Forum » Hlajenje in modifikacije » kje se dobi vente pa stuff?
kje se dobi vente pa stuff?
HyperKiller ::
ej jz bi rabu kake dva venta zdej k sm predelu moj mini tower tak de ma napajalnik na stranici ker je prej biu sam 5 mm od venta za proc!!!
sam zdej pa ni airflowa,sicer mam en vent od starega napajalnika ampak to ni to!!
a kej veste ke bi dobil vente de jih na netu narocm pa de jih poslejo po posti ter da so poceni? HVALA!! ej a diski so bol u
inkoviti
e jih intenzivno hladish al se sam bol pocutjo?
sam zdej pa ni airflowa,sicer mam en vent od starega napajalnika ampak to ni to!!
a kej veste ke bi dobil vente de jih na netu narocm pa de jih poslejo po posti ter da so poceni? HVALA!! ej a diski so bol u
inkoviti
e jih intenzivno hladish al se sam bol pocutjo?
frenk ::
po netu pošilja agt-računalniki...če je naročilo večje od 15k sit
mlacom tud pošilja ampak ne vem pod kakšnimi pogoji...men so poslal eno plato
taipan pa baje sam po netu pošila in nima sploh štacune
loh greš pa u najbližjo štacuno z računalniki če mislš nabaulat navadn ventilator 8cm
mlacom tud pošilja ampak ne vem pod kakšnimi pogoji...men so poslal eno plato
taipan pa baje sam po netu pošila in nima sploh štacune
loh greš pa u najbližjo štacuno z računalniki če mislš nabaulat navadn ventilator 8cm
koyotee ::
stuff ti loh js zrihtam
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
BaRtMaN ::
Pr AGTju sem kupil tortico 50 cdjev pa so poslal po pošti brez problema. Po netu bi bol težko poslal. Še ne poznamo replikatorejv.
OceanMan ::
Ma jaz sem prejšnji teden na mimovrste.domenca.com naroču ventilator. Sem ga mel v 2 dneh doma. Pa še uredu ventilator je (ga skor ni slišat).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zanič grafičnaOddelek: Pomoč in nasveti | 1264 (1054) | pinx |
» | katere ventilatorje za na radiator?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2014 (1486) | GUFY |
» | kero ohišje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3819 (3251) | Floyd |
» | ventilatorji conrad!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1392 (1017) | element |
» | Še en problem z Gforce!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1420 (1296) | 3LeR. |