Forum » Izdelava spletišč » Varen ponudnik domen?
Varen ponudnik domen?
Marat ::
V lasti imam več domen registriranih pri različnih ponudnikih. Rad bi dal vse domene na enega ponudnika, pri čemer mi je najbolj važna varnost - torej, da ima ponudnik dobro poskrbljeno za zaščito pred vdori (po domače: da mi ne bo kdo spreminjal IP naslovov itd.).
Katerega ponudnika bi priporočili? So kakšni ponudniki v Sloveniji, ki omogočajo 2FA (verifikacijo v dveh korakih)?
P.S.: Ne zanima me gostovanje spletnih strani (za to imam že poskrbljeno), ampak samo za domene.
Katerega ponudnika bi priporočili? So kakšni ponudniki v Sloveniji, ki omogočajo 2FA (verifikacijo v dveh korakih)?
P.S.: Ne zanima me gostovanje spletnih strani (za to imam že poskrbljeno), ampak samo za domene.
Uporabnik ::
Če imaš .si domene potem pač enega slo ponudnika, jaz imam si-shell, za tujino pa imam opensrs. Varnost je pa relativna stvar :)
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Spletna stranOddelek: Pomoč in nasveti | 3152 (2221) | DeeJay |
| » | Gostovanje doma ali nakup?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1444 (1038) | spl_c |
| » | Izdelava streznikaOddelek: Izdelava spletišč | 5895 (4748) | techfreak :) |
| » | Portal = cena izdelave?Oddelek: Izdelava spletišč | 2092 (1474) | gregy |
| » | Ne vpišite pravega e-maila na mimovrste.comOddelek: Kaj kupiti | 5187 (3491) | mimovrste=) |