Forum » Pomoč in nasveti » Slo winsi na IBM Aptivo???
Slo winsi na IBM Aptivo???
Lara-K ::
Zanima me če ve kdo kako instalirat na ibm aptivo slovenske windowse. Poleg ibm aptive namreč dobiš boot cd, in se vse samo nasname iz njega, namrec angleški windowsi, če pa instaliram z zagonsko disketo slo winse, mi pa sploh ne prepozna hardwera, grafične, zvočne, modem, mrežno... Na cdju pa ni videt nikjer gonilnikov. Če instaliram iz unga cdeja winse, mi pa vso opremo prepozna. Probala sm tud čez winse ko so že nasneti pa mi pol čist sesuje sistem. A se da to kako drugače?
(pa ne mi zdej slučajno razlagat kok so to mašine v bedu, ker to že sama vem, pa je nism jest kupila!)
(pa ne mi zdej slučajno razlagat kok so to mašine v bedu, ker to že sama vem, pa je nism jest kupila!)
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu
Can ::
Enkrat sem nekaj po IBM-ovi strani bskal in tam ugledal tudi vse gonilnike za Aptivo. Probaj z njimi.
Ribicija ::
Finta originalnega CD-ja je da ti v bistvu vrže image iz enega fajla na disk. Ta image so naredili potem ko so imeli oni winse že dokončno inštalirane in konfigurirane (zato tebi že tudi vsa strojna oprema deluje). Kar pa se tiče driverjev pa bi načeloma moral biti nekje na CD-ju direktorij z njimi (tako imajo vsaj drugi proizvajalci (Compaq, Toshiba)).
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win XP in IBM AptivaOddelek: Pomoč in nasveti | 1149 (948) | Lunik |
» | IBM Aptiva (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4077 (3126) | rc-car |
» | hercules 3d prophet mx 32mb PCI !!! PROBLEMI !! HELP !!!Oddelek: Strojna oprema | 1218 (1024) | Boky |
» | IBM AptivaOddelek: Strojna oprema | 1675 (1355) | piko |
» | Rač. za 200tisočOddelek: Kaj kupiti | 1273 (1135) | Koci |