Forum » Pomoč in nasveti » Problem z surround zvokom
Problem z surround zvokom
integral15 ::
Zdravo, ze neki casa imam doma soundbar, povezanega imam z računalnikom preko HDMI kabla. Povezava ja taksna PC-->soudbar-->TV preko HDMI iz graficne. Do sedaj nisem imel problema dokler nisem nalozil win 10 preje sem pa imel win 7. Od kar sem nalozil win 10 nism gledal nobenega filma dans sem se pa odlocil da bom in je nastala tezava. Potegnil sem si dol film z DTS zvocnim zapisom vedno mi je soundbar zaznal zvocni zapis DD ali DTS to se je izpisalo tudi na diplayu od soundbara no danes mi pa tega ni naredil. Tezava je tudi tukaj
Zdaj kako je bilo v win 7 nevem ker nisem nikol gledal ker nisem imel nikoli tezav ampak pomoje bi moralo bit tu moznost surround 5.1 in ni
Ni mi vec jasno v cem je problem poiskusu sem vec filmov in noce. Nedavno sem tudi kupil zvocno kartico zaradi slusalk ampak zaradi tega nebi smela bit tezava saj zvok gre preko graficne kartice in ne preko zvocne. Prosim za pomoc, hvala.
Lp
Zdaj kako je bilo v win 7 nevem ker nisem nikol gledal ker nisem imel nikoli tezav ampak pomoje bi moralo bit tu moznost surround 5.1 in ni
Ni mi vec jasno v cem je problem poiskusu sem vec filmov in noce. Nedavno sem tudi kupil zvocno kartico zaradi slusalk ampak zaradi tega nebi smela bit tezava saj zvok gre preko graficne kartice in ne preko zvocne. Prosim za pomoc, hvala.
Lp
- spremenil: integral15 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako povezati tv in soundbar,prosim pomočOddelek: Zvok in slika | 6083 (1538) | Škorc |
» | Sistem 5.1 domači kinoOddelek: Zvok in slika | 7079 (5832) | edi45 |
» | Random restart računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 12750 (10795) | Pero_SLO |
» | 5.1 sistemOddelek: Pomoč in nasveti | 1230 (1077) | Ales47 |
» | Zatikanje računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5686 (4512) | BorutK-73 |