Forum » Strojna oprema » cherry tipke
cherry tipke
Thuban ::
daj jo vgravirat. Mislim da Eventus zna lasersko vgravirat.
Večno bo, občutek je boljši kot če daš nalepke. Res pa je da je potem dosti reči napisanih na tipki in ni več tako "clean" videti.
btw: me zanima kaj si kupil in kje? Si ogledujem Cherry MX Board 3 na HardwareVersand samo z gravuro cena niti ni več privlačna.
Večno bo, občutek je boljši kot če daš nalepke. Res pa je da je potem dosti reči napisanih na tipki in ni več tako "clean" videti.
btw: me zanima kaj si kupil in kje? Si ogledujem Cherry MX Board 3 na HardwareVersand samo z gravuro cena niti ni več privlačna.
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thuban ()
Thuban ::
ah sem mislil da imaš cherry tipkovnico. Cherry tipke so zagotovo kompatibilne z G.Skills tipkami zaradi rabe istih stikal, nevem pa če so enako oblikovane. To bo vedel kdo drug. Da ti ne bo štrlelo ven iz tipkovnice.
Tudi nevem če so te prozorne tipke primerne za izdelavo gravure. To bo tudi vedel kdo drug.
Tudi nevem če so te prozorne tipke primerne za izdelavo gravure. To bo tudi vedel kdo drug.
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thuban ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mehanska tipkovnica (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Kaj kupiti | 686643 (1699) | Shkorc |
» | Slovenska tipkovnica?! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 31227 (1186) | prowb |
» | Katero tipkovnico kupiti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27758 (3962) | boolsheat |
» | Alternativa za Logitech UltraX PremiumOddelek: Kaj kupiti | 1772 (1190) | borisk |
» | Gamer tipkovnica (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 50356 (44966) | LordPero |