Forum » Pomoč in nasveti » Vprašanje glede Modema
Vprašanje glede Modema
Serveristan ::
Trenutno imam modem Thomson THG540 na njem pa še povezan RT-N12 ASUS Wireless Router (300mbps) ... modem je cist navadn vem asus router sem pa kupu dodatno kasneje. Zanima me kaj predlagate da kupim in koliko bi se moja brzina izboljšala?
SeMiNeSanja ::
Brzini 'zvišaš' pri ponudniku interneta, da naročiš paket z višjo hitrostjo.
Nakup zmogljivejše opreme pride v poštev edino v primeru, da ne dosega hitrosti, ki jo imaš naročeno pri ponudniku. (od kod vam ideja, da bi internet bolj letel, če boš nabavil nov router?)
Nakup zmogljivejše opreme pride v poštev edino v primeru, da ne dosega hitrosti, ki jo imaš naročeno pri ponudniku. (od kod vam ideja, da bi internet bolj letel, če boš nabavil nov router?)
Ker mi namesto 1.5 mb/s uploada le 1.12 doseže downloada pa tud skoraj 4 manjka.. zdej pa nevem ker optika je bila pred kasnim letom narejena v naši stolpnici .. a mam slab modem a me humerca oz. jeseniski Telesat malo za nos vleče.
Furbo ::
Priklopi PC direktno na modem in zaženi kak speedtest.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Invictus ::
Serveristan je izjavil:
Ker mi namesto 1.5 mb/s uploada le 1.12 doseže downloada pa tud skoraj 4 manjka.. zdej pa nevem ker optika je bila pred kasnim letom narejena v naši stolpnici .. a mam slab modem a me humerca oz. jeseniski Telesat malo za nos vleče.
Spet eden, ki ne razume kako delujejo network protokoli ...
In ki še ni slišal za overhead ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Serveristan je izjavil:
Spet eden, ki ne razume kako delujejo network protokoli ...
In ki še ni slišal za overhead ...
Če bi se poglobu v računalništvo kot ti bi sigurno več vedu o njem kot ti. Po poklicu sem pa avto mehanik :) (bimbo)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Merjenje hitrosti downloada/uploada (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 388575 (5133) | dussan |
» | ASUS WL-700gEOddelek: Omrežja in internet | 1877 (1489) | pujsek_ |
» | Battlefield 2 help meOddelek: Igre | 2490 (1062) | Sparky69 |
» | Modem motorolaOddelek: Pomoč in nasveti | 2831 (2211) | joco |
» | Linksis 2.0 nastavitveOddelek: Izdelava spletišč | 1199 (1128) | SLOWWWeb.net |