Forum » Na cesti » francoski meni, Megane
francoski meni, Megane
jusv ::
Živijo,
zanimam se za Megane Grandtour, ki je pripeljan iz Francije in ima francoski meni (in navigacijo).
Zanima me, ali se to sploh da oz. pozna kdo koga, ki bi spremenil jezik v angleščino ali slovenščino? Isto velja za mapo Slovenije ali Evrope v navigaciji?
Hvala za vse odgovore.
zanimam se za Megane Grandtour, ki je pripeljan iz Francije in ima francoski meni (in navigacijo).
Zanima me, ali se to sploh da oz. pozna kdo koga, ki bi spremenil jezik v angleščino ali slovenščino? Isto velja za mapo Slovenije ali Evrope v navigaciji?
Hvala za vse odgovore.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!
SendID ::
Lepo bi bilo, da bi opisal vsaj za kateri tip navigacije tu gre, oziroma vsaj letnik avtomobila.
jusv ::
Letnik 11/2011.
Tip navigacije, nimam pojma.
EDIT: Da ti opišem "po kmečko", v sredini med naslonjalom in menjalnikom je multifunkcijsko stikalo. Ekran je v sredini, ima meni razdeljen na 4 kvadratke.
Tip navigacije, nimam pojma.
EDIT: Da ti opišem "po kmečko", v sredini med naslonjalom in menjalnikom je multifunkcijsko stikalo. Ekran je v sredini, ima meni razdeljen na 4 kvadratke.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jusv ()
celebro ::
Jaz sem kupil Scenica letnik 2012, ki je ravno tako imel francosčino. Sem lahko v meniju jezik nastavil na angleščino, tako za navigacijo kot za potovalni računalnik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navigacija: slovensko vodenjeOddelek: Na cesti | 5484 (4341) | Konlov |
» | Pa smo zopet nekoliko manjši... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 23432 (18620) | Sriple Tix |
» | Carminat navigacija / Renault lagunaOddelek: Pomoč in nasveti | 10922 (4147) | SimplTech |
» | Nakup Passat-a l. 2006Oddelek: Na cesti | 5470 (4594) | -valvoline- |
» | Pomoč pri dizajnu straniOddelek: Izdelava spletišč | 2072 (1569) | Tody |