» »

težave pri zagonu Abit kt7-raid

težave pri zagonu Abit kt7-raid

swalow ::

Imam že omenjeno ploščo, ki pri zagonu nekak zmrzne. Prižgem in zagon se začne, prešteje ram in potem se ustavi. Podvezaj pri zadnji števki rama še vedno utripa, vendar pomaga samo reset. Ko sem priklapljal disk je zagon večkrat uspel, potem sem celo inštaliral sistem, in pri ponovnem zagonu se je ustavilo šele pri nalaganju sistema, potem pa isti šmoren od reseta naprej ... samo do štetja rama, dalje noče... kaj bi to lahko bilo, kaj lahko storim????

šifra: obupani obupanec, ki je pred tem da odnese računalnik k serviserju

asPeteR ::

Tkole iz glave bi reku, da te mal napajalc zeza ... Ni pa nujno! Lahko je tud ram, kej skurjen ...

freejack ::

Jst bi stavil na ram, poskusi kak modul vzet ven, al si pa od enga frenda sposodi njegove rame, pa probaj. Čist možno, da bi bli rami kaj krivi. Btw. predvidevam, da maš nenavito kištico, ker pol je lahko še 100 drugih stvari...

swalow ::

da, res je nenavito, ampak mislim, da je kriv disk, ker je napajalnik nov, ram preizušen že prej, edino disk je malo starejši in ko sem ga priklopil na secondary je začudeno zagon uspel, vendar ni diska zaznalo, potem pa spet premaknil na primary je blo vse kul, in zaenkrat še dela ...

če ima mogoče kdo kak disk (20>=gb) naj mi prosim javi na 041-274-442.

Hvala za pomoč... :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

uTorrent in obremenjenost diska

Oddelek: Pomoč in nasveti
325762 (5171) MrStein
»

Računalnik se mi kar ugaša

Oddelek: Pomoč in nasveti
452106 (1765) mojo31