Forum » Pomoč in nasveti » Sprememba internetne povezave
Sprememba internetne povezave
WallSreet ::
Živjo imam eno vprašanje in sicer me zanima ali je možno spremeniti link internetne povezave? Recimo če bi želel nekomu poslati link posnetka iz Youtuba in da bi namesto primer tistega www.youtube.com/dsfhsdfhsdpfh pisalo recimo smešni video. Se pravi nekako da prikriješ tisto original povezavo?
Gapi ::
http://tinyurl.com/ je samo varjanta da iz dolge kače spremeniš v kratek url. Za to kar pa ti hočš pa že rabš html kodo kot je tukaj na slo-techu ko daš linku ime. Ne vem pa kako to deluje drugje.
tinyurl v tm smislu
tinyurl v tm smislu
No person is rich enough,to buy back his past.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gapi ()
zanima me kako spremeniti url link. Recimo primer: nekomu bi rad poslal link www.24ur.com kako zdaj ta www.24ur.com spremenim recimo v www.novice.com in da pride vem isti članek iz 24 ur... Upam da razumete :D
OvCa77
Ne razumem kaj misliš z domeno. Če bi lahko razložil bolj natančno hvala
Ali pa še en povsem drugačen primer. Da bi recimo nekomu poslal povezavo www.youtube.com/fdfdertggdfd in ko klikne na povezavo mu potem vrže ven namesto youtuba recimo vimeo....
Če razumeš kaj mislim?
Ne razumem kaj misliš z domeno. Če bi lahko razložil bolj natančno hvala
Ali pa še en povsem drugačen primer. Da bi recimo nekomu poslal povezavo www.youtube.com/fdfdertggdfd in ko klikne na povezavo mu potem vrže ven namesto youtuba recimo vimeo....
Če razumeš kaj mislim?
Yohan del Sud ::
Te razumemo ja. Ampak ne vidimo nobenega razloga zakaj. Tehnično je možno, imaš dva primera rešitve zgoraj, še za dve dodatni možnosti vem sam, ampak ker smrdi to po nekem nategovanju, se prosim prej izjasni, za kaj točno to rabiš.
www.strancar.com
garamond ::
Na Slo-Tech se to naredi s takole kodo:
<a title="Primer.com" href="https://www.youtube.com">primer.com</a>Klikni, da vidiš če dela: primer.com
A parody of extremism is impossible to differentiate from sincere extremism.
Yohan del Sud
Ne ni nategovanje samo zanima me če obstaja stran kjer spremeniš url in ga nadomestiš z drugim besedilom. Na nekaterih forumih sem videl podoben primer kot ga je objavil garamond pa me zanima kako to deluje...
Ne ni nategovanje samo zanima me če obstaja stran kjer spremeniš url in ga nadomestiš z drugim besedilom. Na nekaterih forumih sem videl podoben primer kot ga je objavil garamond pa me zanima kako to deluje...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WallSreet ()
Yohan del Sud ::
Tako, kot je spisal garamond je stvar v HTML sintaksi. Ampak vsak normalno spletno pismen človek lahko vidi, da nekaj ni v redu. Odvisno od brskalnika, se da enostavno opazit to razliko. Se mi zdi, da si videl nekaj drugega. Povezavo, prosim.
www.strancar.com
Yohan del Sud je izjavil:
Tako, kot je spisal garamond je stvar v HTML sintaksi. Ampak vsak normalno spletno pismen človek lahko vidi, da nekaj ni v redu. Odvisno od brskalnika, se da enostavno opazit to razliko. Se mi zdi, da si videl nekaj drugega. Povezavo, prosim.
nekdo je na forumu prilepil podoben primer kot tisti zgoraj. Šlo je za youtubu posnetek vendar namesto url povezave www.youtube.com/dfsdgsjfojfosdjfs je pisalo kakšen evrogol (posnetek je bil namreč iz neke tekme kjer je padel prekrasen gol). In ko si potem kliknil na povezavo te je avtomatsko vrglo na tisti youtubu posnetek...
Zato me je potem zanimalo če je pač možno spremeniti celotno stran.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WallSreet ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Download videa iz 24ur.comOddelek: Zvok in slika | 17483 (2857) | dr.Akula |
» | Prenos videa iz 24urOddelek: Pomoč in nasveti | 7419 (4436) | ghost13xc |
» | Viktor za najboljšo spletno stran 2010 gre 24ur.com (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 16926 (13000) | Tear_DR0P |
⊘ | Download videa z 24ur.comOddelek: Zvok in slika | 3620 (3248) | Mirč |
» | IE 7 ali FF ne predvaja nekaterih video vsebin (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8446 (7527) | HitriPepe |