» »

Iphone 5s original baterija

Iphone 5s original baterija

stiper7 ::

Kje bi lahko kupil original baterijo za Iphone 5s? Vem, ebay je poln tega, samo tam pri takih stvarih ni glih ziher..

HyperGL ::

Jaz sem se na koncu odločil za ifixit store, ki dobavlja robo za EU iz nemčije. Poleg same baterije sem vzel kit za popravilo (izvijač, pentalobe, pa tisti prisesek in še nekaj drobnarij, kot so dodatni pentalobe vijakci, kateri pridejo prav v kolikor jih uspeš izgubiti). 20 eur, 1ura dela, 3 dni čakanja na pošiljko. Baterija pa nima niti enega cikla, popolnoma nova!

LP

xxxul ::

glede na to da je telefon že skor 3 leta star se IMO nima smisla zajebavat pa original iskat - kup na ebayu od prodajalca k ma dobro oceno, za 10-12€ z poštnino, za razliko pa pejt na malco ali 2. Sicer bo baterija malce slabša od originale, ampak boš lohk dobesedno par njih kupu za isti $.

@HyperGL - Gledam ifixit store, pa vidim da je kit 30USD, baterija glih tko ni original Apple?

KIT

baterija seveda ni original, je pa nova, garantirano brez ciklov, medtem, ko pa pri 95% kitajcev na ebayu dobiš "novo" baterijo s staro elektroniko, ki slučajno kaže cikle med 1 in 1000. :) Pa tam jo čakaš tri tedne ali več, kakšen krat je sploh ne dobiš, ker jo na carini, pošti, letališču prestrežejo, ker jih kitajci samo v kuverto vržejo in seveda ne to ne zadošča varnostnim predpisom (dve naročil in niti ene dobil).
Ifixit pa ti jo dostavi v 3-4 dneh.

Aja, jaz sem dal 20EUR, ker se jo čisto ponesreči kupil na black friday. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: HyperGL ()

shadeX ::

Ma se da lepo zamenjat baterijo na iphonu? Mam sicer iphone 5 kot sekundarni telefon, je pa baterija potrebna zamenjave.

Ah, za 5S pa je trenutno ni na voljo. No, kakorkoli, za čimmanj težav, priporočam ifixit.

Veron ::

Za 25-30eur (kaka 2 mesca nazaj sem menjal) skupaj z menjavo in garancijo imaš v BitCom Podutik.

_pobesneli_ ::

A ste updejtali iphone po menjavi baterije? jaz sem že 3 krat reševal iphone5S ko je po updejtu vrgel ven error in se ni pobral. Po menjavi na original baterijo je updejt stekel in telefon se je pobral. Žal pa je treba restore naredt in podatki so šli.(se da popravit če maš backup). Z neoriginal baterijo sicer dela, polni in vse.. sam updejt narediti velike probleme.
Gregor

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Menjava stekla - steklo.mobi

Oddelek: Mobilne tehnologije
233036 (1914) Scorpy84
»

Apple znatno otežil menjavo baterij v iPhonu (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
12324897 (19431) bbf
»

kateri telefon za okoli 300€

Oddelek: Mobilne tehnologije
495695 (3685) Voluhar88
»

počeno steklo iphone 5s

Oddelek: Pomoč in nasveti
197774 (5996) secerko
»

iPhone 6 že pod drobnogledom