Forum » Na cesti » Intervencijsko vozilo
Intervencijsko vozilo
DiaMonDer ::
Živjo imam eno vprašanje na katerega ne znamo (ekipa) odgovoriti.
Zanima me kako je glede vožje gasilskega kombija...potrebuješ b kategorijo, potrebuješ b kategorijo ne mladi voznik, na splošno kdo lahko vozi gasilski kombi oz. drugo intervrncijsko vozilo itd. Če bi mi lahko kdo, ki se na to spozna povedal.
Lp, Ambrož
Zanima me kako je glede vožje gasilskega kombija...potrebuješ b kategorijo, potrebuješ b kategorijo ne mladi voznik, na splošno kdo lahko vozi gasilski kombi oz. drugo intervrncijsko vozilo itd. Če bi mi lahko kdo, ki se na to spozna povedal.
Lp, Ambrož
d4vid ::
Rabis izpit B kategorije in ne smes biti mladi voznik.
Lahko pa mladi voznik pelje na intervencijo v primeru da ni drugega voznika.
Lahko pa mladi voznik pelje na intervencijo v primeru da ni drugega voznika.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
DiaMonDer ::
Se opravičujem sem bolj slabo zastavil vprašanje...v bistvu se ne gre za vožnjo na intervencijo ampak samo vožnjo na sploh (tekmovanja, razni prevozi in podobno). Je dovolj zgolj b kategorija ali ne sme biti mladi voznik.
Lp.
Lp.
Siddh ::
Ja poglejte v prometno dovoljenje, katera kategorija je kombi. Če vozilo vozi mladi voznik pa je dobro, če je voznik ali pa kombi zavarovan za mladega voznika. To te reši v primeru napake mladega voznika, saj v primeru lastne krivde kriješ 20% nastale škode, če se pa zgodi nesreča in ni mlad voznik kriv pa je vseeno.
balocom ::
Vse kar je do največje dovoljene mase vozila 3500kg se lahko vozi s B kategorijo. Ta podatek zanesljivo najdeš v homologaciji vozila.
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zavarovanje mladega voznikaOddelek: Loža | 8716 (7651) | DamijanD |
» | Izpit pri 16Oddelek: Na cesti | 1792 (1433) | Kokosvilek |
» | Mladi voznik (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 19159 (16214) | Zajec123 |
» | Hrvaški novi zakon za mlade voznike (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13341 (10803) | St235 |
» | Zavarovanje avtomobila mladega voznikaOddelek: Problemi človeštva | 10380 (9826) | flipflop |