» »

Toshiba qosmio x870 i7 12gb ram gtx 670m problem z ventilatorjem!!!

Toshiba qosmio x870 i7 12gb ram gtx 670m problem z ventilatorjem!!!

betmen113 ::

Zdravo, kupil sem rabljeno toshibo qosmio x870. Ko sem jo doma prvič prižgal se takoj pojavi, da se ventilator procesorja izklopi pri tem nastane tak čuden zvok, kot da bi drzal in nastanejo manjše vibracije. Ventilator smo spucali, saj je imel kar nekaj svinjarije, vendar težava še vedno ostaja. Se pravi prvih 10 min, ko je laptop hladen se ventilator sam od sebe ustavi in nastane kr močan zvok in vibracija. Kasneje ko je laptop ogret se pojavlja vse bolj redko ko pa procesor pride na nekje 60-70 stopinj pa se to sploh ne pojavlja več. Ko je računalnik segret tudi če ga vklopim izklopim dela normalno. SE pravi, le ko je neogret se to pojavlja na kake pol minute. Vsaka ideja je dobrodošla! Hvala in Lp. Martin

Aja pozabil sem reči, da drugače ventilator ko normalno laufa ni nadpovprečno glasen samo ko se ustavi nastane omenjen problem.
  • spremenilo: betmen113 ()

hojnikb ::

če bi proper stestiral, predn si kupo, nebi blo težav...

Kaj se zgodi, če fan odklopiš fizično ?
#brezpodpisa

Zheegec ::

betmen113 je izjavil:

Zdravo, kupil sem rabljeno toshibo qosmio x870. Ko sem jo doma prvič prižgal se takoj pojavi, da se ventilator procesorja izklopi pri tem nastane tak čuden zvok, kot da bi drzal in nastanejo manjše vibracije. Ventilator smo spucali, saj je imel kar nekaj svinjarije, vendar težava še vedno ostaja. Se pravi prvih 10 min, ko je laptop hladen se ventilator sam od sebe ustavi in nastane kr močan zvok in vibracija. Kasneje ko je laptop ogret se pojavlja vse bolj redko ko pa procesor pride na nekje 60-70 stopinj pa se to sploh ne pojavlja več. Ko je računalnik segret tudi če ga vklopim izklopim dela normalno. SE pravi, le ko je neogret se to pojavlja na kake pol minute. Vsaka ideja je dobrodošla! Hvala in Lp. Martin

Aja pozabil sem reči, da drugače ventilator ko normalno laufa ni nadpovprečno glasen samo ko se ustavi nastane omenjen problem.

Najbrž je ležaj notri zanič. Saj menjava ventilatorja ni draga.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hp pavilion g6 ventilator problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
121210 (869) betmen113
»

PC se ne zazene po BSOD

211039 (925) paljer
»

Katera grafična za prenosnike je boljša?

Oddelek: Kaj kupiti
61255 (983) lev88k
»

Nadležno brnenje računalnika

103272 (3102) daweedy2
»

Leo hladeno ohišeje

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
81140 (944) segi

Več podobnih tem