Forum » Pomoč in nasveti » Alternativa Paypalu topup-u
Alternativa Paypalu topup-u
Odgovor ::
Običajno sem uporabljal top up za nalaganje na paypal. Sedaj pa ta možnost s strani paypala ni več na voljo. Zanima me ali obstaja kakšna alternativna varianta za top up.
budnost ::
Ne bi rad imel kakšnih mesečnih stroškov...prej sem nakazal s TRR na paypal, ko sem rabil in je bilo ok.
hojnikb ::
neteller deluje na enak način. stroškov ni, so pa provizije pri menjavi usd-eur
#brezpodpisa
matobeli ::
Preplačniške Vise in MC se dobijo že od 0€ naprej (neteller), ali pa par €/5let za najcenejšo slovensko varjanto (pomojem je to še vedno NKBM).
Ni nobenih mesečnih stroškov, ravno tako tudi nakažeš preko TRRja, pa verjetno še hitreje pride če vzameš v SLO.
Lahko jo imaš tud v plastični izvedbi in jo koristiš kot navadno Viso/MC, izven EUR območja kar prav pride.
Ni nobenih mesečnih stroškov, ravno tako tudi nakažeš preko TRRja, pa verjetno še hitreje pride če vzameš v SLO.
Lahko jo imaš tud v plastični izvedbi in jo koristiš kot navadno Viso/MC, izven EUR območja kar prav pride.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 778768 (2564) | mgermo |
» | Najugodnejša predplačniška MasterCard (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 116365 (44286) | Andro457 |
» | Origin - načini plačila_Navadna bančna kartica?Oddelek: Igre | 11943 (10660) | Oktan |
⊘ | PaypalOddelek: Loža | 932 (824) | Tilen |
» | kreditna kartica - priporočilaOddelek: Loža | 1316 (1046) | hojnikb |