Forum » Pomoč in nasveti » 970 GTX in Division igra problem?
970 GTX in Division igra problem?
Jerry000 ::
Zasledil sem tole:
https://www.vg247.com/2016/03/08/the-di...
Kaj lahko storim? Imam novi PC, frišno inštaliran najnovejši driver za grafično (včeraj naložil).
https://www.vg247.com/2016/03/08/the-di...
Kaj lahko storim? Imam novi PC, frišno inštaliran najnovejši driver za grafično (včeraj naložil).
Netrunner ::
Počakaj na novi update. To bodo načeloma kmalu rešili saj se hvalijo da imajo driverje boljš poštimane kot AMD.
ProfAlen ::
jaz mam tudi 970gtx pa sem beto igral brez problema... to očitno zdaj pri releasu prihaja..
Compufreek ::
Ja tole je z igro prišlo, sem pozabil grafično updejtat prej da sem igro zalaufo k sreči :) itak ma nvidia porihtane gonilnike ... če ni prišel nadgrajen gonilnik pol bo prišel v naslednjih nekaj urah ... bom pogledal ko pridem iz službe pa postam kako je
Dr_M ::
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Compufreek ::
No sej ... če se ljudje s čim drugim nemorejo strinjat ma pa nvidia definitivno odlično urejene driverje... vedno optimizira za vsako igro :)
poleg tega če si ročno popolnoma pobrisal stare driverje in posnel ta driver ki je zdaj baje ni bilo problemov.
poleg tega če si ročno popolnoma pobrisal stare driverje in posnel ta driver ki je zdaj baje ni bilo problemov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tom Clancy's The Division (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 44622 (2656) | oo7 |
» | Apex Legends (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 18237 (1957) | Ijus |
» | Windows 10 je skuril grafičnoOddelek: Operacijski sistemi | 2526 (1629) | skrajnik |
» | Zmešnjava z gonilniki - W7 in XP - ter dual boot problemOddelek: Operacijski sistemi | 6267 (5872) | solatko |
» | KYRO 2 -- najboljši (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5092 (4088) | Paramedic |