» »

Lumia 640 mms in ikona za sim

Lumia 640 mms in ikona za sim

menjalnik ::

Včeraj sem kupil Lumio 640, ki je za ceno, ki sem jo plačal bomba telefon sploh, ko greš iz starejše 625ke. Imam pa problemček in sicer mms sporočila katera mi že prej niso delala na 625. Poskusil sem vse možne načine opisane na forumu, klical Izimobil itd. Prejmem sporočilo in ko kliknem prenesi se na hitro izpiše prenašam in nato gre spet besedilo nazaj na prenesi. Podatki seveda vklopljeni ves čas.

Naslednja stvar je ikona za neaktivno kartico sim 2, kako to deaktiviraš, da je nimam stalno v zgornji vrstici? Bral sem na internetu, da fizično nekje stakneš še eno mikroSIM in potem se, da deaktivirat?

glistovje ::

to je napaka tega telefona , mene tudi heca pošiljanje mms, večkrat ugasnem pržgem cellular pol pa kr gre, wifi obvezno mora biti izklopljen.

ombre ::

KTr1sk je izjavil:

če rabi kdo nastavitve za windowsphone 10 in izimobil mmse, meni na ta način deluje

in

Po vnosu nastavitev obvezno znova zaženi telefon.
Ne moreš izklopiti druge ikonce za sim. Isto mam jaz v Lumii 730. Nastavitve mi delajo v windows 10, prej pa so mi delale v 8.1. Bodi pozoren brez nule v ip naslovu in izberi ipv4.
OmbreMan - Galaxy of knowledge

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ombre ()

Ne jebe me 5% in imam zdaj identične nastavitve kot pri tebi:(

Mogoče probaj narediti še hard reset - pa znova vpisati nastavitve. Včasih pomaga. Meni tudi nekaj časa niso delali MMSi, nekaj zadnjih buildov na win 1o preview pa deluje vse tip top.

kurjač ::

Pred kratkim sem imel namen kupiti Lumio 830. Na Iziju nisem našel nastavitev pa so mi jih poslali. Morda komu kaj prav pride.

Spoštovani,

pošiljamo vam menijski vpis za telefonski aparat Nokia Lumia 830.

Nastavitve za prenos podatkov in MMS sporočila:
Meni Nastavitve
Mobilno omrežje+SIM
Nastavitve kartice SIM

Dodaj APN za internet
Dostopna točka: izimobil
Uporabniško ime: izimobil
Geslo: izimobil
Vrsta preverjanja pristnosti: [PAP]
Posredniški strežnik: brez
Vrata posredniškega strežnika: brez
Vrsta protokola 1Pvi-Iv6
Shrani (ikona diskete)

Dodaj APN za MMS
Dostopna točka: mms.izimobil
Uporabniško ime: izimobil
Geslo: izimobil
Vrsta preverjanja pristnosti: [PAP]
Prehod WAP (URL): 213.229.249.40
Vrata posredniškega strežnika: 8080
MMSC (URL): http://mms.mobitel.si/servlets/mms
Vrata centra MMSC: 80
Največja dovoljena velikost sporočila MMS: [brez]
Vrsta protokola IPv4
Shrani (ikona diskete)

Po vnosu je potrebno izključiti aparat in ga ponovno vključiti.

Za vse dodatne informacije nas lahko pokličete v Center za pomoč uporabnikom na številko 051 800 800, dosegljivi smo vsak dan med 7. in 22. uro.

BlackGuard ::

Podatkovni prenos ti dela? Prvo moraš zrihtat prenos, šele potem MMS.
Jaz imam enake nastavitve kot ti na prvi sliki, samo pri "Vrsta protokola IP" imam: IPv4

Zgodovina sprememb…

Mobilni prenos dela brez problema in je stalno na hspa+ tudi nastavitve so po mnenju Izimobila vredu. Če dam simko v Lg-ja mi sprejema mms brez poseganja v nastavitve.

BlackGuard ::

Res čudno, meni s temi nastavitvami dela brez težav (sicer Lumia 930, ampak vseeno). Ponovno zagnal si tudi?
Sicer pa upajmo, da bo W10M to rešil.

Janac ::

menjalnik kako si zadovoljen s kamero? lahko prilepiš kak testen posnetek

loveJDM ::

evo slika z 640

evo slika z 640

@BlackGuard: seveda sem in to že najmanj 10x:D

@Janac: Če primerjam z prejšnjim LG G3s, ki ima enako 8MP je na 640ki definitivno manj šuma na slikah. Ko enkrat sliko približaš se pa vso veselje končna, kar je logično:)Prednameščena je aplikacija Lumia camera, ki daje veliko nastavitev itd. Skratka ni slabo. Video ima pa v 1080p HD.

Telefon je hiter, multitasking mu gre dobro od rok, ekran je SUPER v vseh pogledih, baterije imam od včeraj 40% še in bo dovolj do jutri, to se pravi 3 dni. Ohišje mi daje občutek kvalitete, je pa mejčken spolzko na zadnji ploščici ampak ni panike:D

Janac ::

Se dva dni pa tudi jaz svojo dobim :)

Jzt sem svojo novo 640 dobil iz USA... Stvar je stala tam 35$. Je AT&T branded in je imela prednaloženih nekaj njihovih aplikacij. Odklenil sem jo preko njihove strani - brez kakšnega plačila. Ima sicer LTE, vendar frekvence niso enake kot pri nas, 3G in HSPA+ prenos pa delata. MMSi prav tako. :)

loveJDM ::

Janac je izjavil:

Se dva dni pa tudi jaz svojo dobim :)

Boš videl da je res fina,kot pravi menjalnik je tudi baterija super,no meni drži samo dva dni ker imam pač dobrih 7-8 ur vklopljen prenos podatkov pa dosti brskam po spletu/youtube.

PS:nasvet,ko boš dobil fon si za yt naloži applikacijo tubepro,lahko po želji kr v appu skineš video,izbiraš med LQ,HQ,HD in pa najboljše-fon lahko zakleneš in ga daš v žep,glasba pa se normalno predvaja dalje,to je res legenda.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: loveJDM ()

Tista originalna aplikacija Youtube itak prek brskalnika dela tko, da je vseeno če grem v IE in tam gledam videe. Tubepro je fajna aplikacija ja, edino rahlo nepregledna za moje pojme.
Zjutraj sem naredil kompleten reset in ponovno vnesel nastavitve in ista zgodba. Itak mms rabim samo za tiste kupončke s črtno kodo, ki mi jih špar pošlje tko, da sedaj na blagajni odprem email pa tisto pokažem, ker je šlo preveč živcev za te mmse.

Vesel božič vsem:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

MMS problem (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
6217294 (13383) mojsterleo
»

Izi mobil vs Bob (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
13642348 (25395) MrStein