» »

Kako se nastavi AGP8X?

Kako se nastavi AGP8X?

Grey ::

A mogoče kdo ve, kako bi lahko nastavu AGP8X, zdej mi kaže da je graf kartica na 4X pa podpirata graf in plata 8X

frenk ::

ja u biosu mau poglej...kero plato pa grafo pa maš??

Ja mam Epox 4SDA5+ pa GeForce 5200 ne pro

boštjan ::

Ja mam Epox 4SDA5+ pa GeForce 5200 ne pro

misliš, ne ultra.Drugač pa se tudi v samih detomatorjih da nastavit,al ne?

Ja ejga ne vem. Naložu sm si Detonator FX, pa tm piše kr vse v slovenščini!!!?? A to je zato k je jezik tko nastavljen v winsih? v glavnem, js tm nism nč vidu za AGP nastavt.

frenk ::

grey:ket ti pa piše da ti na agp 4x dela??...kokr jest vem je u biosu za nastavt

ej pa če mi ne piše, al sm pa js slep. mam sam za nastavt voltažo agp porta, za hitrost pa nism nikjer vidu. da deluje na agp 4 pa piše v det driverjih v winsih

A je to mogoče zaradi tega, ker sem imel prej v računalniku ATi Radeon 9000Pro in bi moral formatirat disk zaradi neskladja z driverji(ostanki od njih)? Ker jes res ne najdem ničesar kjer bi se dalo nastavit AGP hitrost

A je možno da imajo epox plate podoben bios. kdor ma epox, ali pa tudi ne, predlogi?

Zdej sm se spomnu k sm gledu eno revijo. A je možn, da se AGP hitrost nastavlja k spremeniš voltažo AGP porta? AGP8 naj bi delovau na 0.8V

AGP8 naj bi delovau na 0.8V

tako je

A pol grem sam v bios notr, vržem voltažo na 0.8V in bo stvar delovala na AGP8 hitrosti? k js sm mislu da obstaja neki meni, kjer piše AGP2-AGP4-AGP8??!??!A pol je res tko da grem v BIOS in volte vržem na 0.8V, k nočem kej skurt:))

probaj

:'( :'( :'( ne deluje, največ je lahko 2.20 V najmanj pa 1.5v tko kt je zdej, sploh ne moreš declockat. A je to mogoče posledica k sm meu prej gor Radeon 9000Pro pa nism sformatiru diska?

to pa bi znalo bit problem,ker se ni vse spucalo od starih driverjev,zako da še formatirat poskusi in pol poročaj.

C_maniak ::

Sej driverji ja ne vplivajo na BIOS?? Ali pač?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PROBLEM Z AGP 8x...rabim kak nasvet!!!

Oddelek: Strojna oprema
51000 (888) bluefish
»

GF7600GT na GA-7VT600-L (Rev 1.x)

Oddelek: Pomoč in nasveti
51033 (970) John Abruzzi
»