Forum » Loža » Kolesi za rolerje
Kolesi za rolerje
KraitPay ::
Pozdravljeni!
Mene pa zanima, če je tukaj kdo, ki se rola. Začela se je sezona in letos sem prvič stopil na rolerje. No ker nisem vedel, da bi moral menjati kolesa, sta se mi zadnji kolesi popolnoma uničili. Seveda med učenjem zaviranja.
No sedaj me zanima, kje kupujete te kolese? V trgovinah so po 20€ za cca 4 komade.Za spletne trgovine ne vem, oz. kar sem našel jim nekako ne zaupam?
Trenutno imam 78mm/82A. Ker sem kupil nekaj najcenejšega v trgovini so me rolerji prišli cca. 45€. Se mi potem bolj splača kupiti nove ali kako?
Mene pa zanima, če je tukaj kdo, ki se rola. Začela se je sezona in letos sem prvič stopil na rolerje. No ker nisem vedel, da bi moral menjati kolesa, sta se mi zadnji kolesi popolnoma uničili. Seveda med učenjem zaviranja.
No sedaj me zanima, kje kupujete te kolese? V trgovinah so po 20€ za cca 4 komade.Za spletne trgovine ne vem, oz. kar sem našel jim nekako ne zaupam?
Trenutno imam 78mm/82A. Ker sem kupil nekaj najcenejšega v trgovini so me rolerji prišli cca. 45€. Se mi potem bolj splača kupiti nove ali kako?
radmannsdorf ::
eno kolo, dve kolesi, tri kolesa, štiri kolesa, pet koles...
drugače pa imaš tukaj temo o rolerjih in tudi nekaj debate o tem kar iščeš.
drugače pa imaš tukaj temo o rolerjih in tudi nekaj debate o tem kar iščeš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rolerji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18036 (6132) | fireX88 |
» | Kupujem rolarje prosim za pomočOddelek: Loža | 7139 (4364) | DOOM_er |
» | RolerjiOddelek: Kaj kupiti | 7540 (6845) | SmeskoSnezak |
» | katere rolerjeOddelek: Loža | 4353 (3918) | Gandalfar |
» | Rolerji - nakupOddelek: Loža | 6482 (6137) | JurijTurnsek |