Forum » Pomoč in nasveti » Racunalnik se ne zažene
Racunalnik se ne zažene
Excavator ::
Ko racunalnik vklopim mi zgoraj levo utripa črtica..v biosu mi disk zazna, imam ga kot boot device...kak predlog?
matobeli ::
Nekaj je narobe z diskom ali pa z vsebino diska.
Lahko da disk zazna, ampak je vsebina neberljiva. Če imaš kakšen repair CD probaj to, ali pa probaj bootati kakšeno linux live distribucijo.
Lahko da disk zazna, ampak je vsebina neberljiva. Če imaš kakšen repair CD probaj to, ali pa probaj bootati kakšeno linux live distribucijo.
Imam ydaj linux live ubuntu gor...vse dela samo ne morem dostopati do diskov..Unable to access GB Volume
prosim nujno rabim datoteke nazaj
prosim nujno rabim datoteke nazaj
Najprej poglej če so vsi kabli za disk ok, če imaš možnost menjaj sata kabel. Drugače pa pokukaj v kako temo namenjeno reševanju podatkov iz diska.
evo...popravil.eno vprasanje, ali je mozno iz ubuntu popraviti windows, ki se ne boota..s kaksnim programom mogoce
windows mi pa ostane pri tisti utripajoci crtici zgoraj levo
windows mi pa ostane pri tisti utripajoci crtici zgoraj levo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Excavator ()
Downloadej repair cd, bod pozorn na verzijo win ki jo maš in ga zapeč. Ali pa bootable usb kluček nared.
Hvala ta vse...sem popravil z novo inštalacijo windowsov izgubil sem pa podatke, ki sem jih imel na particiji z windowsom, torej skoraj vse...:(
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zunanji trdi disk nagajaOddelek: Strojna oprema | 1787 (1680) | klinker |
» | Krvavo nujno potrebujem pomoc pri sesuti plati in diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 4087 (2991) | McMallar |
» | Acer TravelMate 5320 - problem pri nalaganju windowsovOddelek: Operacijski sistemi | 1019 (975) | neznanovski |
» | Problem z laptopomOddelek: Pomoč in nasveti | 1223 (907) | SplitCookie |
» | problem z nezaznavanjem diska (NUJNA POMOC)Oddelek: Strojna oprema | 1951 (1447) | LeXani |