Forum » Programska oprema » Windows najde printer
Windows najde printer
Lucifix ::
Vedno ko resetiram računalnik mi windows XP najde nov printer, katerega seveda sploh nimam. To postaja že tako moteče, da bom kr udaru format c: (no pa še zaradi drugih razlogov). A dokler ne dobim plače, da si presnamem par stvari na CD-je, morm ta problem rešt.
Ima kdo rešitev?
Ima kdo rešitev?
Cokolesnik ::
In kater printer ti javi, da ti ga je namestil? Si ga morda prej kdaj imel v uporabi? Malce več podatkov potrebujemo...
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Dusko ::
Pa probaj ti moj računalnik lastnosti pa pol strojna oprema/upravitelj naprav in pod ports poišči na katerem portu ti najde tiskalnik in onemogoči port.Mogoče je finta v tem.Ker če jaz prav to razumem vse kar dam pod onemogoči pol windowsi na tistem vhodu več ne iščejo naprav.
Lucifix ::
Fora je k je moj printer že inštaliran. Enkrat pa sem ponesreč ročno dodal en drug printer. Od takrat naprej mi ga vedno hoče inštalirat toda brez uspeha.
Nič pa ne piše ker printer je, temveč samo found new hardware: printer. Tudi porte sem pogledal in odklukan je samo eden, tistega pa uporabljam za sedanji printer.
Nič pa ne piše ker printer je, temveč samo found new hardware: printer. Tudi porte sem pogledal in odklukan je samo eden, tistega pa uporabljam za sedanji printer.
Duhec ::
Če printer ni fizično priklopljen (recimo, da je USB) potem ti Windowsi ne morejo kar brezveze najti nove strojne opreme-tiskalnika.
Mislim, da je to nekaj v povezavi s trenutnim tiskalnikom, ki ga uporabljaš in ker se inštalacija prvič ni izvršila pravilno ali popolno ti sedaj vedno, ko zazna tiskalnik, javlja Found New Hardware.
Deinstall in ponovni pravilni install tiskalnika.
Pri USB tiskalniku se največkrat postopa takole:
Tiskalnik MORA biti ugasnjen in povezan z USB kablom.Inštaliraš program za tiskalnik in med inštalacijo, te praviloma program opozori, da vklopi tiskalnik (Windowsi zaznajo strojno opremo in naložijo pravi gonilnik prez pozivanja o lokaciji), inštalacija pa se pravilno nadaljuje in konča.
Če postopaš kakorkoli drugače, imaš lahko težave.
Seveda pa je to odvisno od modela in proizvajalca. Skratka podrobno preberi navodila.
Mislim, da je to nekaj v povezavi s trenutnim tiskalnikom, ki ga uporabljaš in ker se inštalacija prvič ni izvršila pravilno ali popolno ti sedaj vedno, ko zazna tiskalnik, javlja Found New Hardware.
Deinstall in ponovni pravilni install tiskalnika.
Pri USB tiskalniku se največkrat postopa takole:
Tiskalnik MORA biti ugasnjen in povezan z USB kablom.Inštaliraš program za tiskalnik in med inštalacijo, te praviloma program opozori, da vklopi tiskalnik (Windowsi zaznajo strojno opremo in naložijo pravi gonilnik prez pozivanja o lokaciji), inštalacija pa se pravilno nadaljuje in konča.
Če postopaš kakorkoli drugače, imaš lahko težave.
Seveda pa je to odvisno od modela in proizvajalca. Skratka podrobno preberi navodila.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dati tiskalnik v skupno rabo preko routerja.Router Asus rt n16 + tiskalnik Canon (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 19893 (18465) | novuporabnik |
» | Ubuntu - za, protiOddelek: Operacijski sistemi | 6247 (5458) | Zero0ne |
» | Samsung ML-1710P ne gre instalirat na Win XP ???!!Oddelek: Strojna oprema | 1122 (1002) | zavajon |
» | Usb disk problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1772 (1426) | nokia6310 |
» | WinXP SP1 in HP3820 problemOddelek: Operacijski sistemi | 1051 (962) | mirkuma |