Forum » Pomoč in nasveti » PLC ENKOM HOME P5100 (AMIS)
PLC ENKOM HOME P5100 (AMIS)
Cervantes ::
Pozdravljeni!
Moja dva PLCja se ne povežeta.
Na Amisu so mi prijazno svetovali, kako ponovno vzpostaviti povezavo (vklopi enega na drugega, pritisni reset za 5 sekund, počakaj 10 minut), vendar to ne deluje.
Potem so mi rekli, naj zadevo odnesem na pooblaščen servis.
Kdo to servisira, ne vejo, naj pogledam v garancijski list, ki ga seveda na najdem več.
Google te firme (ENKOM) zanimivo ne najde.
Lahko kdo kaj svetuje?
Hvala!
C.
Moja dva PLCja se ne povežeta.
Na Amisu so mi prijazno svetovali, kako ponovno vzpostaviti povezavo (vklopi enega na drugega, pritisni reset za 5 sekund, počakaj 10 minut), vendar to ne deluje.
Potem so mi rekli, naj zadevo odnesem na pooblaščen servis.
Kdo to servisira, ne vejo, naj pogledam v garancijski list, ki ga seveda na najdem več.
Google te firme (ENKOM) zanimivo ne najde.
Lahko kdo kaj svetuje?
Hvala!
C.
Ted ::
Pomoje si dobil napačen info, Enkom je samo blagovna znamka kitajcev za večje naročnike... Izdelkov ni v maloprodaji, prav tako dvomim da v Sloveniji (oz. v tem delu evrope) obstaja servis. Reklamiraj kar pri Amisu, če ne dobiš pametnega odgovora preko telefona uporabi pisno komunikacijo z ustreznimi členi zakona o varstvu potrošnikov.
Drugače pa sta meni 2 kompleta delala ok cca. 2 leti, potem pa ne več. Baje da varčne in LED žarnice "umažejo" EM spekter in posledično lahko pride do težav... Jaz sem na koncu Amisov PLC menjal za TP-link in D-link enoti, delujeta brez težav. Amis pa po novem prodaja Devolo PLC, ki naj bi bil še boljši od prej omenjenih.
Drugače pa sta meni 2 kompleta delala ok cca. 2 leti, potem pa ne več. Baje da varčne in LED žarnice "umažejo" EM spekter in posledično lahko pride do težav... Jaz sem na koncu Amisov PLC menjal za TP-link in D-link enoti, delujeta brez težav. Amis pa po novem prodaja Devolo PLC, ki naj bi bil še boljši od prej omenjenih.
Mah...
Cervantes ::
Hvala za tole,
Jaz sem imel tako varčne kot led žarnice, pa je stvar delala do pred nedavnim OK.
Bom pa poskusil z Amisom, samo ne verjamem, da mi bo kaj uspelo, ker sem prešaltal na Telekom.
Jaz sem imel tako varčne kot led žarnice, pa je stvar delala do pred nedavnim OK.
Bom pa poskusil z Amisom, samo ne verjamem, da mi bo kaj uspelo, ker sem prešaltal na Telekom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LED žarnice, domača uporaba (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 65135 (9377) | dela |
» | Innbox Powerline PLC (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 15648 (14363) | ...:TOMI:... |
» | 10 žarnic za 2 EURAOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9186 (7161) | sočan |
» | LED žarniceOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4151 (2853) | jtothek |