Forum » Hlajenje in modifikacije » Vroči dnevi
Vroči dnevi
bosy ::
Hej!
Mam AMD xp 2000.Do sedaj sem ga hladil z zalmanom 6000 in odprto stranico. Zdaj več pa to ne zadostuje ker se ful preveč greje.
Na zadnji strani imam plac za dva ventilatorje,mislim da 60 mm.ta dva bi pihala ven. Večji problem mam spredi ker jeplastika,USB ... zato bi verjetno dal enga večje na stranico.
Zanima me če bi to blo OK?
pa še nekaj,kam naj priklopim še 3 ventilatorje,če mam na plati samo 2 konektorja 12 V,pa še to mam na enga zalmana priklučenga.Kam ostale?
Aja pa kteri ventilatorčki so tihi pa dost poceni?
Mam AMD xp 2000.Do sedaj sem ga hladil z zalmanom 6000 in odprto stranico. Zdaj več pa to ne zadostuje ker se ful preveč greje.
Na zadnji strani imam plac za dva ventilatorje,mislim da 60 mm.ta dva bi pihala ven. Večji problem mam spredi ker jeplastika,USB ... zato bi verjetno dal enga večje na stranico.
Zanima me če bi to blo OK?
pa še nekaj,kam naj priklopim še 3 ventilatorje,če mam na plati samo 2 konektorja 12 V,pa še to mam na enga zalmana priklučenga.Kam ostale?
Aja pa kteri ventilatorčki so tihi pa dost poceni?
HyperKiller ::
ja žižke kr utakneš u prklučk za napajanje diska/optične enote pa to je to !!
rmena + črna je 12V črna = minus
rdeča + črna je 5V črna = minus
rmena + rdeča je 7V nevem kera je kera!
rmena + črna je 12V črna = minus
rdeča + črna je 5V črna = minus
rmena + rdeča je 7V nevem kera je kera!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri hladilnik za procesor?Oddelek: Kaj kupiti | 965 (901) | jan01 |
» | utišanje in orodja? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4806 (3581) | nuclear |
» | Začetki modifikacije... (slike)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2132 (1362) | Eddy |
» | Vent na manj ko t 12V?!?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1644 (1374) | Azrael |
» | Kako narediti luknjo v ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1446 (1146) | danielka84 |