Forum » Mobilne tehnologije » Pomoč pri razvoju aplikacije
Pomoč pri razvoju aplikacije
streptokok ::
Živjo.
Že lep čas imam idejo za mobilno aplikacijo, vendar nimam znanja da bi jo naredil.
Z pomočjo aplikacije bi si uporabnik naročal pijačo/hrano v lokalih, gostnec pa bi rabil manj zaposlenih.
Zanima me ali je na tem forumu kakšna oseba, ki ima izkušnje z izdelavo aplikacij in bi mi pomagal pri razvoju v zameno za delež v "bodočem podjetju".
Hvala.
Že lep čas imam idejo za mobilno aplikacijo, vendar nimam znanja da bi jo naredil.
Z pomočjo aplikacije bi si uporabnik naročal pijačo/hrano v lokalih, gostnec pa bi rabil manj zaposlenih.
Zanima me ali je na tem forumu kakšna oseba, ki ima izkušnje z izdelavo aplikacij in bi mi pomagal pri razvoju v zameno za delež v "bodočem podjetju".
Hvala.
avani ::
pozdrav, po moje bo najlazje in najhitreje, ce si najames freelancerje preko npr. http://www.upwork.com/
Malajlo ::
Imeli so tiste tipke, s katerimi si poklical kelnarja k mizi. Da bi pa imeli aplikacijo, pa res nimam v spominu ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cena razvoja mobilna aplikacijeOddelek: Programiranje | 4181 (2263) | blackbfm |
» | aplikacija Malcajt (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 16722 (12094) | Manu |
» | Android preverjanje cene artiklov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 19349 (10639) | dacker |
» | voyo.si aplikacija (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 29124 (22849) | matbal |
» | Samsung sgh-f480 aplikacijeOddelek: Mobilne tehnologije | 5424 (4048) | c00L3r |