» »

izlet na svedsko

izlet na svedsko

AnitaTrump ::

imam rezervirano karto za konec aprila, ampak mi ta novica ne daje kaksnega velikega upanja:

Norwegian government: We will abandon international law if Sweden collapses

kaj se zgodi ce si tam v casu kolapsa? nekaj podobnega kot v filmu the terminal?

katera ambasada ti lahko gor pomaga ce ni slovenske?

karto lahko preklicem do konca meseca.
  • zaklenil: Mavrik ()

Roadkill ::

Nehaš brati časopise na nivoju Lady, pa ne boš imel problemov.

Troll topic pls lock.
Ü

AnitaTrump ::

norveska vlada je troll?

St235 ::

Nope, edini trol si ti z rumenim tračem.

Karaya 52 ::

AnitaTrump je izjavil:

karto lahko preklicem do konca meseca.

Prekliči karto. Nima smisla v takšnih razmerah rint na Švedsko. Pred dvema tednoma sem obiskal Berlin in zadeva ne zgleda lepo. Težko oborožena policija in napeto vzdušje. Brezveze. Bolje je it v Budimpešto in v miru srebati kavo.

Arctander ::

Prekliči karto. Vsekakor pa ne pozabi iti na naslednji shod s traktorji in harmoniko. >:D

Smurf ::

Karaya 52 je izjavil:

Prekliči karto. Nima smisla v takšnih razmerah rint na Švedsko. Pred dvema tednoma sem obiskal Berlin in zadeva ne zgleda lepo. Težko oborožena policija in napeto vzdušje. Brezveze. Bolje je it v Budimpešto in v miru srebati kavo.

To je res ja. Neizkusenim popotnikom odsvetujem zahodne drzave, ker imajo lahko hitro podobne probleme kot Karaya 52. Ogled v takem primeru je priporocljiv zgolj in samo v spremstvu izkusenih vodicev.

Na boljsem smo tudi tisti, ki smo bolj "izkuseni", ker ob kavici v Berlinu, ne bomo srecali zahojenih Slovencev.

Win-Win za vse.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smurf ()

jype ::

Problem je, da je Karaya že zapustil Slovenijo, ampak saj ga bodo Švicarji julija deportirali nazaj v Slovenijo.

Takrat bo čas, da okoli Slovenije zgradimo visok zid.

Heisenberg ::

Imam prijatelje na švedskem, so Švedi, živijo malce bolj odročno in pravijo da je v mestih kaos in da švedi že leta počasi a vztrajno bežijo iz mest na podeželje.
Kot je brati v neodvisnih poročilih v nekatere dele mesta ni varno iti niti podnevi če si belec.

Jaz pa živim tukaj in še kar čakam, da me v mestu kdo grdo pogleda.

Videti je, da se nestrpneži radi medsebojno bodrite: "Ne skrbi, Joža, saj ni tako dobro, kot se zdi!"

gruntfürmich ::

še dobro da je jepe pred kratkim prišel na švedsko in bo tamkajšnje staroselce podučil kako mora biti in da je zelo lepo in da se nimajo kaj buniti.
pravzaprav so vsi tam gor pomirjeni da je mesija prišel.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

gruntfürmich ::

če si individualc, asocialen, introvertiran, podpiraš razbitje družin, družbene povezanosti in vzgojo psihopatov, potem je jasno da je dandanes povsod krasno...:))
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Bom še sem not nalepil, kako je videti gruntfürmich:

sodnicaN ::

daj meni karto, švedska je zakon, sicer april ni glih najboljši mesec, ker je že konec zime, ampak podarjenemu konju se ne zgleda v zobe

drugače pa švedska ni tolk blizu kolapsu da bi se blo za kaj bat, sicer pa če te ne vzamejo norvežani, imaš še finsko, dansko, rusijo in pri baltske države zraven

Bellzmet ::

Jaz bi odpovedal karto in šel na Bled. Da si ziher :|

Eh, Bled. Na Straži baje sploh nič snega ni.

Švedska je bolj kul.

Mavrik ::

Joj.
The truth is rarely pure and never simple.

Bellzmet ::

Ja baje je tam nevarno na smučiščih. Sneg bolj drsi kot pri nas pa še losi migrirajo iz Finske in hodijo po smučišču. Je vseeno bolj ziher doma.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Švedska centralna banka preizkuša digitalno valuto

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
307999 (6423) Gagatronix
»

Iskanje nizkocenovnih letov po EU

Oddelek: Loža
145284 (929) BorutO
»

Nizozemska vs Švedska

Oddelek: Loža
173099 (2483) black ice
»

V Kambodži aretirali ustanovitelja Pirate Baya (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
5221000 (16440) PaX_MaN
»

Bo švedska tajna služba lahko prestrezala ves mednarodni promet?

Oddelek: Novice / Zasebnost
2010749 (7715) MrStein

Več podobnih tem