» »

Navadne v.s. napihljive žimnice

Navadne v.s. napihljive žimnice

darh ::

A imate kake izkušnje? 8k res ni velik denar za 140x200cm napihljivo blazino (top-shop style), ampak bi rad slišal kaj vi menite.
Excuses are useless! Results are priceless!

Highlag ::

Imam samonapihljivo Trek-mat firme Artiach. Debela cca 2cm ko je napihnjena. Prinapihovanju lahko malo pomagaš sam. Zelo dobra zadeva. Ne moreš jo primerjati z kakim armafleksom.
Velikost zložene je približno enako velika, kot povprečnega armafleksa. Mislim, da je rahlo težja, sam odtehta svoje pol ko se nanjo uležeš :D

Slabost je edino to, da je dražja od armafleksa, pa lahko se preluknja če se uležeš na ježa. Zato je mogočeob nakupu kupit tud set za krpanje. No sam to je odvisno od tvoje sreče oz. smole. :D

Ziga Dolhar ::

xbite, jaz sem za letošnje poletne počitnice nabavil dve -- pred tem sem spal na armafleksu ali debelih blazinah za ležalne stole, ki pa zavzamejo preveč prostora ... Ti poročam čez mesec dni :-).
https://dolhar.si/

darh ::

ehm.. v mislih sem imel take debele zadeve.. za spat in to... 20cm...
Excuses are useless! Results are priceless!

BaRtMaN ::

Za v šotor namesto armaflexa je tole odlično... če pa misliš tole met za 'stalno' spanje, ti pa odsvetujem, ker ni tako kvalitetno, da bi zdržalo tako dolgo časa, pa tudi ni ergonomsko oblikovano, ker se ti vdre rit noter. Za kampiranje odlično, za posteljo nezadostno. :)

Ziga Dolhar ::

xbite: saj! Take, kot jih prodajajo na TopShopu!
https://dolhar.si/

darh ::

BaRtMaN, hvala. Če se najde še kdo, ki podkrepi to, i'll buy it (nasvet, ne žimnice :D)
Excuses are useless! Results are priceless!

rc-car ::

Jaz 100% potrdim to, kar je BaRtMaN napisal. Za v šotor so te blazine zakon, čeprav se z navadno posteljo pač ne morejo primerjati.

Pa mal se ti zavrti, če jo na hitr napihneš :D
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

Zheegec ::

Kaj to, Dormeo je zakon:D
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

BigWhale ::

> Kaj to, Dormeo je zakon

Sploh ce bi Lorello dobil zraven, a ne? ;P


Jaz sem zagovornik spanja na cim bolj trdi stvari. Beton + armaflex je zakon. Kake blazine za v sotor, lepo vas prosim... :P

iso2000 ::

Napihljiva blazina ni tisto pravo. Za v šotor je dobra rešitev, doma namesto žimnice je pa ne bi nikoli imel. Kdaj pa kdaj prespim na taki in iz lastnih izkušenj lahko povem, da je jogi dosti boljši.
Drugače pa sem jo jaz kupil lani v Hervisu za 4.900 pojdi pogledad, da ne boš dal 8 k sit po nepotrebnem. Jo uporabljam na morju tudi za blazino za na vodo in je čist kul. :D

Binji ::

BigWhale: eno je ravna trda povrsina drugo je pa trda povrsina z 200+ kamni ki te zulijo v rit. In tle pride (kampiranje) blazina kr fino v postev
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

BigWhale ::

> BigWhale: eno je ravna trda povrsina drugo je pa trda povrsina z 200+
> kamni ki te zulijo v rit. In tle pride (kampiranje) blazina kr fino v
> postev

Mogoce je problem v tem, ker jaz nisem se nikoli slabo spal zaradi tega, pa je moje mnenje precej subjektivno. :) Tiste kamne ponavadi ven zmecen, kakih manjsih pa niti ne porajtam, da so pod mano. :)

Damjan Jagar ::

Se podpišem pod Bartmanov post.
http://jagar.si

Mercier ::

He, majo dobre reklame teli s top-šopa. Jaz sem isto svoje čase dobival ideje. klik

sketch ::

Jaz sem na eni spal zdajle 5 dni v šotoru. Boljše od vsakega ležalnika (ker te ne zebe od spodaj v rit) in armafleksa (kamni ne lomijo kosti), ne more pa se primerjati z navadno žimnico. jaz sem svojo napumpal, nato pa še na usta napihnil kolikor je šlo, da je bila ohrno trda, pa je bilo kul za spat. Samo nikoli se ne smeš nanjo na hitro vsest ali pa vržt kot na posteljo (razlog je očiten, se mi zdi).

lp
s.
Adapt and overcome.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: sketch ()

Cokolesnik ::

Jaz niti še na morje nisem šel, pa že čutim občutke, kako bom vesel, ko se bom po nekajdnevni odstotnosti zopet zleknil v domačo posteljo s srednje trdno žimnico. Za domačo "spalnico" vsekakor kvaliteten "jogi" (mogoče takšen z nekajletno garancijo in brez kemičnih umotvorov zoper domnevne zajedalce - pršice), za trenutno preživljanje dni pod zvezdami ali v šotorih, pa je vse boljše od trde zemlje, ostrih skal ali tanke spalne vreče. :))
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

Zgodovina sprememb…

boštjan ::

xbite,tale blazina je totalen podn.ko sem se lani gor vlego sem skoraj morsko bolezen dobo:D ,tak se to maja.sem pristaš bolj trdega ležišča.če si v šotoru,raje spim na podmetačih(armija) kot pa na toti zibelki

perci ::

Jst mam dve blazini za šotor, sam nista iz topshopa in sta super. Spiš ko beba gor - no, hočem reči, da je bolje kot na tleh ali na armiču - jasno se ne more primerjat z jogijem.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izbira družinskega šotora

Oddelek: Loža
245825 (4975) buttcrack
»

Napihljiva pojstelja za dva

Oddelek: Loža
62147 (1863) dexterboy
»

Kampiranje, oprema, lokacije

Oddelek: Loža
104047 (3545) ahac
»

Kampiranje v šotoru (strani: 1 2 )

Oddelek: Šport
5519680 (15576) Tocko
»

Kamp oprema

Oddelek: Loža
125235 (4945) ali3n

Več podobnih tem