Forum » Strojna oprema » Ko vklopim 2 USB-ja v front panel se ne zgodi nič, če pa samo enega pa deluje??
Ko vklopim 2 USB-ja v front panel se ne zgodi nič, če pa samo enega pa deluje??
ajfon ::
Lep pozdrav vsem,
kot omenjeno v naslovu, imam problem..
V ohišju imam na front panel-u 2x USB 2.0, in če v katerega koli vštekam naprimer usb ključek, bo ta delal, ko pa v drug USB port vštekam še miško, nehata delovati oba..
Torej če imam vklopljena dve USB napravi naenkrat, stvar enostavno noče delovati..
Vse skupaj je sklopljeno v ASROCK H67M matično ploščo.
kot omenjeno v naslovu, imam problem..
V ohišju imam na front panel-u 2x USB 2.0, in če v katerega koli vštekam naprimer usb ključek, bo ta delal, ko pa v drug USB port vštekam še miško, nehata delovati oba..
Torej če imam vklopljena dve USB napravi naenkrat, stvar enostavno noče delovati..
Vse skupaj je sklopljeno v ASROCK H67M matično ploščo.
zrataj4201 ::
Kako stara zadeva je to?
Običano gre za začetek težav z kondenzatorji na matični plošči.Menjava kondenzatorjev sledi verjetno v kratkem ali pa menjava.
Običano gre za začetek težav z kondenzatorji na matični plošči.Menjava kondenzatorjev sledi verjetno v kratkem ali pa menjava.
ajfon ::
Niso kondenzatorji, sem skoraj 100% prepričan..
Kaka ideja?
Kaka ideja?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ajfon ()
Spajky ::
Napajanje usb portov ne premore skupaj toliko toka, kot ga potegne samo en disk
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se mi ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15233 (4984) | acookook |
» | Težave z USB portiOddelek: Pomoč in nasveti | 1661 (1313) | marS |
» | USBOddelek: Pomoč in nasveti | 2905 (1759) | Dzhimen |
» | pomoč pri računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1256 (1082) | Gutjerez |
» | Oba moja usb ključka skrivnostno umrla v istem dnevuOddelek: Strojna oprema | 1767 (1310) | GoldRakun |