Forum » Zvok in slika » TV Sony 40NX700 - snemanje
TV Sony 40NX700 - snemanje
sonyTV ::
Živijo,
vidim, da ste tukaj kar precejšnji poznavalci takšnih in drugačnih tem. Ker sem laik na tem področji vas prosim za pomoč oz. nasvet.
Imam TV Sony 40NX700 in me zanima, če je možno kako presneti filme, risanke ali oddaje direktno iz TV na USB ali zunanji disk ter kako se to naredi. Hvala
vidim, da ste tukaj kar precejšnji poznavalci takšnih in drugačnih tem. Ker sem laik na tem področji vas prosim za pomoč oz. nasvet.
Imam TV Sony 40NX700 in me zanima, če je možno kako presneti filme, risanke ali oddaje direktno iz TV na USB ali zunanji disk ter kako se to naredi. Hvala
Thunder wave ::
Ne bo šlo. Tudi če televizor omogoča snemanje vsebin, si je le-te mogoče ogledati le na tem istem televizorju.
Če pa te zanima to za npr. kasnejše predvajanje pa poglej navodila, če televizor to omogoča.
Če pa te zanima to za npr. kasnejše predvajanje pa poglej navodila, če televizor to omogoča.
sonyTV ::
Hvala za odgovor.
Me pa še zanima ena stvar. TV je povezan v domače wifi omrežje. Lahko kako na tak način pa preko računalnika posnamemo npr. kar se predvaja na TV in potem kasneje gledamo preko računalnika ali TV?
Hvala
Me pa še zanima ena stvar. TV je povezan v domače wifi omrežje. Lahko kako na tak način pa preko računalnika posnamemo npr. kar se predvaja na TV in potem kasneje gledamo preko računalnika ali TV?
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Led LCD in internetOddelek: Kaj kupiti | 2391 (1973) | fpbs |
» | PS 3Oddelek: Kaj kupiti | 1192 (1035) | St235 |
» | Nakup LCD TV-ja; Sony Bravia ali PhilipsOddelek: Kaj kupiti | 1680 (1386) | fpbs |
» | Laptop na plazmo via VGAOddelek: Zvok in slika | 1348 (1179) | zolja |
» | Slika na televiziji je črnobela (tv out na notebooku)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1638 (1327) | Okapi |