Forum » Strojna oprema » Cudno zapisovanje na usb kljuc
Cudno zapisovanje na usb kljuc
MK99 ::
Pozdravljeni!
Imam Kingstonov DataTraveler 100 G3 16GB usb kljuc.. Z njim sem (bil) dokaj zadovoljen, dobre hitrosti za vsakdanjo uporabo, zadnje casa pa opazam cudno delovanje. Ko npr nanj kopiram neko vsebino npr 1GB, je hitrost prenosa nekje med 70-90MBs in datoteka je prenesena v cca 15 sekundah vendar se ustavi pri zadnjih 5-ih sekundah (nekje 50-100MB) in ostane tam minuto ali celo vec.. Potem pa zapiše še tistih 5 sekund in prenos je koncan. Torej od 1000MB do 70MB prileze v cca 15 sekundah, za zadnjih 70MB pa rabi minuto ali dve (s tem, da v statusu vedno piše "5 sekund").
Disk sem ze pregledal z windows orodji pa niso odkrili nobene napake.
Kaj dogaja, v cem je hec?
Hvala, lp, Matic
Imam Kingstonov DataTraveler 100 G3 16GB usb kljuc.. Z njim sem (bil) dokaj zadovoljen, dobre hitrosti za vsakdanjo uporabo, zadnje casa pa opazam cudno delovanje. Ko npr nanj kopiram neko vsebino npr 1GB, je hitrost prenosa nekje med 70-90MBs in datoteka je prenesena v cca 15 sekundah vendar se ustavi pri zadnjih 5-ih sekundah (nekje 50-100MB) in ostane tam minuto ali celo vec.. Potem pa zapiše še tistih 5 sekund in prenos je koncan. Torej od 1000MB do 70MB prileze v cca 15 sekundah, za zadnjih 70MB pa rabi minuto ali dve (s tem, da v statusu vedno piše "5 sekund").
Disk sem ze pregledal z windows orodji pa niso odkrili nobene napake.
Kaj dogaja, v cem je hec?
Hvala, lp, Matic
AC_DC ::
Kakšne hitrosti pisanja dosegaš pri kopiranju v Total Commanderju ?
http://usb.userbenchmark.com/Kingston-D...
hmm, bolj podn roba.
average
read 51 mb/s
write 13 mb/s
http://usb.userbenchmark.com/Kingston-D...
hmm, bolj podn roba.
average
read 51 mb/s
write 13 mb/s
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AC_DC ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MiškeOddelek: Kaj kupiti | 3002 (2668) | dwinxp |
» | menjava diska v prenosniku na 7200 obr/minOddelek: Pomoč in nasveti | 3594 (2855) | urosp |
» | Razširitev "rama" na USB ključ (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5192 (3937) | faca9 |
» | Koliko je največji prenos v SLO?Oddelek: Omrežja in internet | 2527 (1871) | Spc |