» »

Windows 10 na 300 milijonih naprav

««
5 / 11
»»

mtosev ::

reviewi za win10 so bolj al ne pozitivni, če jih niste nič brali.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Invictus ::

k4vz0024 je izjavil:

Pa bi ga moralo. Saj oglašuje Win 10, kot sistem presežkov.

Ne, ker to ni njegova naloga.

Kaj bi moral, je pa vaško natolcevanje v smislu, Francka je dala Jožetu, ne pa Miranu. Kurba stara...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

klinker ::

krneki0001 je izjavil:

k4vz0024 je izjavil:

trnvpeti je izjavil:

>imej golf dvojko,debeli tv in tomosovo kosilnico pa nokio staro pa nisi odvisen
eno je, ko kupis golf dvojka z diezel masino, pol ti pa na daljavo zamenjajo z pecko na drva in ti recejo, da si na boljsem


+1

To! Se podpišem.


To pa zato, ker si jim ti to dovolil, s tem ko si vklopil da se sam sistem posobdablja kot mu paše.
Če bi blokiral zadevo (čisto lepo se jo da blokirat, samo vklopiš, da te mora vprašat če dovoliš download), ti pečke nebi mogli zamenjat.


Sory samo jst sem kolegu pred slabim mescem na 7ki vse to Win10 sranje pocistu, hide-al, izklopu, posodobitve nastimal da naj niti ne prenese preden oznacim kaj hocem itd...pa je pred enim tednom clovek prisu iz sluzbe in zagledal 10ko gor brez da bi karkoli potrdil.
Ce jst izklopim vse in skenslam to sranje, s kako pravico lahko MS to nazaj vklopi z drugacnimi posodobitvami, jebemu mater. Se sreca da mu ni kaj svojih orodij zafuralo in je lahko dokoncal projekt ob pravem casu, ker ce bi se zakompliciralo in bi zamudu, padejo takoj penali in namesto 2k eur, dobis samo 1500eur. Zaradi pofukane MS politike?!
In to da bi dovolil posranemu MSu, kateremu je se placal prenosljivo verzijo 7ke 200+ eur?! In da moram stalno surfat po netu kere posodobitve lahko instaliram da ne bo spet sranje?! Ker mu WS namrec vzdrzujem jst in v 5ih letih odkar ima ta WS nisem bil tolko pri njemu kot v zadnjih dveh mesecih zaradi tega dreka od posodobitev!
Ne se zajebavat, MS je z 10ko naredu najvecje sranje v svoji karjeri in to ni sam OS ampak posiljevanje z njim, poleg vsega integriranega dreka na njem?!
Seveda je popizdu in gre v nakup Meka. Bo skesu 3k eur in imel mir pred MS-om.

Mi je pa cudno da sem enak postopek sebi in punci ustimal, pa se ni blo pizdarij za sedaj 8-O

k4vz0024 ::

Kaj pa je? Kovanje dobičkov na podlagi spywara?

klinker ::

mtosev je izjavil:

reviewi za win10 so bolj al ne pozitivni, če jih niste nič brali.


Review si ga naredim sam, ne rabijo meni oprani mozgani trollat kaj je zame dobro in kaj ni.
10ka je fail na kvadrat, ene 3x vecji od Viste, ki vse kar je blo narobe na njej je blo to da je delala z en drek.

k4vz0024 ::

Ma ja. MS je že maja lanskega leta poskusil uvesti telemetrijo na Win 7. Kasneje sicer opcijsko. Potem pa je dodal pod obvezne posodobitve sistema. Toliko o poštenih namenih M$.

krneki0001 ::

trnvpeti je izjavil:

>Ne more biti pravno odgovoren MS, saj on ni naredil hardwera. In če proizvajalec MS-u da v podpis driverje za multifunkcijsko napravo, ki znajo samo printat (ne pa skenirat), ne more biti zato odgovoren MS

spet zavajanje
dogovorjen je standard, in to je podpisano z obeh strani.

Ce v w81 deluje scaner, in printanje, v w10 pa samo scaner, se je nekaj znatno spremenilo na strani vendorja


Dogovorjen je lahko za standard. multifunkcijska naprava printa in printanje deluje. In to je že dovolj za podpis driverja.

k4vz0024 ::

A ja duplex je pa za okras?

Looooooka ::

zmaugy je izjavil:

Looooooka je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Looooooka je izjavil:

Ne, OS pr katerem mora user tolk stvari pocet, da lahk normano in brez skrbi dela, je crap. V eni drugi temi so enmu svetoval nej v Win10 instalira Win7 v virtualko, tja prklop printer in ga share-a, da bo lahko normalno printal v Win10. To je norost. :>

To ni novost. To je nesposobnost uporabnika.
Driverje piše proizvajalec printerja. Če je spisal driver, ki magično dela samo v Windows 7 in ne dela v 10ki potem je velika verjetnost, da ni spisal delujočega driverja že za 8ko oziroma 8.1.
Od takega proizvajalca pač ne kupiš več printerja. Verjetno normalen človek ne pričakuje, da bom jaz plačal moko kmetu, mlinar mi jo bo zastonj zmlel, pek zastonj spekel, če bodo problemi posledica zanič moke, bosta pa kriva pek in mlinar?

Norost je samo to, da ste eni presenečeni nad l-userji. Uporabniki se do programov in operacijskih sistemov še vedno obnašajo kot debili. Krivi so pa filmi in Microsoft. Njihov OS je že leta najbolj frendly do l-userjev in folk je posledično zaradi tega, vsako leto bolj zabit.

Genijalcem, ki se prepirajo o verzijah in spyware-u. Če to počnete na Microsoftovem OS-ju ste rahlo žalostni in smešni. Če to počnete na OS-ju, ki je tako dober in Microsoftovega ne uporabljate...potem je čudno, da sploh pišete v tej temi. Jaz recimo ne bi pisal O OS X-u, ker ga ne uporabljam. Sem ga parkrat probal, je lep in vidim v katero smer gre njihova UI-logika. Ampak zame osebno je to čisto mimo in narejeno na še hujši način, kjer mi osebno deluje kot, da z uporabniki ravnajo kot z dojenčki.
Ampak ne pljuvam pol tok po OS-ju, kot se da vam po Windowsih. Več kot očitno je designerjem Max OS X všeč. Več kot očitno z njim dosegajo odlične rezultate in z njim dobro služijo.
OČITNO, da je to treba priznati tudi Microsoftu, ker toliko milijonov uporabnikov verjetno nima nekega fetiša na probleme. Dvomim, da pridejo iz službe in si rečejo "joj v službi je bilo tako fino, da je bilo že prefino. Grem inštalirat Windowse, da ne bo dan prelep. Jezus je rekel, da je življenje trpljenje in zaradi tega nauka bom inštaliral in pizdil če čez ne vem... osmo verzijo windowsev.

Spizdi na linux. Spizdi na mac os. Zakaj trpiš?


Nikamor ne bom "spizdil". Hočem to, kar sem pošteno plačal. Naj "spizdijo" tisti, ki zavajajo kupce.

Ti nisi ničesar pošteno plačal. Mel si na voljo trial vertijo in to kar si tam videl si zavestno kupil. Milijarde, ki so šle v razvoj niso prišle iz tvojega žepa. Če so vsi ostali nekaj plačali potem so verjetno vedeli kaj kupujejo. Greš ti v Bauhaus kupit vrtalnik za 100 eur potem pa misliš, da boš lahko zahteval še svedre za 500 eur.

Kaj nisem pošteno plačal? Kakšno ku..c trial verzijo? Na čemu si ti? Kakšne ku..c svedre za 500 EUR? Zahtevam to, kar je bil vedno standard - posodobitve, ki niso bolj škodljive kot brez posodobitev. Do oglaševanega datuma. Kaj ti ni jasno?

Windows 8 in 10 si lahko uporabljal brez aktivacije. In to dovolj časa, da si se odločil za njihovo ne-uporabo.
Testne vožnje avtomobilov ne trajajo 30 dni, ne stanejo 150 eur in po nakupu nihče ne jamra, da v avtomobilu ni držala za kozarce, ki ga tudi med testno vožnjo ni bilo.
300 mil userjev in ti si alfa in omega za definicijo bolj škodljivega? Mogoče imaš probleme samo ti.
Jaz recimo imam 10ko na tablici, na pc-ju in v pisarni, kjer z njo brez problema razvijam. Verjetno nisem edini, ki magično nima nekih problemov.

Vi bi pa kaj....za 150 eur 30 let supporta za windows xp-je?
Če bi iz danes na jutri šli na 5-10 eur mesečne naročnine bi se pa spet bunili, da vas poskušajo nategnit.
A mamo v Sloveniji res tok v pizdi standard, da dejansko verjamemo, da smo za 150 eur upravičeni do stvari, ki se jih razvija mesece, leta in za katere je bila med razvojem možnost, da se zadeve predlagajo in da o njih uporabniki glasujejo. Kje ste bili takrat? Osebno sem par bug reportov poslal, par zadev predlagal. Take, ki so jih predlagali tudi drugi. Pa si glasoval pri njihovem predlogu in je zadeva na koncu šla čez.
Pizdit na slo-techu na podlagi 150 eur je pa pač mimo.
Dajte urlje, kjer ste development teamu, ki je odgovoren za vaše specifične probleme, oddali bug report, predlog, vprašanje kam gre kaj. Dajte url do peticije, ki jo je podpisalo vsaj ne vem 10-40% uporabnikov glede na številke s katerimi se operira.
Microsoft slo-techa verjetno ne bere.
Mimogrede...mislim, da se je tudi na slo-techu kot na ostalih geek straneh dalo v naprej prebrati, ko je Microsoft spreminjal svojo politiko o popravkih in posodobitvah
Očitno, da je bilo od časa objave in do časa realizacije premalo pritožb. Torej obstaja velika verjetnost, da smo s svojimi pritožbami včasih v manjšini in da naše mnenje mogoče ne predstavlja mnenja vseh uporabnikov. 2 mil slovencev pa se o istih stvareh ne strinjamo že desetletja. Pri 200,300+ mil. uporabnikih je število različnih mnenj VERJETNO še večje. Nekdo se je verjetno odločil za statistično "najboljšo" možnost. Glede varnosti Microsoftu očitamo stvari že desetletja. Krivci smo pa baje tisti, ki ne inštaliramo varnostnih popravkov. Če je s to odločitvijo nekdo zajebal in imate prav vsi, ki ste jezni, bo Microsoftu padel tržni delež. Tudi internet explorer je padel a ne?

Meni gre na živce že to, da mi google na pofukanem iskalniku ponuja svoj browser. Verjetno sem edini in pač požrem to dejstvo.

Zgodovina sprememb…

k4vz0024 ::

Jaz ga takoj zamenjam, ker sem istega mnenja.

mtosev ::

klinker je izjavil:

mtosev je izjavil:

reviewi za win10 so bolj al ne pozitivni, če jih niste nič brali.


Review si ga naredim sam, ne rabijo meni oprani mozgani trollat kaj je zame dobro in kaj ni.
10ka je fail na kvadrat, ene 3x vecji od Viste, ki vse kar je blo narobe na njej je blo to da je delala z en drek.
ne vem ki je problem. pač ne boš uporabljal win10. dost ljudi tudi ni uporabljalo viste pa zaradi tega ni ms propado al kaj podobnega. imel visto in s sp1 je delala čist ok na c2d meromu, 2gb rama, 8600m gt grafi. večina pa viste ni niti od blizu poizkusila.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

klinker ::

Looooooka je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Looooooka je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Looooooka je izjavil:

Ne, OS pr katerem mora user tolk stvari pocet, da lahk normano in brez skrbi dela, je crap. V eni drugi temi so enmu svetoval nej v Win10 instalira Win7 v virtualko, tja prklop printer in ga share-a, da bo lahko normalno printal v Win10. To je norost. :>

To ni novost. To je nesposobnost uporabnika.
Driverje piše proizvajalec printerja. Če je spisal driver, ki magično dela samo v Windows 7 in ne dela v 10ki potem je velika verjetnost, da ni spisal delujočega driverja že za 8ko oziroma 8.1.
Od takega proizvajalca pač ne kupiš več printerja. Verjetno normalen človek ne pričakuje, da bom jaz plačal moko kmetu, mlinar mi jo bo zastonj zmlel, pek zastonj spekel, če bodo problemi posledica zanič moke, bosta pa kriva pek in mlinar?

Norost je samo to, da ste eni presenečeni nad l-userji. Uporabniki se do programov in operacijskih sistemov še vedno obnašajo kot debili. Krivi so pa filmi in Microsoft. Njihov OS je že leta najbolj frendly do l-userjev in folk je posledično zaradi tega, vsako leto bolj zabit.

Genijalcem, ki se prepirajo o verzijah in spyware-u. Če to počnete na Microsoftovem OS-ju ste rahlo žalostni in smešni. Če to počnete na OS-ju, ki je tako dober in Microsoftovega ne uporabljate...potem je čudno, da sploh pišete v tej temi. Jaz recimo ne bi pisal O OS X-u, ker ga ne uporabljam. Sem ga parkrat probal, je lep in vidim v katero smer gre njihova UI-logika. Ampak zame osebno je to čisto mimo in narejeno na še hujši način, kjer mi osebno deluje kot, da z uporabniki ravnajo kot z dojenčki.
Ampak ne pljuvam pol tok po OS-ju, kot se da vam po Windowsih. Več kot očitno je designerjem Max OS X všeč. Več kot očitno z njim dosegajo odlične rezultate in z njim dobro služijo.
OČITNO, da je to treba priznati tudi Microsoftu, ker toliko milijonov uporabnikov verjetno nima nekega fetiša na probleme. Dvomim, da pridejo iz službe in si rečejo "joj v službi je bilo tako fino, da je bilo že prefino. Grem inštalirat Windowse, da ne bo dan prelep. Jezus je rekel, da je življenje trpljenje in zaradi tega nauka bom inštaliral in pizdil če čez ne vem... osmo verzijo windowsev.

Spizdi na linux. Spizdi na mac os. Zakaj trpiš?


Nikamor ne bom "spizdil". Hočem to, kar sem pošteno plačal. Naj "spizdijo" tisti, ki zavajajo kupce.

Ti nisi ničesar pošteno plačal. Mel si na voljo trial vertijo in to kar si tam videl si zavestno kupil. Milijarde, ki so šle v razvoj niso prišle iz tvojega žepa. Če so vsi ostali nekaj plačali potem so verjetno vedeli kaj kupujejo. Greš ti v Bauhaus kupit vrtalnik za 100 eur potem pa misliš, da boš lahko zahteval še svedre za 500 eur.

Kaj nisem pošteno plačal? Kakšno ku..c trial verzijo? Na čemu si ti? Kakšne ku..c svedre za 500 EUR? Zahtevam to, kar je bil vedno standard - posodobitve, ki niso bolj škodljive kot brez posodobitev. Do oglaševanega datuma. Kaj ti ni jasno?

Windows 8 in 10 si lahko uporabljal brez aktivacije. In to dovolj časa, da si se odločil za njihovo ne-uporabo.
Testne vožnje avtomobilov ne trajajo 30 dni, ne stanejo 150 eur in po nakupu nihče ne jamra, da v avtomobilu ni držala za kozarce, ki ga tudi med testno vožnjo ni bilo.
300 mil userjev in ti si alfa in omega za definicijo bolj škodljivega? Mogoče imaš probleme samo ti.
Jaz recimo imam 10ko na tablici, na pc-ju in v pisarni, kjer z njo brez problema razvijam. Verjetno nisem edini, ki magično nima nekih problemov.

Vi bi pa kaj....za 150 eur 30 let supporta za windows xp-je?
Če bi iz danes na jutri šli na 5-10 eur mesečne naročnine bi se pa spet bunili, da vas poskušajo nategnit.
A mamo v Sloveniji res tok v pizdi standard, da dejansko verjamemo, da smo za 150 eur upravičeni do stvari, ki se jih razvija mesece, leta in za katere je bila med razvojem možnost, da se zadeve predlagajo in da o njih uporabniki glasujejo. Kje ste bili takrat? Osebno sem par bug reportov poslal, par zadev predlagal. Take, ki so jih predlagali tudi drugi. Pa si glasoval pri njihovem predlogu in je zadeva na koncu šla čez.
Pizdit na slo-techu na podlagi 150 eur je pa pač mimo.
Dajte urlje, kjer ste development teamu, ki je odgovoren za vaše specifične probleme, oddali bug report, predlog, vprašanje kam gre kaj. Dajte url do peticije, ki jo je podpisalo vsaj ne vem 10-40% uporabnikov glede na številke s katerimi se operira.
Microsoft slo-techa verjetno ne bere.
Mimogrede...mislim, da se je tudi na slo-techu kot na ostalih geek straneh dalo v naprej prebrati, ko je Microsoft spreminjal svojo politiko o popravkih in posodobitvah
Očitno, da je bilo od časa objave in do časa realizacije premalo pritožb. Torej obstaja velika verjetnost, da smo s svojimi pritožbami včasih v manjšini in da naše mnenje mogoče ne predstavlja mnenja vseh uporabnikov. 2 mil slovencev pa se o istih stvareh ne strinjamo že desetletja. Pri 200,300+ mil. uporabnikih je število različnih mnenj VERJETNO še večje. Nekdo se je verjetno odločil za statistično "najboljšo". Če je zajebal in imate prav vsi, ki ste jezni, bo Microsoftu padel tržni delež. Tudi internet explorer je padel a ne?

Meni gre na živce že to, da mi google na pofukanem iskalniku ponuja svoj browser. Verjetno sem edini in pač požrem to dejstvo.


Win7 smo placali tolko kot so zahtevali in podpora velja po predpisanem datumu. Ko sem win7 kupu ni nikjer pisalo da me bo MS konstantno jebal v tazadnjo z 10ko in njenim drekom. Jst 10ke nocem, pika! Naj me vprasa ce jo hocem, ni problem, dam accept ali ignore in tu ima da se zadeva konca!

k4vz0024 ::

Ja, če imaš osnovne gonilnike. Ampak slekoprej boš prisiljen uporabljati najnovejš Win 10, ker iz takih ali drugačnih razlogov, nove stvari ne bodo delale. Npr. sploh ne bodo imele gonilnikov za WIn 7 ali Win x. Problem je v tem, da ni prave izbire ali alternative.

klinker ::

mtosev je izjavil:

klinker je izjavil:

mtosev je izjavil:

reviewi za win10 so bolj al ne pozitivni, če jih niste nič brali.


Review si ga naredim sam, ne rabijo meni oprani mozgani trollat kaj je zame dobro in kaj ni.
10ka je fail na kvadrat, ene 3x vecji od Viste, ki vse kar je blo narobe na njej je blo to da je delala z en drek.
ne vem ki je problem. pač ne boš uporabljal win10. dost ljudi tudi ni uporabljalo viste pa zaradi tega ni ms propado al kaj podobnega. imel visto in s sp1 je delala čist ok na c2d meromu, 2gb rama, 8600m gt grafi. večina pa viste ni niti od blizu poizkusila.


Kaj ti beres kaj pisemo?
Nocem 10ke...mi jo MS poskusa uturit v tazadnjo na vsak mozen nacin!

krneki0001 ::

klinker je izjavil:

Sory samo jst sem kolegu pred slabim mescem na 7ki vse to Win10 sranje pocistu, hide-al, izklopu, posodobitve nastimal da naj niti ne prenese preden oznacim kaj hocem itd...pa je pred enim tednom clovek prisu iz sluzbe in zagledal 10ko gor brez da bi karkoli potrdil.


Ne verjamem. Vmes ga je vprašalo ali lahko to spremeni in je tip potrdil. Drugače ne gre. Sigurno ga je vprašalo, če lahko naredi update in tip je to dovolil. Ker drugače bi jaz moral imeti na svojem prenosniku enako, pa nimam.

klinker je izjavil:


Ce jst izklopim vse in skenslam to sranje, s kako pravico lahko MS to nazaj vklopi z drugacnimi posodobitvami, jebemu mater. Se sreca da mu ni kaj svojih orodij zafuralo in je lahko dokoncal projekt ob pravem casu, ker ce bi se zakompliciralo in bi zamudu, padejo takoj penali in namesto 2k eur, dobis samo 1500eur. Zaradi pofukane MS politike?!

Pač ne naložiš tistih posodobitev. Preveriš kaj posodobitve prinašajo in se odločiš ali boš ali ne boš prenesel na svoje računalo.

klinker je izjavil:


In to da bi dovolil posranemu MSu, kateremu je se placal prenosljivo verzijo 7ke 200+ eur?! In da moram stalno surfat po netu kere posodobitve lahko instaliram da ne bo spet sranje?! Ker mu WS namrec vzdrzujem jst in v 5ih letih odkar ima ta WS nisem bil tolko pri njemu kot v zadnjih dveh mesecih zaradi tega dreka od posodobitev!

BS nakladanje. Preveri kaj se ti nalaga na računalnik. Če tega ne delaš, potem si sam kriv za situacijo in ne MS.
In ja, po netu greš pogledat kaj posodobitev prinaša. Če ne prinaša nič pametnega in ti sistem deluje brez problemov, zakaj bi potem sploh šel nekaj takega naložiti na delujoč sistem?

klinker je izjavil:


Ne se zajebavat, MS je z 10ko naredu najvecje sranje v svoji karjeri in to ni sam OS ampak posiljevanje z njim, poleg vsega integriranega dreka na njem?!
Seveda je popizdu in gre v nakup Meka. Bo skesu 3k eur in imel mir pred MS-om.

Vse integrirano se brez problema odstrani, blokira se vse pošiljanje in zadeva deluje BP.
mac ti bo pa reklame pošiljal glede na stanje denarja na tvojem računu. MS ti vsaj v denarnico ne gleda, mac pa.

mtosev ::

maš alternativi. mac al linux. za mac pa imaš dosti compatible zunanjega hardwarea
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

k4vz0024 ::

Drugič pa je vprašanje zasebnosti. Z njo se ravna kot svinja z mehom. M$ je ne spoštuje, saj s prevaro vsiljuje 10. Laže, da z izklopom telemetrije ne zbira več podatkov itd.....

Looooooka ::

krneki0001 je izjavil:

trnvpeti je izjavil:

>Ne more biti pravno odgovoren MS, saj on ni naredil hardwera. In če proizvajalec MS-u da v podpis driverje za multifunkcijsko napravo, ki znajo samo printat (ne pa skenirat), ne more biti zato odgovoren MS

spet zavajanje
dogovorjen je standard, in to je podpisano z obeh strani.

Ce v w81 deluje scaner, in printanje, v w10 pa samo scaner, se je nekaj znatno spremenilo na strani vendorja


Dogovorjen je lahko za standard. multifunkcijska naprava printa in printanje deluje. In to je že dovolj za podpis driverja.

Nova verzija windowsev ni nekaj iz danes na jutri. Za razvijalce so zadeve na voljo mesece preden lahko navaden uporabnik sploh karkoli testira. Kdor ne spiše driverjev je pač kriv. Podpišejo se pa stvari za katere se odda zahtevek za podpisovanje. Vmes so še postopki za preverjanje kompatibilnosti. Vse to mora storiti in sprožiti proizvajalec naprave in ne Microsoft. Mislite, da bodo pisali vsem firmam za vse izdelke in jih prosili, da si downloadajo/posodobijo sdk, popravijo kodo in potem če je le možno, pošljejo novo verzijo gonilnikov, ker so tam že zaposlili nekoga, ki komaj čaka, da podpiše gonilnik. I think not.

k4vz0024 ::

mtosev je izjavil:

maš alternativi. mac al linux. za mac pa imaš dosti compatible zunanjega hardwarea



In potem znova po nakup softwara. Jap, res smo bogati.

mtosev ::

klinker je izjavil:

mtosev je izjavil:

klinker je izjavil:

mtosev je izjavil:

reviewi za win10 so bolj al ne pozitivni, če jih niste nič brali.


Review si ga naredim sam, ne rabijo meni oprani mozgani trollat kaj je zame dobro in kaj ni.
10ka je fail na kvadrat, ene 3x vecji od Viste, ki vse kar je blo narobe na njej je blo to da je delala z en drek.
ne vem ki je problem. pač ne boš uporabljal win10. dost ljudi tudi ni uporabljalo viste pa zaradi tega ni ms propado al kaj podobnega. imel visto in s sp1 je delala čist ok na c2d meromu, 2gb rama, 8600m gt grafi. večina pa viste ni niti od blizu poizkusila.


Kaj ti beres kaj pisemo?
Nocem 10ke...mi jo MS poskusa uturit v tazadnjo na vsak mozen nacin!
jaz mam na tablet 8.1 in mi ni nič prisilno downloadal, foter ima win7 in še vedno ni kliknil, da se mu upgrada in je komp še vedno na 7ki
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

klinker ::

krneki0001 je izjavil:

klinker je izjavil:

Sory samo jst sem kolegu pred slabim mescem na 7ki vse to Win10 sranje pocistu, hide-al, izklopu, posodobitve nastimal da naj niti ne prenese preden oznacim kaj hocem itd...pa je pred enim tednom clovek prisu iz sluzbe in zagledal 10ko gor brez da bi karkoli potrdil.


Ne verjamem. Vmes ga je vprašalo ali lahko to spremeni in je tip potrdil. Drugače ne gre. Sigurno ga je vprašalo, če lahko naredi update in tip je to dovolil. Ker drugače bi jaz moral imeti na svojem prenosniku enako, pa nimam.

klinker je izjavil:


Ce jst izklopim vse in skenslam to sranje, s kako pravico lahko MS to nazaj vklopi z drugacnimi posodobitvami, jebemu mater. Se sreca da mu ni kaj svojih orodij zafuralo in je lahko dokoncal projekt ob pravem casu, ker ce bi se zakompliciralo in bi zamudu, padejo takoj penali in namesto 2k eur, dobis samo 1500eur. Zaradi pofukane MS politike?!

Pač ne naložiš tistih posodobitev. Preveriš kaj posodobitve prinašajo in se odločiš ali boš ali ne boš prenesel na svoje računalo.

klinker je izjavil:


In to da bi dovolil posranemu MSu, kateremu je se placal prenosljivo verzijo 7ke 200+ eur?! In da moram stalno surfat po netu kere posodobitve lahko instaliram da ne bo spet sranje?! Ker mu WS namrec vzdrzujem jst in v 5ih letih odkar ima ta WS nisem bil tolko pri njemu kot v zadnjih dveh mesecih zaradi tega dreka od posodobitev!

BS nakladanje. Preveri kaj se ti nalaga na računalnik. Če tega ne delaš, potem si sam kriv za situacijo in ne MS.
In ja, po netu greš pogledat kaj posodobitev prinaša. Če ne prinaša nič pametnega in ti sistem deluje brez problemov, zakaj bi potem sploh šel nekaj takega naložiti na delujoč sistem?

klinker je izjavil:


Ne se zajebavat, MS je z 10ko naredu najvecje sranje v svoji karjeri in to ni sam OS ampak posiljevanje z njim, poleg vsega integriranega dreka na njem?!
Seveda je popizdu in gre v nakup Meka. Bo skesu 3k eur in imel mir pred MS-om.

Vse integrirano se brez problema odstrani, blokira se vse pošiljanje in zadeva deluje BP.
mac ti bo pa reklame pošiljal glede na stanje denarja na tvojem računu. MS ti vsaj v denarnico ne gleda, mac pa.


Ni nic tikal ker tak trot spet ni in si osnovne zadeve zna tudi sam porihtat, ker nepismen spet ni jst mu le malo bolj advanced zadeve pridem porihtat.
Kot sem reku sem mu tudi posodobitve tako nastimal da se niti ne downloadajo dokler ne oznacis kaj hoces imet in sva zmenjena da mu pridem 1x mesecno jst posodabljat kisto, tako da on 1000% ni nic tikal.
Pa uporabljas OSX al samo trollas? Ker ga imam na svoji kisti ze od Leoparda in ne vidim nobenega posiljevanja z nicemer.

k4vz0024 je izjavil:

mtosev je izjavil:

maš alternativi. mac al linux. za mac pa imaš dosti compatible zunanjega hardwarea



In potem znova po nakup softwara. Jap, res smo bogati.


Lih to bo naredu. Licence njegovih orodij mu itak veljajo neglede na platformo, podpirajo pa njegova orodja obe platformi.
Bogati ne, se pa gre za sluzenje kruha in pac orodje mora delat brez da ti klincev OS jebe v tazadnjo!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: klinker ()

Invictus ::

klinker je izjavil:


Ni nic tikal ker tak trot spet ni in si osnovne zadeve zna tudi sam porihtat, ker nepismen spet ni jst mu le malo bolj advanced zadeve pridem porihtat.
Kot sem reku sem mu tudi posodobitve tako nastimal da se niti ne downloadajo dokler ne oznacis kaj hoces imet in sva zmenjena da mu pridem 1x mesecno jst posodabljat kisto, tako da on 1000% ni nic tikal.

Seveda je tikal.

Glede na to da ima zanič support, je najbrž sam še toliko bolj butast.

Odprlo se je okno, in kliknil je Yes, ne da bi prebral kaj piše.

Glede na to, da mu hodiš ročno updatat zadevo, bi si pa lahko izklopil update. Kdo je pol tukaj butast?

klinker je izjavil:


Lih to bo naredu. Licence njegovih orodij mu itak veljajo neglede na platformo, podpirajo pa njegova orodja obe platformi.
Bogati ne, se pa gre za sluzenje kruha in pac orodje mora delat brez da ti klincev OS jebe v tazadnjo!

Jebe ga zanič support za njegovo škatlo, ne MS...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Invictus ()

krneki0001 ::

klinker je izjavil:

Ni nic tikal ker tak trot spet ni in si osnovne zadeve zna tudi sam porihtat, ker nepismen spet ni jst mu le malo bolj advanced zadeve pridem porihtat.
Kot sem reku sem mu tudi posodobitve tako nastimal da se niti ne downloadajo dokler ne oznacis kaj hoces imet in sva zmenjena da mu pridem 1x mesecno jst posodabljat kisto, tako da on 1000% ni nic tikal.


Ne verjamem da ni nič tikal. Potem bi moral imeti tudi jaz in še mnogo uporabnikov windows 7 take probleme, pa jih nimamo. Meni in drugim se nič ne nalagajo windows 10.
Update nastavljen samo in izključno na to da me mora vprašat ali se lahko downloada. In ker preverim kateri updejti imajo sranje zraven, jim potem ne dovolim downloadanja. To je vse.

Thuban ::

klinker je izjavil:


Bogati ne, se pa gre za sluzenje kruha in pac orodje mora delat brez da ti klincev OS jebe v tazadnjo!


v tazadnjo jebejo samo leni stari informatiki, ki prepričujejo ljudi da je win10 sranje, potem pa se izgublja na stotine ur s poizkušanjem "ne posodobiti" sistema in ostajati na dinozavrih.

Ker si ti zaostal ga boš zdaj vrgel na "konkurenčno platformo" da se bo moral _vse_ učiti znova namesto da bi mu posodobil na win10, da bi vse uporabljal točno tako kot že zna.
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Thuban ()

krneki0001 ::

Thuban je izjavil:

klinker je izjavil:


Bogati ne, se pa gre za sluzenje kruha in pac orodje mora delat brez da ti klincev OS jebe v tazadnjo!


v tazadnjo jebejo samo leni stari informatiki, ki prepričujejo ljudi da je win10 sranje, potem pa se izgublja na stotine ur s poizkušanjem "ne posodobiti" sistema in ostajati na dinozavrih.


Leni programerji večinoma. Ker se jim ne da popravit kode, da bi v win10 pravilno delovala.

Thuban ::

klinker je izjavil:

sva zmenjena da mu pridem 1x mesecno jst posodabljat kisto, tako da on 1000% ni nic tikal.


seveda je. Brez odobritve uporabnika se niti urgentne posodobitve niso same od sebe namestile.

krneki0001 je izjavil:

Thuban je izjavil:

klinker je izjavil:


Bogati ne, se pa gre za sluzenje kruha in pac orodje mora delat brez da ti klincev OS jebe v tazadnjo!


v tazadnjo jebejo samo leni stari informatiki, ki prepričujejo ljudi da je win10 sranje, potem pa se izgublja na stotine ur s poizkušanjem "ne posodobiti" sistema in ostajati na dinozavrih.


Leni programerji večinoma. Ker se jim ne da popravit kode, da bi v win10 pravilno delovala.


tudi to. Ampak vseeno to ni problem microsofta.
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Thuban ()

zmaugy ::

Looooooka je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Looooooka je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Looooooka je izjavil:

Ne, OS pr katerem mora user tolk stvari pocet, da lahk normano in brez skrbi dela, je crap. V eni drugi temi so enmu svetoval nej v Win10 instalira Win7 v virtualko, tja prklop printer in ga share-a, da bo lahko normalno printal v Win10. To je norost. :>

To ni novost. To je nesposobnost uporabnika.
Driverje piše proizvajalec printerja. Če je spisal driver, ki magično dela samo v Windows 7 in ne dela v 10ki potem je velika verjetnost, da ni spisal delujočega driverja že za 8ko oziroma 8.1.
Od takega proizvajalca pač ne kupiš več printerja. Verjetno normalen človek ne pričakuje, da bom jaz plačal moko kmetu, mlinar mi jo bo zastonj zmlel, pek zastonj spekel, če bodo problemi posledica zanič moke, bosta pa kriva pek in mlinar?

Norost je samo to, da ste eni presenečeni nad l-userji. Uporabniki se do programov in operacijskih sistemov še vedno obnašajo kot debili. Krivi so pa filmi in Microsoft. Njihov OS je že leta najbolj frendly do l-userjev in folk je posledično zaradi tega, vsako leto bolj zabit.

Genijalcem, ki se prepirajo o verzijah in spyware-u. Če to počnete na Microsoftovem OS-ju ste rahlo žalostni in smešni. Če to počnete na OS-ju, ki je tako dober in Microsoftovega ne uporabljate...potem je čudno, da sploh pišete v tej temi. Jaz recimo ne bi pisal O OS X-u, ker ga ne uporabljam. Sem ga parkrat probal, je lep in vidim v katero smer gre njihova UI-logika. Ampak zame osebno je to čisto mimo in narejeno na še hujši način, kjer mi osebno deluje kot, da z uporabniki ravnajo kot z dojenčki.
Ampak ne pljuvam pol tok po OS-ju, kot se da vam po Windowsih. Več kot očitno je designerjem Max OS X všeč. Več kot očitno z njim dosegajo odlične rezultate in z njim dobro služijo.
OČITNO, da je to treba priznati tudi Microsoftu, ker toliko milijonov uporabnikov verjetno nima nekega fetiša na probleme. Dvomim, da pridejo iz službe in si rečejo "joj v službi je bilo tako fino, da je bilo že prefino. Grem inštalirat Windowse, da ne bo dan prelep. Jezus je rekel, da je življenje trpljenje in zaradi tega nauka bom inštaliral in pizdil če čez ne vem... osmo verzijo windowsev.

Spizdi na linux. Spizdi na mac os. Zakaj trpiš?


Nikamor ne bom "spizdil". Hočem to, kar sem pošteno plačal. Naj "spizdijo" tisti, ki zavajajo kupce.

Ti nisi ničesar pošteno plačal. Mel si na voljo trial vertijo in to kar si tam videl si zavestno kupil. Milijarde, ki so šle v razvoj niso prišle iz tvojega žepa. Če so vsi ostali nekaj plačali potem so verjetno vedeli kaj kupujejo. Greš ti v Bauhaus kupit vrtalnik za 100 eur potem pa misliš, da boš lahko zahteval še svedre za 500 eur.

Kaj nisem pošteno plačal? Kakšno ku..c trial verzijo? Na čemu si ti? Kakšne ku..c svedre za 500 EUR? Zahtevam to, kar je bil vedno standard - posodobitve, ki niso bolj škodljive kot brez posodobitev. Do oglaševanega datuma. Kaj ti ni jasno?

Windows 8 in 10 si lahko uporabljal brez aktivacije. In to dovolj časa, da si se odločil za njihovo ne-uporabo.
Testne vožnje avtomobilov ne trajajo 30 dni, ne stanejo 150 eur in po nakupu nihče ne jamra, da v avtomobilu ni držala za kozarce, ki ga tudi med testno vožnjo ni bilo.
300 mil userjev in ti si alfa in omega za definicijo bolj škodljivega? Mogoče imaš probleme samo ti.
Jaz recimo imam 10ko na tablici, na pc-ju in v pisarni, kjer z njo brez problema razvijam. Verjetno nisem edini, ki magično nima nekih problemov.

Vi bi pa kaj....za 150 eur 30 let supporta za windows xp-je?
Če bi iz danes na jutri šli na 5-10 eur mesečne naročnine bi se pa spet bunili, da vas poskušajo nategnit.
A mamo v Sloveniji res tok v pizdi standard, da dejansko verjamemo, da smo za 150 eur upravičeni do stvari, ki se jih razvija mesece, leta in za katere je bila med razvojem možnost, da se zadeve predlagajo in da o njih uporabniki glasujejo. Kje ste bili takrat? Osebno sem par bug reportov poslal, par zadev predlagal. Take, ki so jih predlagali tudi drugi. Pa si glasoval pri njihovem predlogu in je zadeva na koncu šla čez.
Pizdit na slo-techu na podlagi 150 eur je pa pač mimo.
Dajte urlje, kjer ste development teamu, ki je odgovoren za vaše specifične probleme, oddali bug report, predlog, vprašanje kam gre kaj. Dajte url do peticije, ki jo je podpisalo vsaj ne vem 10-40% uporabnikov glede na številke s katerimi se operira.
Microsoft slo-techa verjetno ne bere.
Mimogrede...mislim, da se je tudi na slo-techu kot na ostalih geek straneh dalo v naprej prebrati, ko je Microsoft spreminjal svojo politiko o popravkih in posodobitvah
Očitno, da je bilo od časa objave in do časa realizacije premalo pritožb. Torej obstaja velika verjetnost, da smo s svojimi pritožbami včasih v manjšini in da naše mnenje mogoče ne predstavlja mnenja vseh uporabnikov. 2 mil slovencev pa se o istih stvareh ne strinjamo že desetletja. Pri 200,300+ mil. uporabnikih je število različnih mnenj VERJETNO še večje. Nekdo se je verjetno odločil za statistično "najboljšo" možnost. Glede varnosti Microsoftu očitamo stvari že desetletja. Krivci smo pa baje tisti, ki ne inštaliramo varnostnih popravkov. Če je s to odločitvijo nekdo zajebal in imate prav vsi, ki ste jezni, bo Microsoftu padel tržni delež. Tudi internet explorer je padel a ne?

Meni gre na živce že to, da mi google na pofukanem iskalniku ponuja svoj browser. Verjetno sem edini in pač požrem to dejstvo.


Kakšna uporaba brez fu..ing aktivacije? Imam račinalnike s kupljenimi Win 7 in take s kupljenimi Win 8. Win 8 je zmeden in sfu..n piece of shit, ampak vsaj stalking orodij menda ni noter originalno. In tako hočem da ostane, ne pa da mi M$ cel čas poriva svoje XXX10. In hočem podporo kot je bila obljubljena in uveljavljena pri nakupu. Če M$ ni sposoben zagotavljat obljubljenega, naj grejo prekladat kamne. Ne pričakujem nič takega, kar bi bilo neobičajno.
In ne, nisem njihov razvijalec, da bom oblikoval njihove produkte - zato imajo plačan kader, več kvalitete in manj duct tape kvantitete bi jim priporočal.

boolsheat ::

klinker je izjavil:


Seveda je popizdu in gre v nakup Meka. Bo skesu 3k eur in imel mir pred MS-om.

Mi je pa cudno da sem enak postopek sebi in punci ustimal, pa se ni blo pizdarij za sedaj 8-O



Na Applu naj čuva svoje datoteke, Apple jih briše iz diska in shranjuje k sebi:
https://blog.vellumatlanta.com/2016/05/...

Da je sam kaj vklopil in inštaliral in tebe krivil seveda ni možno...

andromedar ::

Ne morem verjet, da se lahko s tem, kar poskuša MS, nekdo sprijazni. Zastonj. Ali pa vam MS plačuje, da take neumnosti trosite po forumih?

Ok, sicer...vsi trije troli, ki v tej temi zagovarjajo MS in njegove prakse imajo posebne nazive...tako da vemo s kom imamo opravka in koliko teže je potrebno dati njihovim izjavam.
Eh?

k4vz0024 ::

Hja, marsikdo se ne zaveda pomena zasebnosti. In M$ nas počasi kuha. Ko bo prepozno pa jok in na drevo. Pravica do zasebnosti ni pravica dana od Boga, ampak jo je treba vsakdan izbojevati.

Invictus ::

k4vz0024 je izjavil:

Hja, marsikdo se ne zaveda pomena zasebnosti. In M$ nas počasi kuha. Ko bo prepozno pa jok in na drevo. Pravica do zasebnosti ni pravica dana od Boga, ampak jo je treba vsakdan izbojevati.

Zasebnosti na internetu ni vsaj že 5 let. Raje 10.

Vi se pa še zmeraj razburjate nad MSjem, kot da edini zbira podatke o vas.

Malo pomislite, kolikokrat ste dali svoje osebne podatke pri nakupu preko interneta, kolikokrat ste uporabili kartice pri nakupih, pa vam bo jasno. Ali pa najbrž tudi ne.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

k4vz0024 ::

Če je ni, pa je treba omejiti samovoljo monopolistov in doseči, da se znova uveljavi.

Pri dajanju podatkov, še ne pomeni, da se jih lahko kar tako seje naokoli.

....ali prestreza.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: k4vz0024 ()

klinker ::

andromedar je izjavil:

Ne morem verjet, da se lahko s tem, kar poskuša MS, nekdo sprijazni. Zastonj. Ali pa vam MS plačuje, da take neumnosti trosite po forumih?

Ok, sicer...vsi trije troli, ki v tej temi zagovarjajo MS in njegove prakse imajo posebne nazive...tako da vemo s kom imamo opravka in koliko teže je potrebno dati njihovim izjavam.


Tako nekako.

Za ostale pametnjakovice pa...
Tej z nazivi ste vedno vsi vsevedi in vasa beseda je sveta, ostali smo pa zabita teleta.
Pa btw, ga jst v bistvu prepricujem da naj ne kupuje meka ker bo dal 3k eur za nekaj kar mu jst sestavim za 2k in se manj, ampak ima ze Aira in ve kaj OSX je in se je sam odlocil kaj je za njega in njegovo delo ok, tako da stfu z vasim in MSovim sranjem.
Sploh pa ko tako lepo ocenjujete/zalite folk, je jasno na kakem intelektualnem in kulturnem nivoju ste.

zmaugy ::

Invictus je izjavil:

k4vz0024 je izjavil:

Hja, marsikdo se ne zaveda pomena zasebnosti. In M$ nas počasi kuha. Ko bo prepozno pa jok in na drevo. Pravica do zasebnosti ni pravica dana od Boga, ampak jo je treba vsakdan izbojevati.

Zasebnosti na internetu ni vsaj že 5 let. Raje 10.

Vi se pa še zmeraj razburjate nad MSjem, kot da edini zbira podatke o vas.

Malo pomislite, kolikokrat ste dali svoje osebne podatke pri nakupu preko interneta, kolikokrat ste uporabili kartice pri nakupih, pa vam bo jasno. Ali pa najbrž tudi ne.

Pri ostalih ni skrivanja, pri M$ pa je šlo iz ene skrajnosti v drugo. Pa nehaj primerjat hruške s kleščami. Keylogger na sistemu, kjer imaš vse svoje podatke (osebne podatke, leta poslovne in privatne korespondence,...) primerjat z nakupom skret papirja na kreditno kartico v supermarketu je... smešno - ali pa pokvarjeno.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmaugy ()

Invictus ::

klinker je izjavil:


Tej z nazivi ste vedno vsi vsevedi in vasa beseda je sveta, ostali smo pa zabita teleta.

Gled ena vaše izjave in teorije zarote plus jamranje, večinoma ste ;).

klinker je izjavil:

Pa btw, ga jst v bistvu prepricujem da naj ne kupuje meka ker bo dal 3k eur za nekaj kar mu jst sestavim za 2k in se manj, ampak ima ze Aira in ve kaj OSX je in se je sam odlocil kaj je za njega in njegovo delo ok, tako da stfu z vasim in MSovim sranjem.

Saj Maca se zdajle ne kupuje, ker pridejo junija novi ven.

klinker je izjavil:


Sploh pa ko tako lepo ocenjujete/zalite folk, je jasno na kakem intelektualnem in kulturnem nivoju ste.

A ti pa ne žališ vseh nas, pametnjakovičev?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: BigWhale ()

klinker ::

Invictus je izjavil:

klinker je izjavil:


Tej z nazivi ste vedno vsi vsevedi in vasa beseda je sveta, ostali smo pa zabita teleta.

Gled ena vaše izjave in teorije zarote plus jamranje, večinoma ste ;).

klinker je izjavil:

Pa btw, ga jst v bistvu prepricujem da naj ne kupuje meka ker bo dal 3k eur za nekaj kar mu jst sestavim za 2k in se manj, ampak ima ze Aira in ve kaj OSX je in se je sam odlocil kaj je za njega in njegovo delo ok, tako da stfu z vasim in MSovim sranjem.

Saj Maca se zdajle ne kupuje, ker pridejo junija novi ven.

klinker je izjavil:


Sploh pa ko tako lepo ocenjujete/zalite folk, je jasno na kakem intelektualnem in kulturnem nivoju ste.

A ti pa ne žališ vseh nas, pametnjakovičev?


A se ti lahko klanjam :))

iMac je posodobljen.
i7 6700K je not, 5k zaslon tudi, 32gb rama, 500gb SSD in 390M.

Ne vidim zaljivk v mojih postih, ki bi ble vsaj priblizno na nivoju vasih...zato smo tudi nekateri brez naziva, saj so nas starsi naucili osnove kulturnega obnasanja in kulturnega odziva na primitivne zaljivke tipa, nesposoben, zabit, glup, itd

boolsheat ::

Keylogger se aktivira ko uporabljaš search, še kje drugje?

zmaugy ::

V bistvu mi je vseeno. Zahtevam posodobitve brez XXX10 sranj in stalking orodij za Win 7 in 8 do znanega datuma.
Če namontirajo v nove računalnike z XXX10 anal probe ali karkoli drugega me BK. Za mene M$ po izteku podpore za Win 7 (in žalibog tudi 8 - sem bil naiven) ne obstaja več.

legend ::

Jaz imam rad kontrolo nad OS v svojih rokah.
Če ustavim samodejno posodabljanje želim, da tako ostane za vedno oz. dokler sam zadeve spet ne vklopim. Naj me vpraša, če želim Win10, vendar naj si odgovor zapomni za vse večne čase, ne pa da mi konstantno najeda in preži na to, kdaj bom po pomoti pritisnil OK. Prav tako želim na pregleden način urejati in nadzirati katere podatke, komu in zakaj moj računalnik pošilja v internet. Tudi reklame mi grejo na živce, zato sem raje brez, če imam izbiro.

No, Win10 _namerno_ krši vse zgoraj povedano, zato si ga lahko, kar se mene tiče, v MS zataknejo za uho. Na srečo se bo dalo z Win7 še lep čas normalno shajati, alternative pa bodo prišle na vrsto, ko bo čas za to.

zmaugy ::

Glede na to, kar sem danes slučajno prebiral po netu, se bo Mikro verjetno zavestno trudil da se vsem uporabnikom Win 7 in Win 8 oba priskutita, da postaneta neuporabna in tako na silo downgradajo v XXX10.
Ker to bo lepo videti na poročilih, ki jih morajo oddajati delničarjem - novi OS ima čedalje več uporabnikov in podobno flancanje, ki zagotavlja obstanek kadra v službicah. Sicer res kratkotrajno, ampak boljše to kot takoj brca v tazadnjo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmaugy ()

Invictus ::

klinker je izjavil:


A se ti lahko klanjam :))

V bistvu se mi za to fučka...

klinker je izjavil:


iMac je posodobljen.
i7 6700K je not, 5k zaslon tudi, 32gb rama, 500gb SSD in 390M.

Kaj si hotel s tem povedat? In ima veze s temo?

klinker je izjavil:


Ne vidim zaljivk v mojih postih, ki bi ble vsaj priblizno na nivoju vasih...zato smo tudi nekateri brez naziva, saj so nas starsi naucili osnove kulturnega obnasanja in kulturnega odziva na primitivne zaljivke tipa, nesposoben, zabit, glup, itd

Očitno te niso dobro naučili, sploh ne kake samorefleksije... Sicer pa je dobro mnenje o sebi in nesposobnost sprejemanje kritike zapečeno v genih večine Slovencev.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

klinker ::

Vidim pri vas ja, sam namrec nisem cist slovenec ampak bolj severno in mi je vsec ko dobim konstruktivno kritiko, saj se namrec edino tako izboljsujes in glede na to da je vsak vas naslednji post na se slabsem nivoju od prejsnjega se vsaj tu strinjam s tabo.

Pa vidim da se ves ne kaj pises. Si namrec izjavu da se sedaj maca ne kupuje...poskrolaj malo gor...pa sem ti podal odgovor.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: klinker ()

krneki0001 ::

andromedar je izjavil:

Ne morem verjet, da se lahko s tem, kar poskuša MS, nekdo sprijazni. Zastonj. Ali pa vam MS plačuje, da take neumnosti trosite po forumih?

Ok, sicer...vsi trije troli, ki v tej temi zagovarjajo MS in njegove prakse imajo posebne nazive...tako da vemo s kom imamo opravka in koliko teže je potrebno dati njihovim izjavam.


Nazivi nimajo nič opravit z MS-om. Poanta je v tem, da če nočeš tega kar MS počne, greš h konkurenci ali pa poiščeš rešitev na MS-ovem sistemu.
In rešitve so, samo prebrati jih je potrebno. In tukaj smo jih že povedali kar nekaj. Večina pa pljuva in pljuva, ker je to le najlažje.

Zakaj meni windows 7 brez problemov deluje in ne teži za upgrade na 10?
Zakaj mi windows 10 na drugem računalu ne pošilja podatkov nikamor?

Ker sem se spravil k zadevi in jo rešil temeljito. Če pa se nekomu ne da malo pobrskat (ali pa tega Sistema sploh nima), pa potem joka na forumih, kako je tak sistem zanič, si je pa sam kriv. Pa še bedak je, ker še vedno uporablja tak sistem po katerem stalno pljuva.

klinker je izjavil:

iMac je posodobljen.
i7 6700K je not, 5k zaslon tudi, 32gb rama, 500gb SSD in 390M.


Potem pa zalaufaš kak bench, pa je moja mašina, ki je 5 let stara, še vedno samo 5% zadaj in to za desetino cene novega imaca.

Ampak če vam že paše toliko denarja metat stran, je to dobro. Denar mora krožit. :))

Zgodovina sprememb…

zmaugy ::

krneki0001 je izjavil:

andromedar je izjavil:

Ne morem verjet, da se lahko s tem, kar poskuša MS, nekdo sprijazni. Zastonj. Ali pa vam MS plačuje, da take neumnosti trosite po forumih?

Ok, sicer...vsi trije troli, ki v tej temi zagovarjajo MS in njegove prakse imajo posebne nazive...tako da vemo s kom imamo opravka in koliko teže je potrebno dati njihovim izjavam.


Nazivi nimajo nič opravit z MS-om. Poanta je v tem, da če nočeš tega kar MS počne, greš h konkurenci ali pa poiščeš rešitev na MS-ovem sistemu.
In rešitve so, samo prebrati jih je potrebno. In tukaj smo jih že povedali kar nekaj. Večina pa pljuva in pljuva, ker je to le najlažje.

Zakaj meni windows 7 brez problemov deluje in ne teži za upgrade na 10?
Zakaj mi windows 10 na drugem računalu ne pošilja podatkov nikamor?

Ker sem se spravil k zadevi in jo rešil temeljito. Če pa se nekomu ne da malo pobrskat (ali pa tega Sistema sploh nima), pa potem joka na forumih, kako je tak sistem zanič, si je pa sam kriv. Pa še bedak je, ker še vedno uporablja tak sistem po katerem stalno pljuva.

klinker je izjavil:

iMac je posodobljen.
i7 6700K je not, 5k zaslon tudi, 32gb rama, 500gb SSD in 390M.


Potem pa zalaufaš kak bench, pa je moja mašina, ki je 5 let stara, še vedno samo 5% zadaj in to za desetino cene novega imaca.

Ampak če vam že paše toliko denarja metat stran, je to dobro. Denar mora krožit. :))

A veš kaj je definicija optimista? To je pesimist, ki še nima vseh informacij...>:D

AC_DC ::

nebivedu
Zakaj meni windows 7 brez problemov deluje in ne teži za upgrade na 10?
Zakaj mi windows 10 na drugem računalu ne pošilja podatkov nikamor?

Daj link od skripte.

Kdaj si nazadnje preveril če še dela ?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: AC_DC ()

krneki0001 ::

Nek na tem forumu je obešena v eni izmed tem o windows 10.

k4vz0024 ::

Daj meni, povprečnemu uporabniku povej, kako naj preverim, da sem Win 10 temeljito spucal, da nikamor ne pošilja podatke? Kolikor vem je to mogoče le preveriti če Win 10 tečejo v virtualki. Ali pa se motim, ti si strokovnjak, pa me poduči.

klinker ::

A res?
Ko sem kupu ta sistem sem se mu klanjal ker mi je 7ka bla top.
In sedaj moram po tolkih letih neproblematicne uporabe se jebat z njim zato da mi ne poturijo u rit 10ke???
Glej, ce ti imas cas drkat OS, namesto da delas nekaj koristnega izvoli, jst imam drugo pametnejse delo.
A sploh znas brat tip HWja...ker tudi ce bo ta HW na winsih bo enako zmogljiv, a ves...pa preberi malo bolje ker sem lepo napisal da ga prepricujem naj meka ne kupi.
5 let stara kanta 5% slabsa od i7ke na 4+Ghz?!
Drugace pa eni imamo racunalnik za delo ne za benchat...to je za vas ocitno froce.

krneki0001 ::

Če imaš pametnejše delo, potem pa pojdi h konkurenci, ki tega kar MS počne ne dela. Tam boš največ zaslužil. Kaj se zdaj buniš.

AC_DC ::

k4vz0024
Brez VM tako, da daš vmes še en ne_w10_pc z wiresharkom, ki shara net povezavo na win10 pc.
««
5 / 11
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nadgradnja Windows 10 še naprej brezplačna (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
5232209 (25895) zmaugy
»

Zaradi slabe prodaje telefonov razmah Windows 10 nekoliko za pričakovanji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
12031805 (28050) klinker
»

Windows 10 še ni prehitel XP-jev (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
9738294 (34044) zmaugy
»

Windows 10 v mesecu dni osvojil dvajsetino računalnikov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
5933403 (30035) mtosev
»

Windows 10 gre za med (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
16585303 (73456) MrStein

Več podobnih tem