» »

Informacijska družba v Sloveniji: Včeraj, danes, jutri

Informacijska družba v Sloveniji: Včeraj, danes, jutri

Slo-Tech - 17. maj vsako leto obeležimo kot Svetovni dan telekomunikacij in informacijske družbe in zaznamuje obletnico podpisa prve Mednarodne telegrafske konvencije iz leta 1865, ki je bila podlaga za oblikovanje današnje Mednarodne telekomunikacijske zveze (ITU) – specializirane agencije OZN za področje elektronskih komunikacij in informacijske družbe.


V Poligonu na Tobačni se bomo 17. 5. 2016 ob 18h z Alešem Špetičem, Dušanom Cafom, Gorazdom Božičem ter Marjanom Turkom pogovarjali o aktualni situaciji informacijske družbe v Sloveniji in razmišljali o prihodnosti. Kako na razvoj informacijske družbe vplivajo svetovni trendi in kako lokalna politična situacija, kaj počnejo inštitucije in kaj zasebni sektor? Več informacij

Po okrogli mizi vas vabimo še na poslovilno druženje ob zaključku mandata glasnika digitalnih tehnologij RS, kje bomo nadaljevali debato o prihodnosti informacijske družbe v Sloveniji in se pogovarjali o aktualnih tematikah tega področja na lokalnem in globalnem nivoju.

0 komentarjev



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

#socraTECH: Etični razvoj informacijske družbe v Ljubljani

Oddelek: Novice / NWO
347214 (5086) AndrejO
»

Poljska umaknila patente iz dnevnega reda

Oddelek: Novice / Industrijska lastnina
493193 (3193) BSD-jas
»

Okrogla miza: Informacijska družba po MID-u? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostalo
1279060 (9060) kopernik
»

Računalništvo in informatika..vprašanje..

Oddelek: Šola
51053 (971) tx-z

Več podobnih tem