» »

xiaomi telefoni in ostale naprave

xiaomi telefoni in ostale naprave

««
194 / 381
»»

AgiZ ::

scipascapa je izjavil:

imaš še Airdroid.

Airdroid deluje preko clouda ali se povezovanje izvaja direktno preko ipja? Je možno cloud "izključiti", če je prisoten?
Sprašujem, ker mi 2min google ni znal odgovoriti, me pa zanima kako deluje.

tryhard ::

kanarin je izjavil:

Da, mislim da bo ravno MI8 SE najbolj zanimiv večini (seveda predvsem zaradi cene). In da bo res kmalu glavna dilema MI8 SE ali RN5 (no, morebiti pa bo troboj z MI A2 - če bo seveda na voljo). MI8 SE je občutno manjši, tanjši in lažji, resda z malenkost manjšim ekranom, ampak po mojem ravno pravim. Amoled zaslon je seveda velika prednost, ok,tukaj je tudi malo hitrejši chipset, kamera je verjetno tudi boljša, vendar po drugi strani dobiš "notch", ni običajnega izhoda za slušalke, ni FM, ni microSD slota (!)... ali to samo mene izrazito spominja na jabolčne naprave ?

izhod za slišalke je passe, FM sprejemnik se reši z internetom, manjka SD slota pravtako.

MrStein ::

dexterboy je izjavil:

Telefon, ki nama slota za SD kartico, ni telefon. Da ga moram tedensko priklapljat na kabel pa vleči dol stvari... no way, Hose :)
Zakaj pa ne dam skozi oblačne storitve? Ker so to moje informacije in ne tuje.

A SD pa izpuliš in vtakneš v PC?
Samo radoveden sem, o kakem namenu govoriš.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

XS!D3 ::

dexterboy je izjavil:

Telefon, ki nama slota za SD kartico, ni telefon. Da ga moram tedensko priklapljat na kabel pa vleči dol stvari... no way, Hose :)
Zakaj pa ne dam skozi oblačne storitve? Ker so to moje informacije in ne tuje.

Ma kakšen kabel, že jabka, ki je baje ful omejena, zna out of the box premetavat podatke preko WiFija brez kakršnegakoli clouda. Potem je pa tu še kup aplikacij, ki to počnejo na različne načine. Ne dvomim, da tudi na Androidu to ni nek problem.

kanarin ::

tryhard je izjavil:

kanarin je izjavil:

Da, mislim da bo ravno MI8 SE najbolj zanimiv večini (seveda predvsem zaradi cene). In da bo res kmalu glavna dilema MI8 SE ali RN5 (no, morebiti pa bo troboj z MI A2 - če bo seveda na voljo). MI8 SE je občutno manjši, tanjši in lažji, resda z malenkost manjšim ekranom, ampak po mojem ravno pravim. Amoled zaslon je seveda velika prednost, ok,tukaj je tudi malo hitrejši chipset, kamera je verjetno tudi boljša, vendar po drugi strani dobiš "notch", ni običajnega izhoda za slušalke, ni FM, ni microSD slota (!)... ali to samo mene izrazito spominja na jabolčne naprave ?

izhod za slišalke je passe, FM sprejemnik se reši z internetom, manjka SD slota pravtako.

1. "izhod za slušalke je passe" - koliko vem, še vedno večina ljudi uporablja običajne slušalke, adapter je le zasilna , ne pa eleganta in praktična rešitev.
2. "FM sprejemnik se reši z internetom" - kaj pa ko sem recimo v tujini in ne morem oz želim uporabljati prenosa podatkov za take zadeve ? Oz žele bi poslušati lokalne radie ko sem v neki državi - pakomu se da zafkavati z iskanjem ustreznik aplikacij ? Aplikacija FM radio je univerzalna in mi dela povsod . Kaj če mi internet nekje sploh ne vleče oz dela počasi oz šteka ? Sprašujem vas tudi kakšen radio pa posluša še velika večina v avtomobilu, streaman iz interneta ali običajen FM ? Je tudi to torej passe ?
3. microSD - če ima telefon vsaj 64 GB pomnilnika bi to -roko na srce - še najmanj pogrešal. Vendar spet, zakaj pa ne - recimo želim predvajati slike in video iz teleona na TV - če imam microSD jo vzamem ven, dam v SD adapter in v TV - et voila. Saj obstaja Miracast in podobne zadeve, samo to mora podpirat tako telefon kot TV, spet ni nekaj ne univezalnega ne praktičnega.

Skratka - vse te zadeve so še kako uporabne in koristne, tako da res ne razumem, zakaj nekateri vztrajate da je manko določenih featurjev prednost. Kaj pa v bistvu škodi telefonu - če jih ima ?

GRT ::

kanarin je izjavil:

Kaj pa v bistvu škodi telefonu - če jih ima ?

Ma dej kanarin nehaj že nabijat neumnosti pa si preberi par postov nazaj ti je bilo lepo razloženo. Pa še enkrat si preberi moj post tebi, da ne boš spet govoril neumnosti.
No malo smo zašli iz teme.
Kot prvo to nima veze s to temo, kot drugo nima veze s oblaki.
Če sem čisto pošten mi je povezava preko kabla še vedno zakon. Govorim za povezavo PC-telefon. Od uporabe Airdroida, do nekaterih drugih wireless aplikacij, ki nobena ne deluje tako kot je treba je kabel še vedno najbolj zanesljiv in hiter, seveda če je primeren kabel. Kaj pa je problem imet en kabel iz PCja pa se nanj priklopit.
Samo to nima veze z oblaki.
Oblaki ti pomagajo ohranit oziroma na lažji način shranit določene datoteke, slike, stike in podobne zadeve, da z njimi po nepotrebnem ne obremenjuješ in zapolnuješ pomnilnikov telefona, pcja... in da imaš več ali manj povsod dostop do te vsebine.
Tako da spet mešate jabolke in hruške.;)

Ijus ::

kaj kaj? wireless pa nič druzga.
jst mam na desku sam dva kabla vidna: laptop napajanje pa laptop aux-out. :))

sorry for provocation. 8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ijus ()

AgiZ ::

@XS!D3
Res? Kako pa na applu prenašaš podatke (predvidevam da si tu mislil datoteke, mogoče še kaj) preko wifija brez clouda med računalnikom (windows, ali samo apple?) in telefonom?

Ker ne razumeš, zakaj se 3.5 hočemo rešiti.
Če imaš slabe slušalke, je vseeno kam jih vtakneš. Če imaš dobre, boš tako ali drugače v mobilnik vtaknil dac.
Glede radia v tujini vsekakor ne boš dobil lokalnih postaj brez interneta. Če nimaš namena uporabljati pametnega telefona v namene, v katere je namenjen, je nakup nesmiseln. Nekako tako kot nakup MacBooka, da na njem furaš Windows.
Ah, sem že omenil slabo kvaliteto zvoka?

Vse te zadeve so zanimive zgolj tistim, ki jim je navada železna srajca in nočejo naprej.

Danes si ne morem predstavljati mobilnosti in poslušanje glasbe brez BT slušalk.

Ne predatavljam si, da bi moral v avtomobilu z dobro oglasbitvijo poslušati inferioren FM.

kanarin ::

tryhard je izjavil:

Če imaš slabe slušalke, je vseeno kam jih vtakneš. Če imaš dobre, boš tako ali drugače v mobilnik vtaknil dac.
Glede radia v tujini vsekakor ne boš dobil lokalnih postaj brez interneta. Če nimaš namena uporabljati pametnega telefona v namene, v katere je namenjen, je nakup nesmiseln. Nekako tako kot nakup MacBooka, da na njem furaš Windows.

Vse te zadeve so zanimive zgolj tistim, ki jim je navada železna srajca in nočejo naprej.

Danes si ne morem predstavljati mobilnosti in poslušanje glasbe brez BT slušalk.

Ne predatavljam si, da bi moral v avtomobilu z dobro oglasbitvijo poslušati inferioren FM.

Noben ti ne brani da bi poslušal radio preko interneta in poslušal preko BT. Vem da je to zdaj moderno oz IN, saj tudi sam uporabljam, samo po drugi strani ne vem zakaj telefoni tega ne ne imeli - v čem je problem - ali vhod za slušalke zaseda res toliko prostora, luknja tako grdo zgleda ? Je strošek tega vhoda tako visok ? Podobno velja za FM modul. Zakaj neki tudi pri tech reviewerjih tako pogosto zaslediš pozitiven odziv "na srečo so pri tem novem modelu ohranili 3,5 mm vhod za slušalke" ? Vzrok za dejstvo, da pri novih oz flagship teleonih tega ni oz je vedno manj je pač predvsem v IMIDŽU (kao ne more imeti tako napreden telefon zraven tako "zastarelo" oz "passe" tehnologijo), torej da se tudi po tej plati diferencira od budget segmenta.

pumaxx ::

Brihte na vodotesnost pa nihče ne pomisli.

facepalm ::

zakaj bi ga ohranili, ce ga uporablja le mali odstotek uporabnikov? enako bi lahko rekli za microhdmi port, ki ga ni vec na nobenemu telefonu. meni je bil nekoc zelo uporaben.

jaz ne vidim smisla zakaj bi imel telefon 5 prikljuckov, ko pa lahko vse poteka preko enega s pomocjo adapterjev. edini downside tega je ta, da ne mores uporabljat vec stvari hkrati. drugace pa imam microSD in 3.5mm na telefonu. oba neuporabljena.

dexterboy ::

Vesel sem za to debato, pa četudi ne pokaže, kaj je boljše in kaj je slabše :)
- Nisem star 70, še abrahama nimam. Imam pa dva šoloobvezna otroka.
- Tudi pri drugih sferah življenja opažam isti vedenjski vzorec; če ni in, če ni moderno, če ni ''karkoli že pač'' (naši-vaši, beli-rdeči, jabuki-androidi..), je zastarelo, grdo, odvečno, skorajda že meji na sovraštvo. Če je kdo tu antropolog, bo znal to veliko lepše povedati.
- 3,5 slušalke in FM radio; pred leti je bil FM radio jeziček na tehtnici, ko sem izbiral med win in android telefonom. Slušalke pa uporabljam dnevno, ko grem peš v službo.
Vsa ta tehnologija omogoča, da bi lahko imel telefon vse priključke, pa ne bi izgubil kaj veliko na perfomancah. Ampak, že prej povedano; če jaz tega ne potrebujem, ne potrebuje nihče. In če potrebuješ ti, si drugačen...
Sploh se pa telefoni še vedno razvijajo. Mislim, da še nismo prišli do točke, ko bomo lahko rekli, da so resnični uporabni dnevni pripomočki...
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

ampak tile veliki "zastareli" porti, zavzamejo precej prostora. proizvajalci pa silijo k cim tanjsim modelom.
res je, da nekaterim pride prav opcija A, drigim opcija B itd.. zato so si tudi telefoni razlicni.
jaz vidim v temu napredek (razen v primeru FM radia).
3.5mm vhod je "velik" za danasnje standarde. brez problema bi lahko razvili 60% manjsi port, vendar bi to potegnilo za sabo adapterje za stare slusalke itd.. zato so sli raje v smer usb audio in bluetooth, ker bi novi jack bil prehitro obsolete. tako kot so danes mSD kartice. uporabne so za specificne uporabnike.

klinker ::

Ne vem zakaj bi menjal moje 10+ let stare odlicne HD25 za nek BT/USB krs. Za telefoniranje so BT slusalke ok, za glasbo pa si une "cepke" lahko kr nekam vtaknejo.
Moj S8 ima vse, vodotesnost, SD, 3,5 vhod, itd...pa mi je ze zdaj pretanek brez coverja. Ne vem kako bos hendlal credit card debelino fona z eno roko.

antonija ::

facepalm je izjavil:

drugace pa imam microSD in 3.5mm na telefonu. oba neuporabljena.
Funny thing... pri meni je pa SD slot 24/7 v uporabi, 3.5 jack pa dnevno. In to kljub temu da imam v sluzbi BT slusalke.

Ubistvu je bil (in se vedno je) SD slot jezicek na tehtnici ko si kupujem telefon.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

aborko ::

Ne bit ovce no pa se pustiti nategovati in omejevati. 128GB u3 (~100MB read/write) micro sd od Samsunga dobiš za 27EUR. Plac je skoraj zastonj (in še cenejši bo), če le imaš sd slot...7 let star galaxy s2 je še vedno v dnevni uporabi ravno zaradi izmenljive baterije, 3,5" jacka in sd slota.
A ni bedarija da si vezan na (preplačan) plac, ki si ga zbereš ob nakupu naprave? A fotoaparate bi tudi meli le z vgrajen placom?
Me spominja ne čase, ko so prodajali računalnike z nalepkami, da ja nisi mogel sam nič zamenjati oz. nadgraditi. Da ja hodiš na servis za malenkosti in da zadeve čimprej zastarajo, da kupiš novo.
Glede brezžičnih slušalk, zaenkrat zame odpadejo - pač še ena stvar, ki jo pozabim polniti, da o kvaliteti ne govorim,...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: aborko ()

Tomson ::

Moje mnenje pa je, da je vse stvar navade. Osebno sem absolutno vedno bil za SD kartico in 3.5mm priključek in sem pred pol leta ob nakupu telefona, ki slednjih zadev nima, bil na začetku, jasno, razočaran. Sedaj, po več mesecih, pa se s tem več ne ukvarjam. Ne pogrešam niti SD kartice, niti 3.5mm priključka. Prostor v oblaku je povsem praktičen, bluetooth slušalke pa tudi imajo svoje prednosti. Nekaj razlik v kvaliteti zvoka je, a ne toliko da bi bil to odločilen faktor. Že od 30€ dalje se namreč dobi že čisto spodobne BT slušalke. Sam jih uporabljam dnevno, pa jih polnim mogoče 2x tedensko. Itak smo danes obkroženi z napravami ki jih skoraj dnevno polnimo. Če lahko dam polnit telefon, tablico, prenosnik, pametno uro, potem lahko dam še tudi BT slušalke. Pač moje mnenje, ki se je v zadnjih mesecih spremenilo ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Pa je zdravo furat BT slusalke vsak dan po vec ur na glavi? Don't think so.

antonija je izjavil:

facepalm je izjavil:

drugace pa imam microSD in 3.5mm na telefonu. oba neuporabljena.
Funny thing... pri meni je pa SD slot 24/7 v uporabi, 3.5 jack pa dnevno. In to kljub temu da imam v sluzbi BT slusalke.

Ubistvu je bil (in se vedno je) SD slot jezicek na tehtnici ko si kupujem telefon.

zato pravim, da imamo razlicne modele za razlicne potrebe. tudi sam sem prisegal na mSD slot zaradi morebitnih tezav pri flashanju telefona. prisegal sem na 3.5mm zaradi kvalitete zvoka, prisegal sem na ipXX certifikat zaradi morebitnih nezgod z vodo itd..

s casom sem opazil cesa ne potrebujem. zvok preko BT z raznimi kodeki je primerno kvaliteten kot 3.5mm jack na vecini telefonov. hence odkar sem kupil bt slusalke so tiste s kablom spravljene. mSD slota pa nisem imel potrebe uporabit ze eno leto. kljub temu, da ga imam na voljo. torej sem dolocene stvari sam prenehal uporabljati brez da bi bil v to prisiljen.

seveda ne pricakujem, da bodo vsi prevzeli moje navade, zato naj kupi vsak kar mu pase. pa moj naslednji telefon bo imel mSD slot in 3.5mm jack.

@klinker:
dosti bolj zdravo kot imeti telefon pri glavi ali v žepu ... BT "sevanje" je bistveno manj "škodljivo" kot seva npr. telefon med povezavo z omrežjem, kar je ves čas, najbolj pa med vzpostavitvijo povezave. Če te ne skrbi WiFi povezava doma ali električna napeljava po hiši itd. te tudi BT naprave ne bi smele ... Saj dokler so opcije si dejansko vsak izbere kar potrebuje, oz. misli da potrebuje, a sčasoma bo 3.5mm in SD vedno večja ekzotika, saj se zaradi dizajna proizvajalci temu pač že nekaj časa odrekajo.

A ti si pred BT slusalkami glasbo s telefonom na usesu poslusal?! ;(( ker jst ga naslonim samo une par min za pogovor, glasbo pa preko slusalk na kabel poslusam po 3-6h in BT slusalk vsekakor ne bi imel tolko casa na betici ;)

why not? a doma tudi izklopis wifi, ko prides domov?

@klinker: Saj o tem govorim, tistih nekaj minut telefona na glavi je dosti bolj škodljivo kot, v mojem primeru, 1h BT slušalk na dan. Sam uporabljam tudi za pogovore že več kot 10let izključno BT slušalko ala Plantronics in telefon le redko prislonim glavi.

To je sankovska prica, al imas kak dokaz o tem?
Ker par let nazaj fural to sranje in me je useso grozno zacelo bolet po 1h, pravtako je blo useso kr vroce. Slusalka je bla mislim da tudi Plantronics in od takrat tega enostavno vec ne dam na usesa.

facepalm je izjavil:

Ne mesaj jabolk in hrusk.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: klinker ()

ok, saj vsak uporablja naprave po svoji vesti, naj ostane pri tem, ker oprijemljivih študij na to temo dejansko ni! ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

klinker je izjavil:

Ker par let nazaj fural to sranje in me je useso grozno zacelo bolet po 1h, pravtako je blo useso kr vroce. Slusalka je bla mislim da tudi Plantronics in od takrat tega enostavno vec ne dam na usesa.

facepalm je izjavil:

dejansko wifi in bt sevata na podobnih frekvencah cca 2.4ghz. bt seva z max 0.1w. za segret tvoje uho bi porabil.. dobesedno "vecnost".
bolecine v usesu povzrocajo neprimerne "gumice" in se zato tudi segreje (lastno telo segreje uho).
se mi je dogajalo s cheap slusalkami (wired). ampak vsakemu svoje. imas tudi ljudi, ki pravijo da jih moti el. vticnica zraven postelje, ceprav ni nanjo nic priklopljeno:)

Tomson je izjavil:

ker oprijemljivih študij na to temo dejansko ni! ;)

Sej zato vprasam. Ker sem takrat pol nekaj googlal a nic konkretnega nasu. Res pa sam nikakor ne prenasam teh cepkov od slusalk na splosno, ampak to da se mi je uho se konkretno segrelo, me je dokoncno prepricalo da tega BT sranja vec ne dam v/na usesa.

facepalm je izjavil:

klinker je izjavil:

facepalm je izjavil:

dejansko wifi in bt sevata na podobnih frekvencah cca 2.4ghz. bt seva z max 0.1w. za segret tvoje uho bi porabil.. dobesedno "vecnost".
bolecine v usesu povzrocajo neprimerne "gumice" in se zato tudi segreje (lastno telo segreje uho).
se mi je dogajalo s cheap slusalkami (wired). ampak vsakemu svoje. imas tudi ljudi, ki pravijo da jih moti el. vticnica zraven postelje, ceprav ni nanjo nic priklopljeno:)

Hmja, malo mi je cudna ta izjava...ne bom pa negiral, ker res ne vem. Vseeno na glavi raje cim manj wifi naprav, sploh ce jih dolgorocno uporabljam. Tudi telefonarim cim bolj na kratko in ne visim na telefonu v nedogled, ponoci je telefon na omari, nikakor na nocni omarici, itd
Vsekakor se izognit temu ne gre, se mi pa zdi pametno se cim manj izpostavljat. Tudi wifi charginga zato nocem dokler se ga lahko ognem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: klinker ()

res je cudna:) ampak bistvo je, da se uho ne segreje zaradi sevanja. sklepal bi, da zaradi povecanega pretoka krvi v uho zaradi zuljenja. sej ves, da tudi ko dobis zlepo, se licke kmalu segreje:D

se strinjam, da je to odlocitev posameznika, le nesmiselno se mi zdi, da bi se "bali" najmanj sevajocega radia v modernih telekomunikacijah, samo zato, ker je naslonjen na naso glavo:)

Ce bi se ga tako bal, niti telefona ne bi imel. Vseeno ne mislim imet neke wifi naprave obesene na glavo po vec ur dnevno. HD25 delajo ze dobro desetletje in zgleda mi bodo se ene tolko sluzle, za uno malo kar pa jst govorim po telefonu, slusalk ne potrebujem. V avtu itak vklopim speaker ce se ze moram nujno javit. V bistvu zdaj ko pomislim, uporabljam BT samo za prenosni zvocnik in nic drugega, tako da zaradi mene tudi ce BTja nimam je prav vseeno, uni zvocnik lahko tudi na kabel priklopim, saj ima AUX...tako da osebno imam raje 3,5mm jack od BT, ce ze moram izbrat :)

facepalm je izjavil:

3.5mm vhod je "velik" za danasnje standarde. brez problema bi lahko razvili 60% manjsi port

To mimogrede obstaja že zelo dolgo: Phone connector (audio) @ Wikipedia velikost "sub-mini"

facepalm je izjavil:

Na anteno tudi nič ni priklopljeno, pa vseeno seva...
Motiti se je človeško.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

AgiZ je izjavil:

@XS!D3
Res? Kako pa na applu prenašaš podatke (predvidevam da si tu mislil datoteke, mogoče še kaj) preko wifija brez clouda med računalnikom (windows, ali samo apple?) in telefonom?

Z enim od milijon app-ov za ta namen?
Motiti se je človeško.

@MrStein, imam nekaj anten telefonov v predalu, nikamor prijlopljene. mi razlozis kako je to mogoce, da sevajo?

ce routerju odvijem zunanje antene in jih vrzem v smeti, bodo sevale iz kante?

kanarin je izjavil:

tryhard je izjavil:

Noben ti ne brani da bi poslušal radio preko interneta in poslušal preko BT. Vem da je to zdaj moderno oz IN, saj tudi sam uporabljam, samo po drugi strani ne vem zakaj telefoni tega ne ne imeli - v čem je problem - ali vhod za slušalke zaseda res toliko prostora, luknja tako grdo zgleda ? Je strošek tega vhoda tako visok ? Podobno velja za FM modul. Zakaj neki tudi pri tech reviewerjih tako pogosto zaslediš pozitiven odziv "na srečo so pri tem novem modelu ohranili 3,5 mm vhod za slušalke" ? Vzrok za dejstvo, da pri novih oz flagship teleonih tega ni oz je vedno manj je pač predvsem v IMIDŽU (kao ne more imeti tako napreden telefon zraven tako "zastarelo" oz "passe" tehnologijo), torej da se tudi po tej plati diferencira od budget segmenta.

To so zgolj "tech" reviewerji.

In ne, vzrok je v nečem drugem. Je že bilo objasnjeno.

okica11 ::

Tisti ki uporabljate portano google kamero na REDMI NOTE 4 (Snapdragon). Katera verzija vam stabilno deluje? Sprobal že n verzij, vsaka mi slej ali prej "crashne" ...

MxxW5 ::

okica11 je izjavil:

Tisti ki uporabljate portano google kamero na REDMI NOTE 4 (Snapdragon). Katera verzija vam stabilno deluje? Sprobal že n verzij, vsaka mi slej ali prej "crashne" ...

Samo tale: https://www.celsoazevedo.com/files/andr...

Pa sem probal po mojem večino. Pri čemer je treba v Magisku izklopiti modul "Camera2API Enabler", če ga imaš mogoče naloženega. Kamera se potem ne sesuva, le sliko kdaj narobe obrne (ne pa posnete fotografije). Pa Portrait mode ne dela.

Pri vseh ostalih (ampak res pri VSEH) se kamera ali sesuva (če je Camera2API Enabler vključen), ali se sploh ne zažene (če je Camera2API Enabler izključen).

scipascapa ::

okica11 ::

@MxxW5 Hvala!

lopov ::

okica11 je izjavil:

Note 4x, v vizitki programa piše "GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2".

Sesuje se le pri počasnem posnetku, vse ostalo dela BP, naložen EU rom 8.4.26.

facepalm je izjavil:

@MrStein, imam nekaj anten telefonov v predalu, nikamor prijlopljene. mi razlozis kako je to mogoce, da sevajo?

ce routerju odvijem zunanje antene in jih vrzem v smeti, bodo sevale iz kante?

Šprical fiziko?
Ali le površno bral?
"Antena" o kateri je govora, je pod napetostjo.
No, preberi še enkrat, in če še vedno ni jasno, povej, pa se poglobimo.
Motiti se je človeško.

hobbit ::

Fantje in dekleta, je že kdo naročal Mi Band 3? Študiram, da bi jo naročil.

borisk ::

scipascapa je izjavil:

zanesljivi preko dhl-a?

https://www.aliexpress.com/item/Global-...

za modele, ki jih prodajajo pri nas je nabolj hasle free, če ka kupiš kr pri nas. prej in nič kaj dražje. meni ravno danes pripelje RN5 global (preko GB), ampak sedaj vidim da je na voljo že tudi v slovenskih trgovinah. Ko sem ga naročil ga še ni bilo, sedaj pa bi ga prej dobil če bi ga tukaj naročil.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: borisk ()

GRT ::

hobbit je izjavil:

Mi Band 3 je bila predstavljena šele v kitajski verziji, uradne predstaviteve globalne edicije še ni bilo.

buttcrack ::

hobbit je izjavil:

zaenkrat je šele preorder, če ga že kdo ima, je to kakšen kitajc

[SkA] ::

Ima kdo kako idejo, kako odpravit težavo - Xiaomi Mi A1, prišel s prednaloženim Android 7 v petek. Po ene dnevu uporabe je ponudil nadgradnjo na Android 8, kar je moja tudi izvedla.

Zadnje dva dni nekje sredi dneva crkne ves omrežni promet do te mere, da tudi Chrome brskalnik ne naloži nobene strani. Vse se odvija v prazno, po možnosti še brskalnik in kakšna druga aplikacija postane neodzivna. Ne igra vloge, ali je priklopljen na Wifi ali ne (v slednjem primeru bi morala delovati 4G povezava). Restart očitno reši težavo do naslednjega dne, potem pa se moja spet pritožuje, da nič ne dela.

Ima kdo kako idejo, kaj bi bilo lahko narobe, oziroma, kako zadeve diagnosticirati? Razen, da naredim factory reset, nimam druge ideje?

starboi ::

Po vsaki večji posodobitvi je FR must, da se potem takšne in podobne težave ne pojavljajo. Sem kar malo presenečen, da ni bilo to narejeno takoj, saj o tem trobi vsa skuponost xda-ja, sloandroid in slotech foruma . Lp

Uporabnix ::

starboi je izjavil:

Po vsaki večji posodobitvi je FR must, da se potem takšne in podobne težave ne pojavljajo. Sem kar malo presenečen, da ni bilo to narejeno takoj, saj o tem trobi vsa skuponost xda-ja, sloandroid in slotech foruma . Lp

Kaj je FR

pixelzgaming ::

factory reset
PC: Ryzen 7 3700X | 32GB DDR4 | 500GB NVMe | 10TB HDD | RX 6800 XT | W10
Server: i5 6500 | 32GB DDR4 | 256GB SSD | 50TB HDD | Proxmox VE
Telefon: Samsung S23 Ultra | iPhone 16 Pro Avto: Megane MK4 GTLine

borisk ::

evo ga, sm ha čakal ko pes na kost

[SkA] ::

starboi je izjavil:

Si nikoli nisem lastil kakega Android telefona in po pravici povedano, sem začuden, da je to še aktulano leta 2018. Hvala, poizkusim tako.
««
194 / 381
»»