Forum » Izdelava spletišč » Oglaševanje na portalu
Oglaševanje na portalu
SlyCrespo ::
Pozdravljeni!
Sem lastnik enega slovenskega torrent trackerja in bi rad izkoristil oglasni prostor za morebiten zaslužek z predvajanjem oglasov. Nekaj podobnega kot ima Partis. Ali mogoče kdo ve za kakšno tako rešitev. Sem se prijavil na AdPartner.si in vstavil kodo za oglaševanje, ampak mislim, da to ni to. Predvaja samo neke dobrodelne oglase, od katerih ni zaslužka. Prosim za vaša mnenja in predloge. Hvala!
Sem lastnik enega slovenskega torrent trackerja in bi rad izkoristil oglasni prostor za morebiten zaslužek z predvajanjem oglasov. Nekaj podobnega kot ima Partis. Ali mogoče kdo ve za kakšno tako rešitev. Sem se prijavil na AdPartner.si in vstavil kodo za oglaševanje, ampak mislim, da to ni to. Predvaja samo neke dobrodelne oglase, od katerih ni zaslužka. Prosim za vaša mnenja in predloge. Hvala!
MasterKiD ::
Jaz vem za eno dobro zadevo, s katero se da zaslužiti tako v Sloveniji kot tudi tujini (pač oglasi za spletno stran), sam sem izredno zadovoljen. Koga zanima naj mi piše na ZS pa mu predstavim to zadevo. Tudi če ni nekaj veliko prometa se da ustvarit kar lep dodaten zaslužek.
[D]emon ::
MasterKiD, smrdis po piramidni shemi.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
MasterKiD ::
Ne, gre za normalno omrežje (je tudi zelo popularno) - pač storitev z katero zaslužijo lastniki spletnih strani, nikakor pa ne boste obogateli :)
Je pa recimo boljše kot kakšen slovenski AdPartner, Iprom.. Ne bi rad javno objavil, ker ne bi rad 'spamal', je pa res preverjena zadeva in je izplačilo že pri 5$ na Paypal. Imajo pa oglase za cel svet.
Je pa recimo boljše kot kakšen slovenski AdPartner, Iprom.. Ne bi rad javno objavil, ker ne bi rad 'spamal', je pa res preverjena zadeva in je izplačilo že pri 5$ na Paypal. Imajo pa oglase za cel svet.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MasterKiD ()
[D]emon ::
Spamas ze zdaj, ker nabijas klamfe v luft, pametnega pa ne poves nic. Nategun.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
SlyCrespo ::
Eh ta varijanta od MasterKid-a so popup oglasi, jaz pa tega nebi rad. V mislih imam bol statične oglase-bannerje. Še kdo ve za kaj takega?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik ne zazna Wifi-jaOddelek: Strojna oprema | 4885 (4488) | DeeCoy |
» | Spletnik - gostovanjeOddelek: Izdelava spletišč | 2772 (1643) | FX6300B |
» | 3D logo za forumOddelek: Šola | 1086 (620) | dj_uro |
» | Srednja šola za računalništvo ...Oddelek: Šola | 2281 (1637) | sandmat |
» | Ocena strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 16446 (13898) | technolog |