Forum » Programiranje » Custom template za WP
Custom template za WP
Dr.S ::
Živjo.
Odločil sem se da malce posodobim našo stran video.mojaxis.si. Mi kar uspeva, dokler se ne zatakne.
Za predstavitev posameznega video posnetka-posta (primer) sem uporabil novi template, ki se raztegne čez celo stran (page-blank-header.php).
V template mi je uspelo dodati blok za komentarje, ne vem pa kako bi dodal še blok s podatki avtorja in hitrimi linki na novo-nazaj stran kot je na glavnem postu (primer).
Če rabite lahko posredujem tudi kodo.
Hvala in lep dan.
Odločil sem se da malce posodobim našo stran video.mojaxis.si. Mi kar uspeva, dokler se ne zatakne.
Za predstavitev posameznega video posnetka-posta (primer) sem uporabil novi template, ki se raztegne čez celo stran (page-blank-header.php).
V template mi je uspelo dodati blok za komentarje, ne vem pa kako bi dodal še blok s podatki avtorja in hitrimi linki na novo-nazaj stran kot je na glavnem postu (primer).
Če rabite lahko posredujem tudi kodo.
Hvala in lep dan.
Dr.S ::
Evo zrihtal.
Zanimivo. Ko misliš, da ne bo šlo objaviš problem na slo-tech, še nekaj probaš in rata.
Novo pravilo: če po 30 minutah ne rešiš problema, ga prespi in probaj naslednji dan.
Zanimivo. Ko misliš, da ne bo šlo objaviš problem na slo-tech, še nekaj probaš in rata.
Novo pravilo: če po 30 minutah ne rešiš problema, ga prespi in probaj naslednji dan.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Dr.S ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uporaba Facebooka škoduje razpoloženjuOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 18367 (15436) | vesolc |
» | Spamerji kuponko.si in ostaliOddelek: Omrežja in internet | 4155 (2876) | marS |
» | Drupal pomoč prosimOddelek: Izdelava spletišč | 2810 (1921) | Kurzweil |
» | MSN Virtual EarthOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6195 (4789) | kopernik |
» | GSM operaterOddelek: Loža | 2520 (2180) | Medved |