» »

Se splača?

Se splača?

Kayser ::

Imam athlona 1.3, in 3d kartico winfast gforce2 pro 32 DDR. Špilanje novih 3d špilov je praktično nemogoče. Ali se mi na kratki rok izplača kupiti kartico, like 9100 in sistem s procesorjem in plato nadgraditi v roku parih mesecev? Bi npr. Mafia zadovoljivo tekla?

Mr-poki ::

a ti mafija ne tece na tem sistemu? mojmu fotru je tekla na p2 266
in z gisto grafo ko tvoja. sicer ni mogu spilat ampak delal je vsejen. tak da nevem kuk spomina mas? res pa je da kupi grafo najprej po pa plato pa procesor. slednji ni tak nujen
-=GoDfAtHeR=-

Kayser ::

Sej Mafija drugač dela, ampak tko počas, da ni good špilat. Se pravi, da bi bil že z novo grafično rezultat precej boljši? Imam pa 264 rama.

Mr-poki ::

kupi rajsi prvo rame ker 264 je absolutno premalo!!! potem pa nadgrajuj z vsako komponento ki jo bos kupu ti bo bols delal
-=GoDfAtHeR=-

ripmork ::

imaš slučajno windowse Me?...:D ...mislm da bi ti mogl dost bolš vse skup delat zato probaj najprej ugotovit kva je narobe.....itgleda kot da si v Mercatorju pc nabavu:\

jureus ::

Meni je Mafija na duronu 850, 256 rama in geforce 2 gts, na resoluciji 800x600 16bit, delala gladko, mel sem pa winse xp.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grafična kartica?! (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
605324 (4166) Meizu
»

katero graficno bi vzeli ce bi imeli na voljo samo ti 2 :saphire x1950pro in gigabyte (strani: 1 2 )

826742 (4441) seljo
»

a je moj pc za odmet??? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
684914 (3588) dado18
»

Nepoznavalec kupuje že sestavljen računalnik

231696 (1413) xabre
»

INNO GF4 MX440 malo bolna