Forum » Zvok in slika » Zunanji monitor steka
Zunanji monitor steka
b00mer ::
Pozdravljeni
Prosim za pomoc
Imam prenosnik Asus zenbook pro asus ux-501vw in zunanji monitor samsung S34E790C.
Problem je, da se na Samsungu čuti lag : miska, programi itd... zelo se cuti da grafika sepa, ceprav bi moglo delat bp.
Trenutno sta povezana preko hdmi 4k kabla.
Bi moral narociti kabel usb type-c to minidisplay port ?
Nastavitve v Nvidia panel-u sem nastavil vse na GTX 960M, vendar ni nič boljše.
V biosu sem povečal ram graficne na 512, se vedno nic..
Ko sem monitor prvic priklopil preko hdmi kabla na desktop masino (gtx 980) je podobno stekalo, zamenjal na minidisplay port in je delalo ok ?
Kaksen predlog ?
Hvala
Prosim za pomoc
Imam prenosnik Asus zenbook pro asus ux-501vw in zunanji monitor samsung S34E790C.
Problem je, da se na Samsungu čuti lag : miska, programi itd... zelo se cuti da grafika sepa, ceprav bi moglo delat bp.
Trenutno sta povezana preko hdmi 4k kabla.
Bi moral narociti kabel usb type-c to minidisplay port ?
Nastavitve v Nvidia panel-u sem nastavil vse na GTX 960M, vendar ni nič boljše.
V biosu sem povečal ram graficne na 512, se vedno nic..
Ko sem monitor prvic priklopil preko hdmi kabla na desktop masino (gtx 980) je podobno stekalo, zamenjal na minidisplay port in je delalo ok ?
Kaksen predlog ?
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Macbook Pro 2010 in monitor DELL U3417WOddelek: Strojna oprema | 1065 (950) | opeter |
» | Lenovo x250 CenaOddelek: Pomoč in nasveti | 1804 (1501) | zbrisan |
» | Zunanji monitor ne deluje priklopljen na HDMI izhod.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2949 (2691) | shadeX |
» | AMD-jeva najzmogljivejša kartica po novem Radeon HD 7990Oddelek: Novice / Grafične kartice | 10243 (8273) | mtosev |
» | pretvornik za MAC monitorje na PCOddelek: Strojna oprema | 2605 (2349) | PrimozR |