Forum » Mobilne tehnologije » LG flex 2 vs. Sony Xperia M5 vs. Samsmung S5 Neo
LG flex 2 vs. Sony Xperia M5 vs. Samsmung S5 Neo
Josephine00 ::
Živjo,
zanimam se za nakup novega telefona, za katerega sem pripravljena odšteti tam okrog 300,00€. Kar bi želela pri telefonu je, da je odziven, z dobrim fotoaparatom in prostoren.
Kateri telefon je po vašem mnenju boljši LG flex 2 vs. Sony Xperia M5 ali mogoče Samsung S5 Neo? Ali priporočate kaj drugega.
Ker sem bila do sedaj uporabnica Samsungovih telefonov, nimam nobenih izkušenj z LG-ji ter Sony-ji.
Hvala za vaša mnenja :)
zanimam se za nakup novega telefona, za katerega sem pripravljena odšteti tam okrog 300,00€. Kar bi želela pri telefonu je, da je odziven, z dobrim fotoaparatom in prostoren.
Kateri telefon je po vašem mnenju boljši LG flex 2 vs. Sony Xperia M5 ali mogoče Samsung S5 Neo? Ali priporočate kaj drugega.
Ker sem bila do sedaj uporabnica Samsungovih telefonov, nimam nobenih izkušenj z LG-ji ter Sony-ji.
Hvala za vaša mnenja :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pametni telefon z dobro kameroOddelek: Mobilne tehnologije | 2374 (1951) | sebavet |
» | Xperia SP, Optimus G, Lumia 920Oddelek: Mobilne tehnologije | 8831 (7841) | tomzzi |
» | HTC je predstavil One Max (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 24193 (20634) | PrimozR |
» | Sony Xperia S vs. Sony Xperia POddelek: Mobilne tehnologije | 7349 (6068) | brutusss |
» | Kateri android telefon?(Magic vs. Hero vs. drugi)Oddelek: Mobilne tehnologije | 2091 (1865) | AllYazir |