» »

Pop TV in Kanal A plačljiva?

Pop TV in Kanal A plačljiva?

««
53 / 72
»»

Tilen ::

Mogoče bi se moral prijaviti na kakšno bolj produktivno delovno mesto.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

RejZoR ::

PaX_MaN je izjavil:

RejZoR je izjavil:

PaX_MaN je izjavil:

Prekinite pogodbe, če ne želite plačevati.

Prekinit pogodbo zarad 3 kanalov, ki jih nočemo in izgubit VSE ostale, ki s ProPlus nimajo NOBENE veze? Dej no, bod še bolj butast.

Večkrat sem že prekinil pogodbo z mobilnim operaterjem ker so zvišali ceno samo ene stvari (€/MB).
Na vas je, ali se odločite biti butast, ali ne.

Ja, to lahko počneš, ko jim pokažeš prst in greš h konkurenci. Še vedno čakam, da mi nekdo napiše ponudnika, ki ima ProPlus crap ločen od najbolj osnovne sheme...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Ga ni, ker tega ne sme storiti.

konspirator ::

In to ne sme storiti, ker tako piše v Urbarju in je vklesano v skalo.
--

Tako je. Podpisanih pogodbenih določil se mora držati.

Zgodovina sprememb…

Potrošniki pa naj se jebejo? To je nekako po principu, če vse štacune dvignejo ceno kruha na 50€ za štruco in ker je to v pogodbi, deal with it. Upam da vidiš kako neumno se sliši.

MrStein ::

Ovce bi kupile kruh po 50 EUR, ljudje pa žemljice po 10 centov. Ali vrečo krompirja. ;)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Spc ::

Tilen je izjavil:

Katere so podpisali ISPji in ne uporabniki.
Torej končni kupec nima nič z temi doličili / plačilom, to mora plačati ponudnik / ISP.

Saj jih tudi bo plačal. :)

RejZoR je izjavil:

Potrošniki pa naj se jebejo? To je nekako po principu, če vse štacune dvignejo ceno kruha na 50EUR za štruco in ker je to v pogodbi, deal with it. Upam da vidiš kako neumno se sliši.

V bistvu narobe dojemaš situacijo. Predstavljaj si, da se ključna sestavina za kruh, podraži iz 1 EUR na 45 EUR. Za 3 EUR ga verjetno ne bodo prodajali. Prav tako ga morajo vsi podražiti za vsaj 44 EUR, če želijo preživeti.

Zgodovina sprememb…

K0l1br1 ::

Tilen je izjavil:

V bistvu narobe dojemaš situacijo. Predstavljaj si, da se ključna sestavina za kruh, podraži iz 1 EUR na 45 EUR. Za 3 EUR ga verjetno ne bodo prodajali. Prav tako ga morajo vsi podražiti za vsaj 44 EUR, če želijo preživeti.
Narobe. Predstavljaj si, da se neključna sestavina podraži. Torej recimo jabolka. Zaradi tega je kruh dražji, plačati pa je treba tudi gnila jabolka.

POP TV ni neključna sestavina IPTV paketov, ampak ključna.

Niti slučajno ni ključna. Imam raje 10 NatGeo/Discovery/History kot pa ta crap. In za njih sem pripravljen tud plačat. Oh wait vbistvu to že počnem, ker nočem 250 nekih brezveznih programov ampak samo te doplačujem ekstra. Kar me še vedno pride ceneje kot pa če sem naročen na drag paket programov zarad omenjenih, medtem ko bi ostalih 200 programov bilo povsem neuporabljenih.

Še nekdo, ki ne razume ali noče razumeti. Za takšno izbiro boš moral postati operater in tak paket izpogajati s ponudnikom vsebine - Pro Plus. Trenutna pogodba s Pro Plus obravnava POP TV kot ključno sestavino TV paketov, ker je obvezen v osnovni shemi.

Za tiste, ki ste se debati priključili malo kasneje, še enkrat objavljam:
@TelekomSLO - Pogoj družbe Pro Plus, je bil, da oba programa uvrstimo v osnovno programsko shemo. Umik posameznih TV-programov ni možen.
@tedvanet - Pozdravljen, žal izdajatelj programov te možnosti ne dopušča.

Tilen je izjavil:

Valda da je neključna, nima blage veze z ničemer.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Spc ()

johanblond ::

Tilen je izjavil:

Poglej si malo pravo, v katerih pogojih je neka pogodba neveljavna (je kar nekaj določil).

Nagradno vprašanje (brez nagrade): Če ima natakarica v pogodbi o zaposlitvi vtaknjeno klavzulo, da ga mora šefu potegn..., ali je takšna pogodba veljavna?

c3p0 ::

Gotovo je ključna, brez poopa ne more nihče gledati TV-ja. Stop trolling.

Tilen je izjavil:

Še nekdo, ki ne razume ali noče razumeti. Za takšno izbiro boš moral postati operater in tak paket izpogajati s ponudnikom vsebine - Pro Plus. Trenutna pogodba s Pro Plus obravnava POP TV kot ključno sestavino TV paketov, ker je obvezen v osnovni shemi.

Za tiste, ki ste se debati priključili malo kasneje, še enkrat objavljam:
@TelekomSLO - Pogoj družbe Pro Plus, je bil, da oba programa uvrstimo v osnovno programsko shemo. Umik posameznih TV-programov ni možen.
@tedvanet - Pozdravljen, žal izdajatelj programov te možnosti ne dopušča.

Se pravi lahko na to foro vsi operaterji lepo skupinsko višajo cene v nedogled, mi potrošniki naj se pa jebemo ker je "pač tko bilo dogovorjeno iz njihove strani". Kaj bo pol čez pol leta? Bo večno lačni ProPlus stopil do ponudnikov in reku, ej stari, dejmo skupaj zvišat na 5€, sej itaq ne morejo nič. Al bojo čist brez TV-ja al pa bojo plačeval. Pa čez pol leta na 7€. Pa še pol leta kasneje na 10€. Uporabniki pa naj kaj? Gre h neobstoječi konkurenci? Odjavijo TV zato ker so se te pizde skupinsko dogovorile za višanje cen? Malo morgen. Vi ste pa še tolk butasti da to zagovarjate. Bolj slovenceljsko skor ne mora bit. Get fucked in the ass and ask for more.

scipascapa ::

pa sej bo 5€ drugo leto, 100%.

Konkurance ni. Opcije ni.

Edina, ki je, da skenslaš TV naročnino. Folk to še zagovarjajo, namesto, da bi z vsemi topovi napadli to gamat. Zakaj država ne naredi nič? Še niste dojeli od 1991 dalje?

thramos ::

Ma bolj gre za: opazovat odvisnike od sranja get fucked in the ass in zraven jesti kokice. :))

Jezst bi ProPlus crap že zdavnaj odjebal, če zarad tega ne bi potem tud izgubil Gold in Pink Si (ter v končni fazi RTV SLO za katerega itaq plačujemo), ki ga tastari zavoljo nostalgije tu in tam gledajo. Drugače nam itaq 90% časa laufajo EXTRA zakupljeni NatGeo, History, Travel za katere nimam nobenega problema. Sam sem jih hotel in sam jih doplačujem. Za kurčev Pop jih ni noben prosil, da mi jih vrinejo v osnovno jebeno shemo. Dokler niso bili doplačljivi mi je dol viselo, pač je blo not tud če nisem nič gledal. Zdej ko pa pod prisilo hočejo več jih pa kurc gleda. Ampak again, nimamo izbire. Vsaj take ne, ki te kot potrošnika ne pofuka v rit. Brez vazelina.

stara mama ::

Tilen je izjavil:

Js ne vem, al si ti na glavo padu že ob rojstvu al se ti je kaj res hudega zgodilo kasneje..?
Ja, brez pop tvja res ni mogoče gledat televizije...
Ekologija™ in Trajnost™

shmandi ::

RejZoR je izjavil:

Jezst bi ProPlus crap že zdavnaj odjebal, če zarad tega ne bi potem tud izgubil Gold in Pink Si (ter v končni fazi RTV SLO za katerega itaq plačujemo)

Pa saj Gold in RTV SLO pa imaš preko antene

Sam sem odjavil TV že precej pred tem nategovanjem, tisto oddajo ali dve na leto, pogledam direktno na rtvslo.si, za katerega že itak plačujem drag davek.

stara mama ::

Tilen je izjavil:

Samo dokazujem, da plače povprečnemu Slovencu rastejo najhitreje v zadnjih petih letih in da to, kar praviš, ne drži. ;)

Da, ampak samo če delaš pri proplusu, tako kot ti. Drugače ne opažam ravno razlike pri plačah.
Ekologija™ in Trajnost™

Zgodovina sprememb…

thramos ::

RejZoR je izjavil:

Zdej ko pa pod prisilo hočejo več jih pa kurc gleda. Ampak again, nimamo izbire. Vsaj take ne, ki te kot potrošnika ne pofuka v rit. Brez vazelina.

Seveda jo imamo - jaz ne plačujem Popa in me nihče ne nateguje. No, razen RTVSLO mafije. :))

Če pa si odvisnik, plačuj za svoj šus in bodi na voljo dilerju. :))

shmandi je izjavil:

RejZoR je izjavil:

Jezst bi ProPlus crap že zdavnaj odjebal, če zarad tega ne bi potem tud izgubil Gold in Pink Si (ter v končni fazi RTV SLO za katerega itaq plačujemo)

Pa saj Gold in RTV SLO pa imaš preko antene

Se pravi imam IPTV in moram extra preklapljat med navadno anteno in tem zato ker so se ene pizde od ProPlusa uštlile vmes in vse zjebale. Much wow. In btw, Pink Si ni preko antene. Izgubil bi ga pa isto. ...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: RejZoR ()

shmandi ::

Lahko imaš samo anteno pa je. Pinka pa res ni

Jaz mislim, da je res najbolje preko Kodija vse speljati na črno pa mir.

NooB ::

Jaz, jaz, jaz ...

Daj pomsili, da nas je tukaj še ostalih 2mio v sLOVEniji. Jaz1 ne gleda tega. Jaz2 pa tega. Jaz3 pa tega ... JazN - 1 pa tega. JazN pa tega. Kako torej narediti ponudbo kjer obstaja velika verjetnost, da bo v povprečju večina kupila ta produkt?

Operaterji & ponudniki vsebin rešitev preverjajo v obliki EBITDA, potrošniki v koristi.

Če pogledaš letošnje rezultate edinega operaterja v SLO, ki je dolžan razkirvat podatke boš videl, da rešitev deluje:
1.) Povečuje se število potrošnikov -> http://www.akos-rs.si/cetrtletna-poroci...
2.) Povečali so prihodke -> http://www.telekom.si/o-podjetju/za-vla...

Če pogledaš ponudnike vsebin:
1.) Povečuje se število medijev v SLO -> http://www.mk.gov.si/fileadmin/mk.gov.s...
2.) Povečujejo se prihodki ponudnikov vsebin -> http://phx.corporate-ir.net/Mobile.View... , http://http://ir.viacom.com/ , http://www.cetv-net.com/investors/defau...

Potrošniki:
1.) Povečuje se število naprav na katerih se odjemajo vsebine, pestrost vsebin, čas namenjen vsebinam, denar namenjen vsebinam -> http://dq756f9pzlyr3.cloudfront.net/fil...

Torej dragi Jaz2000123. Kdaj boš ustanovil svoje podjetje in ponudbil bolje, boljše od trenutne rešitve?

Ah saj res. Saj imamo državo. Bo že ona uredila ;)
LP, JAZ

Zgodovina sprememb…

• spremenil: NooB ()

jaz1 ne gleda = ne bi mu bilo treba plačevati
jaz 2 gleda = naj plačuje

pravično.....da
pravice......ni
državo BOLI ORGAN

A je pravično, da moram kupiti celo žemljico? Jaz bi samo pol ;)
LP, JAZ

NooB je izjavil:

Butasta analogija. Kot bi hotel samo pol programa... Ne, tle moraš kupit 3 cele vreče žemljic pa čeprav rabiš samo dve žemljici...

johanblond je izjavil:

Tilen je izjavil:

Poglej si malo pravo, v katerih pogojih je neka pogodba neveljavna (je kar nekaj določil).

Nagradno vprašanje (brez nagrade): Če ima natakarica v pogodbi o zaposlitvi vtaknjeno klavzulo, da ga mora šefu potegn..., ali je takšna pogodba veljavna?

Za uporabnika se pogodbeno in vsebinsko ne spremeni nič, razen eventuelno cene. POP TV je imel naročen že prej in ga ima tudi sedaj. Operater mu samo omogoči, da ga spremlja še naprej.

c3p0 je izjavil:

Gotovo je ključna, brez poopa ne more nihče gledati TV-ja. Stop trolling.

stara mama je izjavil:

Tilen je izjavil:

Js ne vem, al si ti na glavo padu že ob rojstvu al se ti je kaj res hudega zgodilo kasneje..?
Ja, brez pop tvja res ni mogoče gledat televizije...

POP TV je s trenutno sklenjeno pogodbo postal ključna sestavina IPTV paketov. Seveda lahko gledaš televizijo brez POP TV, tudi takrat, ko ni priključena na električno napetost.

stara mama je izjavil:

Tilen je izjavil:

Samo dokazujem, da plače povprečnemu Slovencu rastejo najhitreje v zadnjih petih letih in da to, kar praviš, ne drži. ;)

Da, ampak samo če delaš pri proplusu, tako kot ti. Drugače ne opažam ravno razlike pri plačah.

Vidva s scipascapa imata poleg podtikanja in napadov na osebnem nivoju še eno enako težavo.

Zgodovina sprememb…

"Za uporabnika se pogodbeno in vsebinsko ne spremeni nič, razen eventuelno cene. POP TV je imel naročen že prej in ga ima tudi sedaj. Operater mu samo omogoči, da ga spremlja še naprej."

Ja, ampak zdej ga ne bi imel več. Ups, to pa ne gre.

RejZoR je izjavil:

NooB je izjavil:

Butasta analogija. Kot bi hotel samo pol programa... Ne, tle moraš kupit 3 cele vreče žemljic pa čeprav rabiš samo dve žemljici...

Na tvoj nivo sem se skušal postavit ;). Over & out!
LP, JAZ

mumbo ::

RejZoR je izjavil:

mumbo je izjavil:

Jaz recimo ne želim imet v osnovi shemi National Geographic pa Discovery, ker jih npr ne gledam nič. Operaterji sigurno nekaj plačajo izdajateljem teh programov in jaz posledično zaradi teh dveh kanalov operaterju. Všeto je v strošek naročnine. Ampak jaz bi želel 1 eur manj naročnine. Valda to ne gre čez. To je isto kot s POP TVjem, Kanal A in sedaj Planetom.

Edino kjer vidim problem je znesek ki ga je operater pripravljen plačati izdajatelju programa in potem prenesti na svoje uporabnike.

Ko bi ti kanali vsaj bili v osnovni shemi ja... Pa niso. Zato je primerjava čist nesmiselna. Govorimo o bare bottom minimal shemi. V kateri se nahajajo ProPlus kanali. Ne poznam nobenega ponudnika, ki bi pri najbolj osnovnem imel Discovery in NatGeo (kar pomeni, da imaš že tako ali tako opcijsko plačano VIŠJO shemo). Ju pa brez težave DOPLAČUJEM že par mescev.

A glede tega boš pa tiho, ne boš nič pokomentiral? Ker ne drži kar si napisal. Sem ti odgovoril takoj pod tvojim postom. :D Pač izbira je tv paket pri operaterju ali brez tv paketa. Druge izbire ni.

Ljudje gledajo in hočejo gledat pop tv in kanal a. Večinoma. In od tu moč tega izdajatelja programa. Ter skupini interes ponudnika vsebine in operaterjev.

To glede Slovenceljev je pa čisto mimo, ker povej kje je pa kaj drugače glede tega. V Kanadi so poskušali oz imajo sistem da si sam določiš katere kanale hočeš met ampak te na koncu pride še dražje.

NooB je izjavil:

Samo pol ? Jaz sem mislil, da bi rad hruško pa moraš obvezno kupiti še 20 žemljic zraven, čeprav sploh nimajo hrušk, drugače če ne kupiš žemljice te iz trgovine ne spustijo in greš v zapor ampak hrušk pa sploh nimajo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Spc ()

RejZoR je izjavil:

"Za uporabnika se pogodbeno in vsebinsko ne spremeni nič, razen eventuelno cene. POP TV je imel naročen že prej in ga ima tudi sedaj. Operater mu samo omogoči, da ga spremlja še naprej."

Ja, ampak zdej ga ne bi imel več. Ups, to pa ne gre.

Gre. Na enak način, kot prej.

Tilen je izjavil:

Gre. Na enak način, kot prej.

Pač ne plačaš, enak način kot prej.

Seveda in na enak način v izterjavo, kot prej.

RejZoR je izjavil:

NooB je izjavil:

Še vedno narobe. Želiš eno žemljico, kupiti pa moraš obvezno še 1kg gnojšnice, drugače ne moreš dobiti žemljice.

Tilen je izjavil:

Seveda in na enak način v izterjavo, kot prej.

Če pa prej nisi rabil nič plačat - poop tv je bil zastojn.
Se pravi ker prej nismo plačevali poptvja bomo šli v izterjavo.

:))

V plačevanje naročenega paketa, ki vsebuje POP TV, te zavezuje pogodba, ki si jo podpisal. Lahko trolaš še naprej, vendar boš na koncu plačal ali odjavil.

Zgodovina sprememb…

Tilen je izjavil:

V plačevanje naročenega paketa, ki vsebuje POP TV, te zavezuje pogodba, ki si jo podpisal. Lahko trolaš še naprej, vendar boš na koncu plačal ali odjavil.

Sem jo podpisal ja, ampak ni več veljavna, saj ni več ista cena kot je bila.
Torej bom plačal toliko koliko sem takrat podpisal pogodbo, ko je še bil poptv "zastojn"..

Optimist. Plačal boš na enak način, kot si se izognil vsem ostalim podražitvam naročenega paketa v preteklih petih ali desetih letih. Nisi se jim. Pogoji za naročnika paketa ob spremembi cene niso sedaj nič drugačni.

Zgodovina sprememb…

Zavrti si poslednjič in potem odjavi naročnino:
LP, JAZ

Zgodovina sprememb…

• spremenil: NooB ()

poweroff ::

thramos je izjavil:

Ma bolj gre za: opazovat odvisnike od sranja get fucked in the ass in zraven jesti kokice. :))

Točno tako. Iščejo ranorazne izgovore kako bi moralo biti, namesto da bi naredili tisto, kar je edino mogoče - odjavili TV in nehali buljiti to sranje.

Patetični ste, res.
sudo poweroff

mgermo ::

Problem je, ker ni paketov net+tel sploh. V vsakem dvojčku je televizija namesto telefona. Ja, stacionaren telefon je relikvija, a stari ga rabijo.

To nikakor ne drži. Stran 16, vklop in izklop storitev.

Vklop / Izklop storitve Televizija ob naročilu paketa brezplačno

Zgodovina sprememb…

««
53 / 72
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

POP TV in Kanal pod isto streho kot Telemach (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
8427243 (21510) Ajnstajn`
»

Peticija za umik Pop tv-A kanal iz ponudbe ponudnikov. (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15445175 (38820) next3steps
»

Planet TV (strani: 1 2 3 )

13634882 (29664) zuz3k
»

Boš septembra doma?

4510807 (6097) Silck
»

TV Pika odhaja, prihaja POP BRIO