Forum » Na cesti » Katero angleški avdio tečaj je dober za poslušanje med vožnjo?
Katero angleški avdio tečaj je dober za poslušanje med vožnjo?
eVro ::
Naslov bolj kot ne pove vse: iščem dober slovensko-angleški ali (kar je bolj verjetno) angleško-angleški avdio tečaj za poslušanje v avtomobilu med vožnjo (namesto reklam na radiu). Lahko je v digitalni obliki ali na CDju. Poznam pa že PONS-ov tečaj, tako da me zanimajo alternative.
SimplTech ::
Priporočam Pimsleur.
Z njim sem si pomagal pri začetkih učenja ruščine - čas preživet v avtu je bil koristno uporabljen. Gre seveda za angleški avdio tečaj, ki je po moje dobro zasnovan.
Z njim sem si pomagal pri začetkih učenja ruščine - čas preživet v avtu je bil koristno uporabljen. Gre seveda za angleški avdio tečaj, ki je po moje dobro zasnovan.
eVro ::
Tudi poznam, vendar nimajo "international English" tečaja za utrjevanje same angleščine, samo razne "English for German/French/Chinese/... speakers". Ima kdo mogoče še kak predlog?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako se naučiti pogovorne nemščine?Oddelek: Loža | 16544 (3726) | next3steps |
» | Test angleščine (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22207 (10903) | leiito |
» | Izboljšava angleščineOddelek: Šola | 2004 (1508) | Mavrik |
» | Rabim nasvet glede razumevanja angleškega računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1282 (977) | Izi |
» | IngleščinaOddelek: Šola | 1399 (1132) | Trinitron |