Forum » Pomoč in nasveti » Windows Movie Maker problem
Windows Movie Maker problem
Seljak ::
Naletel sem na zanimivo težavo,ki pa bo počasi prerastla v barvanje las v sivo barvo
Z Bandicam-om sem posnel posnetek dirke. In kot vedno posnetek pretvorim v HD posnetek z 60fps v Windows Movie Maker,da ga lahko kasneje v Sony Vegas dodatno obdelam. Ko posnetek (AVI) vnesem v Win Movie Maker je na zaslonu za predogled posnetka po sredini črta oz zaslon je nekako razdeljen. Če pa posnetek pogledam v predvajalniku za filme(gom player) pa je z posnetkom vse vredu oz. te črte ni. Do sedaj teh problemov nisem imel in tudi pred kratkim sem delal video z že omenjenim postopkom in te težave ni bilo. Ali je že kdo imel takšen problem z Win Movie Maker?
Za odgovore in nasvete se že v naprej zahvaljujem.
Tako zgleda,ko dam posnetek v windows Movie Maker
Tako pa zgleda v gom player-ju (normalno brez črte)
Z Bandicam-om sem posnel posnetek dirke. In kot vedno posnetek pretvorim v HD posnetek z 60fps v Windows Movie Maker,da ga lahko kasneje v Sony Vegas dodatno obdelam. Ko posnetek (AVI) vnesem v Win Movie Maker je na zaslonu za predogled posnetka po sredini črta oz zaslon je nekako razdeljen. Če pa posnetek pogledam v predvajalniku za filme(gom player) pa je z posnetkom vse vredu oz. te črte ni. Do sedaj teh problemov nisem imel in tudi pred kratkim sem delal video z že omenjenim postopkom in te težave ni bilo. Ali je že kdo imel takšen problem z Win Movie Maker?
Za odgovore in nasvete se že v naprej zahvaljujem.
Tako zgleda,ko dam posnetek v windows Movie Maker
Tako pa zgleda v gom player-ju (normalno brez črte)
- spremenilo: Seljak ()
Za to,ker AVI datoteka "trokira". Moral bi v BandiCam-u nastavit,da mi naredi Mp4. Ali je morda kakšen drug trik v Sony Vegas? Se še učim z tem programom.
Anney ::
Trrokira ti verjetno zarati tega, ker ga uvaža v program, lepo ga naloži in malo počakaj, sumim da je datoteka velika in imaš slabše računalo.
Naloži mi ga takoj Pač gre se zahvaliti hitremu SSD-ju. Res,da nimam najhitrejšega procesorja na tem planetu ampak za v koš pa še tudi ni ta,ki ga sedaj uporabljam. Grafikulja tudi ni nek podn od podna. Sicer pa imaš mojo PC strojno konfiguracijo napisano v podpisu.
Konlov ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Snemanje namizja in program za obdelavoOddelek: Pomoč in nasveti | 1059 (922) | CitroX |
» | Program za obdelavo gameplay videaOddelek: Programska oprema | 1890 (1700) | Vajzi |
» | program za združitev video posnetkovOddelek: Programska oprema | 2786 (2673) | lkamnik |
» | Težava s posnetki iz sonyjeve kamereOddelek: Pomoč in nasveti | 848 (798) | MihaFirst |
» | Zdruzevanje videaOddelek: Pomoč in nasveti | 1142 (1014) | Volk| |