⊘ | Izdelava spletne strani - Poceni (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 23728 (22216) | Ziga Dolhar |
⊘ | Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 40183 (28146) | Primoz |
» | Narediti svoj FORUM (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5452 (4869) | bzagozen |