Forum » Kaj kupiti » cene na trgu
cene na trgu
Jochaan ::
Včasih se je sploh še bedasto odločati za priznane firme cd-rw writerjev ker so recimo kr dobri lite-oni že za 11k recimo plextor pa je 25. Kaj se zdej bol splača: 2x liteon ali 1x Plextor
nodes ::
>lite-oni že za 11k recimo plextor pa je 25
>plextor valda,sicer pa ga dobiš za 22k
sicer mi ni pomemebno, je stvar osebnega okusa. Takole na tablo me pa zanima po kakšni logiki, razen zvestobe do groba. 2X-tnik.
Kaj pa v kratkem potreben nakup DVD valovke. Ga ni, da ne bi bil dober v rezervi.
>plextor valda,sicer pa ga dobiš za 22k
sicer mi ni pomemebno, je stvar osebnega okusa. Takole na tablo me pa zanima po kakšni logiki, razen zvestobe do groba. 2X-tnik.
Kaj pa v kratkem potreben nakup DVD valovke. Ga ni, da ne bi bil dober v rezervi.
DjTonic ::
Plextor je zelo dobra in zanesljiva firma. Jaz imam že tretjega plextorja in sem z njimi bil vedno zelo zadovoljen vse cd-je je posnel brezhibno. Naslednji rekorder bo zopet Plextor. Res pa je da so najdražji samo sedaj 25k ni več toliko za writer jaz sem, dal pred 1-2 leti nazaj 60k za 24× in 60k za 12× Plextorja. Sedaj so pa cene v primerjavi s prej zelo nizke.
Grimlord ::
Lite-On je čisto vredu. Jaz pravim tako: Če pečeš dosti cd-jev kupi Plextorja, če pa pekača uporabljaš samo za sebe oz. tu pa tam kaki cd za kolega, pa je Lite-On čisto dober.
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Grimlord ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri dvd writer ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13401 (8722) | Caligula |
» | Katero pečico?Oddelek: Kaj kupiti | 1528 (1311) | Caligula |
» | Nujna izbira pekača! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4327 (3587) | Oblivion |
» | Kateri CD-RW Pekač?Oddelek: Kaj kupiti | 1455 (1330) | mrFREUD |
» | Kateri CDRW KupitOddelek: Kaj kupiti | 1320 (1021) | Marko007 |