» »

Pop TV in Kanal A plačljiva?

Pop TV in Kanal A plačljiva?

««
12 / 72
»»

grizzlybear ::

Nemelk je izjavil:

Sem preletel tole temo na hitro, ma mislim da odgovora na moje vprašanje še ni.

Stara mama precej mirno živi s stacionarnim telefonov in DVB-T programi.
Sedaj pravi, da brez pop-a ne bo šlo. Je kdo že raziskal, kateri ponudnik je najcenejši za osnovne programe? trenutno sem našel T2 za 9,99/mes.

Hvala za info.

Sem v popolnoma enaki situaciji. Babicam je treba tv zrihtat :)
Zaenkrat zgleda, da je najbolj ugoden T-2 paket TV+TEL za 16,49 € na mesec. Stacionarno številko pri Telekomu bi prenesli na T-2 in odpovedali naročnino za priključek PSTN pri Telekomu ter tako prihranili tistih 12 €.

roCkY ::

Če niso sredstva na minimumu se jim (babicam/dedkom) splača tudi časovni zamik omogočit. Odvisnost od določenih oddaj vezana na termine izgine kar je pozitivno za razpoloženje.

Naši so rekli, da brez "proplusa" ne bo težav čeprav se sedaj nekaj gleda (100% v zamiku) vkolikor se bo naročnina dvignila in se bo zadevo dalo "odjavit".

...:TOMI:... ::

A denar bi dajali za tole skropucalo, ki je ze 20 let isto? Ok, moram priznat, res je to nekaj novega, letos ne bo filma Sam doma, bo pa

http://www.blog.uporabnastran.si/2016/1...
Tomi

Aston_11 ::

...:TOMI:... je izjavil:

A denar bi dajali za tole skropucalo, ki je ze 20 let isto? Ok, moram priznat, res je to nekaj novega, letos ne bo filma Sam doma, bo pa

http://www.blog.uporabnastran.si/2016/1...

Kaj pa tradicija? Sam doma in ostali debilni filmi so že ponarodeli in ponotranjeni. Moja tradicija je, da grem spat, ko sem zaspan. Na silvestrovo že dolgo nisem gledal ničesar, ker tradicionalno ničesar ni.

Kebo ::

Verjetno so jim po 20 letih prenehale pravice za Sam doma, pa so preveč škrti, da bi jih kupili še enkrat.

Cervantes ::

Ne sirite panike!
Sam doma zanesljivo BO!

...:TOMI:... ::

Res ne vem, kaj je tako nepogrešljivega. Brez česa stare mamce ne morejo? Kateri del programa je na poopu in ga drugje v shemi DVB-T ni? Dajat denar za naročnino samo za to, da se lahko gleda poop, je bedarija.
Tomi

jusv ::

Sam doma bo! Če ne drugje, bomo pa s partisa snedli.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!

StarMafijec ::

Bistveno vprašanje je, ali bo paket programov PRO PLUS-a kot opcijski ali pa bodo izsilili operaterje, da je to v osnovnem programskem paketu. Za slednje niti ne vem, ali je sploh legalno. Pri nas doma je padla enotna in hitra odločitev, da programov podjetja PRO PLUS ne bomo plačevali.

Heavy ::

roCkY je izjavil:

Če niso sredstva na minimumu se jim (babicam/dedkom) splača tudi časovni zamik omogočit.

Si pa optimist, da bodo znali upokojenci te funkcije uporabljati :))
#TeamFelix

mihec87 ::

StarMafijec je izjavil:

Bistveno vprašanje je, ali bo paket programov PRO PLUS-a kot opcijski ali pa bodo izsilili operaterje, da je to v osnovnem programskem paketu. Za slednje niti ne vem, ali je sploh legalno. Pri nas doma je padla enotna in hitra odločitev, da programov podjetja PRO PLUS ne bomo plačevali.

Imam občutek da bo šlo nekako tako.. Zadeva bo ostala v shemah cena naročnine bo zaenkrat nespremenjena, čez čas pa bojo naročnine počasi podražali.. Lahko da se motim-če se super... Sam pa vem da še veliko ljudi meni da se naj naredi opcijsko paket PRO PLUS..

Heavy je izjavil:

roCkY je izjavil:

Če niso sredstva na minimumu se jim (babicam/dedkom) splača tudi časovni zamik omogočit.

Čist odvisno od starostnika..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mihec87 ()

mihec87 je izjavil:

Imam občutek da bo šlo nekako tako.. Zadeva bo ostala v shemah cena naročnine bo zaenkrat nespremenjena, čez čas pa bojo naročnine počasi podražali.. Lahko da se motim-če se super... Sam pa vem da še veliko ljudi meni da se naj naredi opcijsko paket PRO PLUS..

In kako bi lahko dosegli, da ponudniki televizije ne bi imeli te programe kot obvezne? Kaj ni to nekaj podobnega kot kartelni dogovor?

StarMafijec je izjavil:

mihec87 je izjavil:

In kako bi lahko dosegli, da ponudniki televizije ne bi imeli te programe kot obvezne? Kaj ni to nekaj podobnega kot kartelni dogovor?

Ne vem zakaj PRO PLUS ne more bit isto tako kot je sedaj HBO, Balkan ipd.. paketi ki so opcijsko...Pač na koncu profitirajo oboji, operaterji bodo dobili naročnike(ki so še na anteni), cekinčki pri podražitvi(ne bo takoj podražitev)...win-win za oboje, uporabniki pa.....

scipascapa ::

lepo kodija zalaufat pa naštimat HOME ALONE vse KAPSOVSKE AKADEMIJE....

Nemelk ::

@grizzlybear
hvala za idejo, pozabil sem na to opcijo ja. tole je pa cenovno zelo sprejemljivo!
Nemelk ™

StarMafijec je izjavil:

mihec87 je izjavil:

Opcij ni prav veliko..
-PRO PLUS shema opcijsko(to kaže da odpade)
-vključijo PRO PLUS v shemo in ob tem dvignejo cene naročnin(diši po kartelnem)
-vključijo PRO PLUS in pač vzamejo strošek sebi v minus
-vključijo PRO PLUS "brezplačno" in naredijo mehki prehod ter v roku parih let dvignejo cene

Bomo kmalu videli katera opcija bo..

scipascapa ::

grizzlybear je izjavil:

Nemelk je izjavil:

Sem preletel tole temo na hitro, ma mislim da odgovora na moje vprašanje še ni.

Stara mama precej mirno živi s stacionarnim telefonov in DVB-T programi.
Sedaj pravi, da brez pop-a ne bo šlo. Je kdo že raziskal, kateri ponudnik je najcenejši za osnovne programe? trenutno sem našel T2 za 9,99/mes.

Hvala za info.

Sem v popolnoma enaki situaciji. Babicam je treba tv zrihtat :)
Zaenkrat zgleda, da je najbolj ugoden T-2 paket TV+TEL za 16,49 € na mesec. Stacionarno številko pri Telekomu bi prenesli na T-2 in odpovedali naročnino za priključek PSTN pri Telekomu ter tako prihranili tistih 12 €.

samo za nove naročnike prvi dve leti, potem je 21,99€

scipascapa je izjavil:

lepo kodija zalaufat pa naštimat HOME ALONE vse KAPSOVSKE AKADEMIJE....

My bad.
Kopse sem cist pozabu...

Cveto ::

mihec87 je izjavil:

StarMafijec je izjavil:

mihec87 je izjavil:

Ne vem zakaj PRO PLUS ne more bit isto tako kot je sedaj HBO, Balkan ipd.. paketi ki so opcijsko...Pač na koncu profitirajo oboji, operaterji bodo dobili naročnike(ki so še na anteni), cekinčki pri podražitvi(ne bo takoj podražitev)...win-win za oboje, uporabniki pa.....

Mislim da je bilo že x-krat povedano da je pro plus to že imel in ni nihče vzel paketa. Zato so šli pač izsiljevanje.

Nič skrbet.
Branko ima talent!

Magic1 ::

Ljudje lahko še največ naredijo, če nehajo že sedaj nehajo gledat pop. Če bi jim gledanost občutno padla v decembru, bi se jim izsiljevalska moč občutno zmanjšala. Sam zato pa so začel decembra s temi forami, ko folk gleda tv največ.
Magic

Besna Glista ::

Heavy je izjavil:

roCkY je izjavil:

Moja babica - 82 let - vsakodnevno uporablja timeshift ! Ker je bila katastrofa v hiši če je Gorskega zdravnika zamudila in smo manj časa porabili da smo jo privadili na timeshift kot pa da bi njeno godrnjanje poslušali ... :))

Heavy je izjavil:

roCkY je izjavil:

Realist!
Pri nas sta oba total anti novitete. Na GSM je še vedno kar problem SMS pogledat recimo. Največkrat počaka da kdo mim pride in dobi telefon v roke - "nekaj je piskalo".
Ko je mati "pogruntala" (je bilo treba precejkrat pokazat), da lahko poljubno gleda je še fotr začel uporabljat in ne vidim več razen kakega športa slike v živo. Ko smo prešli na T-2 je bil prvi dan tečaj kako gre časovna funkicija. In zaključek je bil, da je bolj enostavno/logično narejeno kot pri TS.

rocky doma imamo T-2, tašča in tast imata TS. Uporabniška izkušnja časovnega zamika je ko dan pa noč v prid T-2...

videc ::

Besna Glista je izjavil:

rocky doma imamo T-2, tašča in tast imata TS. Uporabniška izkušnja časovnega zamika je ko dan pa noč v prid T-2...
Saj to je rocky tudi rekel.

Jaz pa sem samo podal pritrdilno mnenje :)

konspirator ::

Kako ima amis tv rešeno (iz stališča "for dummies" uporabnikov) ?
--

Zgodovina sprememb…

Amis ima super pregledno.
Dosti bolj kot TS, kjer je precej zanič.
Če naprimer gledaš oddajo live, ne moreš ustavit slike ali zavrtet nazaj.
Sucks.

Spajky ::

... in psi bodo lajali, karavana pa bo šla dalje ... z ofcami pa je kot počasno kuhanje žabe. Za večino. Tu mi znamo si sebi uredit zadeve, vsaj večina, prepreči nam to lahko samo lenoba ;)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

IL_DIAVOLO ::

Cez amis nimam kaj za rect, zdaj ze kako leto dela vse brez tezav, z izjemo obcasnega reseta. Tehnicna podpora z njihove strani ni potrebna.

So pa dragi :D

alexz ::

mihec87 je izjavil:

StarMafijec je izjavil:

mihec87 je izjavil:

baje se bojijo da PRO PLUS paket ne bi imel dovolj naročnikov

tomaz- ::

malce off topic, ko je že ravno debata o silvesterskem sporedu: A kanal - policijska akademija, vsi filmi zaporedno.. štart že okol enih popoldne :D

menda ja ne boste "težili", da to ni kul program in da ga je treba umaknit , hahaha

Spc ::

alexz je izjavil:

baje se bojijo da PRO PLUS paket ne bi imel dovolj naročnikov

Če se bojijo potem pa naj ne kasirajo za FTA programe.

poweroff ::

sudo poweroff

Clubraider ::

Sem preveril.

Od januarja 2017 naprej je pop tv in kanal A plačljivo.
Z navadno anteno več ne bo vidno.

Sem klical in vprašal in so mi tako povedali.
Kdor nima možnosti gledati preko siola si naj kao kupi krožnik in sprejemnik od ponudnika,ki ima to prek. total tv
Se pravi se vračamo v 90ta,ko smo masovno krožnike obešali na fasade hiš.

Raje ne gledam tega pop sranja.

Je pa to za slovenske babice šok.
|Corsair ATX RM 850W|RYZEN 5800X3D 3,8GHz+NEPTUNE 240|
Gigabyte X570 Aorus Elite|4x16GB DDR4|ZOTAC RTX 4090 AMP EXTREME AIRO|
Crucial BX500 240 GB|27" ACER Nitro x273kpb 4K HDR|Headset SteelSeries|

zmaugy ::

Mato989 je izjavil:

[D]emon je izjavil:

Sem vceraj malo debatiral z best frendico: v Estoniji si lahko sam izberes katere programe zelis imeti v TV paketu. ;)

To je edina smiselna pot!!!!!! In poštena.

Naj mi dajo možnost da sam odločam kaj bom gledal.... pa magari so kanali po 2€/kanal, s popusti ko vzameš več... me ne moti... itak bom vzel samo športne, kak discovery/history pa HBO.... ostalo je bv.

To pa ne, ker bi potem škart, ki ga koristijo za pranje možganov, ekspresno propadel, saj bi ljudje izbrali samo to, kar jih res zanima, ne pa 200+ programov, večine katerih nihče nikoli ne pogleda.

mrTwelveTrees ::

Ne vem kako si tole predstavlja PRO PLUS, da reklame bodo ostale ?

Sicer pa tisti znesek ko se je omenjal 5eur ali pač kolikor že je, del tega zneska je davek, nekaj pa bo še operater pridobil, zato tudi ne bo posebnega programskega paketa.
Tako da bo PRO PLUS pokasiral nekje euro ali dva na naročnika.

Tako bodo vsi operaterji njihove kanale obdržali, s časom pa se bo pri vseh operaterjih podražili paketi, ne takoj, naslednje leto enkrat.

poweroff ::

mrTwelveTrees je izjavil:

Preprosto. Ovce boste vse požrle.

Ne samo, da bo folk ostal pri podražitvah - še nova naročniška razmerja bodo sklepali, kot berem v tej temi.
sudo poweroff

Mato989 ::

zmaugy je izjavil:

Mato989 je izjavil:

[D]emon je izjavil:

Sem vceraj malo debatiral z best frendico: v Estoniji si lahko sam izberes katere programe zelis imeti v TV paketu. ;)

To je edina smiselna pot!!!!!! In poštena.

Naj mi dajo možnost da sam odločam kaj bom gledal.... pa magari so kanali po 2€/kanal, s popusti ko vzameš več... me ne moti... itak bom vzel samo športne, kak discovery/history pa HBO.... ostalo je bv.

To pa ne, ker bi potem škart, ki ga koristijo za pranje možganov, ekspresno propadel, saj bi ljudje izbrali samo to, kar jih res zanima, ne pa 200+ programov, večine katerih nihče nikoli ne pogleda.

Seveda, to bi moralo biti z zakonom tako določeno celo... kje je država ko bi lahko KORISTNO regulirala :)

poweroff je izjavil:

mrTwelveTrees je izjavil:

Preprosto. Ovce boste vse požrle.

Ne samo, da bo folk ostal pri podražitvah - še nova naročniška razmerja bodo sklepali, kot berem v tej temi.

2 kanala manj na DVB-T bosta marsikoga prepričala v plačevanje naročnine za več kanlov. Drugo pa je koliko bodo potem gledali ta 2 kanala.

polpo ::

poweroff je izjavil:

Et tu, Silol: http://siol.net/trendi/film/sk-veseli-p...

Sam doma (Home Alone, 1990)
So se Popu iztekle pravice in jih je kupil Planet, ali pa bodo na obeh kanalih ga prenašali? :))

Home Alone je del naše kulture, je izjemno pomembna tradicija. Njeno izročilo se prenaša iz roda v rod in je pomemben faktor pri vzgoji naše mladine.
Home Alone na Silvesterski večer je enako pomemben, kot Novoletni koncert iz Dunajske opere in skokovi Novoletne turneje.
Slovenski narod brez Home Alone je tako kot krava brez sedla.
Deus lo vult!

Okapi ::

Enim očitno ni jasno, da se vsako leto rodijo novi otroci, ki pač še niso videli ne Kekca, ne Sam doma, ne Sneguljčice ...

Eni ta stari pa vsakih par let pogledamo Casablanco in Dobre, umazane, zle.

Na 3-4 leta OK. Vsako leto...

webmaher ::

Po vsem napisanem je jasno samo tole:

zmagovalec letošnjega šova Slovenija ima talent je...... BRANKO ujel jih je v zanko ČAKArMIŠ nič več in nič manj :))

Dame in gospodje finalnega šova torej ne rabimo sploh :))

Sem gledal Home Alone in Home Alone 2 kot mulc, a sem šele pred kratkim zvedel, da se v drugem delu pojavi President-elect.

Kaj ::

Clubraider je izjavil:

Sem preveril.

Kdor nima možnosti gledati preko siola si naj kao kupi krožnik in sprejemnik od ponudnika,ki ima to prek. total tv
Se pravi se vračamo v 90ta,ko smo masovno krožnike obešali na fasade hiš.

Čak, tegale ne razumem najbolje. Signal torej ukinjajo. Ni torej edina varianta nakup TV paketa pri enem od ponudnikov (siol, telemach, t-2, amis)? Kaj se s temi krožniki da?

Okapi ::

TotalTV je eden od teh ponudnikov, in zanj ne potrebuješ kabla, ampak krožnik.

Kaj ::

Res krožnik že stoji, ampak je to v za v Ljubljani smiselna zadeva? In kvalitetno primerljiva kot če je preko kabla? Ker je cena tam-tam, zato sprašujem.

Se že kaj ve, ali je legalno mogoče, da ena komercialna TV hiša izsili VSE koaks, optične in baker posrednike, da njihove TV programe vključijo kar v osnovno (in ne dodatno plačljivo) shemo?
««
12 / 72
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

POP TV in Kanal pod isto streho kot Telemach (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
8426488 (20755) Ajnstajn`
»

Peticija za umik Pop tv-A kanal iz ponudbe ponudnikov. (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15443608 (37253) next3steps
»

Planet TV (strani: 1 2 3 )

13633781 (28563) zuz3k
»

Boš septembra doma?

4510687 (5977) Silck
»

TV Pika odhaja, prihaja POP BRIO