Forum » Programska oprema » (naprednejsi?) Firewall
(naprednejsi?) Firewall
Gre^gor ::
Hey
Potreboval bi malo bolj advanced firewall za en manjsi streznik na Win32. Zaenkrat sm sprobal:
× ZoneAlarm: hmmm... ne.
× Keiro: na 2h masinah je uspesno zjebal startup/shutdown na Win2K/XP
× Sygate PF PRO: koncno sem mislil, da sem nasel nekaj primernega, ampak po dolocenem casu sem opazil nenavadno visok CPU usage. Ce je veliko prometa, samo sygatov firewall skuri 30-55% CPUja (masina je bla 1.4GHz, 512MB).
× Outpost Firewall: pustil me je dokaj hladnega
Kaksni predlogi? Zazeljeno je, da ne skuri polovico resourcov sistema kadar je promet
Zelo lepo bi blo, da je mozno na cimbolj preprost nacin dodati IPje v block listo. Recimo, ce moram dodat not 50 IPjev, da jih samo pastam (pac vsak v svoji vrstici) al pa pokazem na TXT. Ce je treba kaksne vejice vmes dajat med naslovi ipd. zamori stvar do konca.
Potreboval bi malo bolj advanced firewall za en manjsi streznik na Win32. Zaenkrat sm sprobal:
× ZoneAlarm: hmmm... ne.
× Keiro: na 2h masinah je uspesno zjebal startup/shutdown na Win2K/XP
× Sygate PF PRO: koncno sem mislil, da sem nasel nekaj primernega, ampak po dolocenem casu sem opazil nenavadno visok CPU usage. Ce je veliko prometa, samo sygatov firewall skuri 30-55% CPUja (masina je bla 1.4GHz, 512MB).
× Outpost Firewall: pustil me je dokaj hladnega
Kaksni predlogi? Zazeljeno je, da ne skuri polovico resourcov sistema kadar je promet
Zelo lepo bi blo, da je mozno na cimbolj preprost nacin dodati IPje v block listo. Recimo, ce moram dodat not 50 IPjev, da jih samo pastam (pac vsak v svoji vrstici) al pa pokazem na TXT. Ce je treba kaksne vejice vmes dajat med naslovi ipd. zamori stvar do konca.
Cokolesnik ::
Si poskusil z Norton internet security 2003? Jaz imam ftp, web server (oba prek IIS), pa se vse lepo razume med sabo. Pravzaprav ima norton kar nekaj blokad za morebitne luknje/hekerske fore, ki so (lahko prisotne) v IIS, če ni pravilno nastavljen/posodobljen. IIS je sicer že vključen v Win2000/XP in zadostuje za domačo/srednje zahtevno rabo, če potrebuješ web/ftp/smtp strežnik.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
Lith ::
huh, tud jaz sem imel podobne probleme, pa na žalost s kakim nortonom nisem prišel na čisto, sem pa enostavno ugotovil, da Sygate PF v5 Pro dela še najbolje, pa tud NeoWatch v2.4 je bil še kar nekako, ZA pač nisem vzljubil, ostale pa res ne vem
Ni mi znano, da bi SyPF žrl tolk CPUja
Ni mi znano, da bi SyPF žrl tolk CPUja
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131736 (21223) | Qushaak |
» | kateri firewall?Oddelek: Programska oprema | 1659 (1376) | freserovski |
» | Najbol FirewallOddelek: Programska oprema | 940 (747) | ginekolog |
» | vse o firewall?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1649 (1371) | Poldi112 |
» | Firewall???Oddelek: Omrežja in internet | 1462 (1225) | andrej |