Forum » Šport » Izposoja spalne vreče in pohodnih čevljev
Izposoja spalne vreče in pohodnih čevljev
Turar8 ::
Lep pozdrav! Se da kje izposoditi spalno vrečko in pohodne čevlje (morda tudi jakno za -15 stopinj)? Ne bi rad zapravljal preveč denarja za to, ker bom to verjetno uporabil le 1x. Hvala.
crniangeo ::
Rabis tut kondome za posodit? :) po napisanem sodec, se dobis z neko pupo v hribih ker si ji natvezil da si ultrafullhud walking j3bqtch ? :)
Poskusi na bolhi pod oglasom : prodam ali menjam enkrat rabljen sotor za otroski vozicek.
Poskusi na bolhi pod oglasom : prodam ali menjam enkrat rabljen sotor za otroski vozicek.
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: crniangeo ()
Turar8 ::
Rabis tut kondome za posodit? :) po napisanem sodec, se dobis z neko pupo v hribih ker si ji natvezil da si ultrafullhud walking j3bqtch ? :)
Haha ne, s kolegom greva na eno goro in rabim vse te stvari, sam mi je škoda dajati denar za vse to pa bi si raje izposodil :) Mogoče se splača edino kupiti pohodniške čevlje zaradi žuljev in podobnega, da se jih prej navadim.
crniangeo ::
Glede cevljev se strinjam. Vendar vse kar si nastel se tut splaca kupit, ker vedno pride prav. Recimo ko smo sli na grcijo z ladjo mi je spalna vreca prisla hudo prav. Bunda pa pozimi pride vedno in povsod prav. Zakaj sparat? :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
otago ::
Poceni spalno vrečo dobiš v SportDirects, pa verjetno Sport 2000. Je pa potrebno paziti na oznake oz. kakšna je komfortna temparatura. Za poletno sezono+jesen, kakšen festival.. dobiš 1kg lahke super mini spalne vreče do 25eur.
Čevlje pa ja, nekateri so alergični na izposojo, zaradi glivic, fobij. Moje mnenje je, da če še nimaš planinskih čevljev, investiraj ene 50+evrov v vsaj neki minimum. Planinske čevlje, predvidevam, da se je številka že končna, pa lahko imaš za 10 let. Lahko tudi podpreš slovenske firme ala Planika, Alpina.
Jaz sem tudi pred 10 leti šel prvič kampirat, od takrat pa 2-3x min. letno. Spalna vreča ni slaba ideja... šotor ljudje lažje posodijo.
Čevlje pa ja, nekateri so alergični na izposojo, zaradi glivic, fobij. Moje mnenje je, da če še nimaš planinskih čevljev, investiraj ene 50+evrov v vsaj neki minimum. Planinske čevlje, predvidevam, da se je številka že končna, pa lahko imaš za 10 let. Lahko tudi podpreš slovenske firme ala Planika, Alpina.
Jaz sem tudi pred 10 leti šel prvič kampirat, od takrat pa 2-3x min. letno. Spalna vreča ni slaba ideja... šotor ljudje lažje posodijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: otago ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kampiranje v šotoru (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 20496 (16392) | Tocko |
» | Nakup šotora (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21746 (6092) | huelz |
» | alpinistična trgovinaOddelek: Loža | 1948 (1866) | mile |
» | Navadne v.s. napihljive žimniceOddelek: Loža | 3232 (2913) | perci |
» | ŠotorOddelek: Loža | 2575 (2442) | SkIDiver |