Forum » Zvok in slika » MSI GeForce GTX 750 Ti Twin Frozr Gaming
MSI GeForce GTX 750 Ti Twin Frozr Gaming
nazec199 ::
Lep pozrdav!
Kupujem si nov računalnik, vse komponente sem že nabral razen grafične kartice. V mislih imam grafično od MSI-ja in sicer "MSI GeForce GTX 750 Ti Twin Frozr Gaming" ampak sem opazil da ne potrebuje 6-pinskega priključka za napajanje tak kot recimo ostale 750ti grafične kartice ampak se napaja preko PCI-e porta, pa me zanima če jo to naredi kaj slabšo od ostalih?
Hvala za vse odgovore!
Kupujem si nov računalnik, vse komponente sem že nabral razen grafične kartice. V mislih imam grafično od MSI-ja in sicer "MSI GeForce GTX 750 Ti Twin Frozr Gaming" ampak sem opazil da ne potrebuje 6-pinskega priključka za napajanje tak kot recimo ostale 750ti grafične kartice ampak se napaja preko PCI-e porta, pa me zanima če jo to naredi kaj slabšo od ostalih?
Hvala za vse odgovore!
hojnikb ::
Nep, vsaj na stock nastavitvah.
Čeprav za gaming bi se osebno stegno vsaj do r7 370/950gtx
Čeprav za gaming bi se osebno stegno vsaj do r7 370/950gtx
#brezpodpisa
Han ::
r7 370 / 950gtx se ne grejeta pretirano, zato posledično tudi ventilacija ni moteče glasna...
Sssaga ::
Tdui tako kartico lahko bp naviješ preko tovarniških nastavitev brez dodatnega 6-pin konektorja, ker grafikulja rabi precej manj kot 60W, koliko lahko PCI-E vodilo dostavi. Sam si lastim Zotac verzijo GTX 750 Ti (najcenejši model v Slo ob izidu v Q2 '14 za 138EUR) in mi teče na 1376 Mhz / 6300 Mhz. Kar poglej na kakšnih frekvencah tečejo najdražji modeli in premisli, če se jih splača kupiti
Venilator vedno obratuje pod 50%, je neslišen, T < 63°C. Edino anomalijo vidim pri ceni, ki nikoli ni bila tako nizka, kot ob izidu. Nekatere ponudbe so enostavno nezanimive, predrage.
Venilator vedno obratuje pod 50%, je neslišen, T < 63°C. Edino anomalijo vidim pri ceni, ki nikoli ni bila tako nizka, kot ob izidu. Nekatere ponudbe so enostavno nezanimive, predrage.
nazec199 ::
to MSIjevo bi dobil za 136e iz mindfactory-ja, ker si bo prijatelj nekaj naročil in bo še za mene naročil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična kartica do 150 eur !Oddelek: Kaj kupiti | 2495 (1843) | Nikonja |
» | grafična kartica?katero kupiti (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Kaj kupiti | 84858 (14534) | PredatorX |
» | Poceni gaming pc (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 12040 (10868) | Šolar |
» | Nova grafa do okrog 140€?Oddelek: Kaj kupiti | 5895 (4941) | PugPlug |
» | Prvi Maxwell: Nvidia GeForce GTX 750 Ti (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 46217 (39023) | hojnikb |