» »

Pozor pri Carglassu "originalni" nateg stoletja

Pozor pri Carglassu "originalni" nateg stoletja

«
1
2

mihec500 ::

Kaj takega kot se mi je pri carglassu zgodilo pa še nisem doživel in tudi bolje rečeno si nisem niti predstavljal da je to sploh mogoče pri takem podjetju in v 21. Stoletju. Namreč pred dvemi leti sem zamenjal šipo pri carglassu, brez problema, kjer so mi zagotovili da je šipa originalna, certifikat itd, no zgodilo se je, da je bila potrebna ponovna menjava saj mi je spet priletel kamen, referentka mi ponovno prijazno po telefonu razloži o originalnosti njihovih stekel, no nekako se že vse zmeniva nakar jo povprašam po bmw logotipu če je "original"... Sledilo je nekako takole eeuuu jaah,... Gospod to boste pa morali čakati lahko tudi več tednov, povem da mi je vseeno in da bom počakal na šipo iz bmw tovarne. Začuda že naslednji dan dobim klic gospod šipo imamo, jaz veselo super in se dogovorim za termin. Kot dogovorjeno se naslednji dan oglasim na šmartinski, kjer mi prijazna gospodična razloži da naj avto zapeljem lepo notri in mi bo odprla garažna vrata od delavnice. Fanta pričneta z menjavo jaz pa v pisarni še izpolnujem formular. Nekaj časa mine na kar stopi v pisrno fant ki pove referentki da poškodovana šipa nima logotipa avtomobila... No takrat sem že vedel kam stvari peljejo. Sledilo je nekako takole gospod za šipo z logotipom vašega avtomobila ste upravičeni samo če imate original steklo na avtomobilu v nasprotnem, primeru je potrebno doplačilo... Jaz nemorem verjeti svojim očem in mislim da me hecajo saj so mi vendar oni naredli prvo menjavo z "originalnim" steklom in je staro steklo imelo logotip. Sledilo je nekako takole referentki probam pojasniti da so mi vendar oni vgradili in zamenjali original steklo, da ni možno da je neoriginal če imajo oni le original? Pove mi da oni cenejše dobivajo stekla brez logotipov in da večina ljudi nezahteva logotipa saj se s tem neukvarjajo. Seveda da se neukvarjajo saj če ti slavno podjetje carglass, reklamirano po vsej sloveniji reče da je original se večina pač ne poglablja. Pravi da naj se oglasim nasledni dan in da bodo imeli steklo brez logotipa za katerega sem upravičen. Nakar se ves jezen odpravim v delavnico po svoj avto se vsedem in lejga vzvratno ogledalo visi iz stropa brisalci odšraufani. No takrat se mi je pa že začelo rahlo bliskati pred očmi, ko bi bili vsaj tako uvidevni in bi pred pričetkom menjave pregledali če stvari štimajo. Uglavnem potem se moral počakati da so "mojstri" spravili stvari skupaj, zgubil čas in živce...
Kaj pravite bi bilo tole že kam za prijavit?

Tako da opozorilo vsem ljudem pri carglassu, če boste menjali steklo zahtevajte originalno in ne njihovo "originalno" ampak res originalno steklo z logotipom vaše avtomobilske znamke to vam pripada, ker vas te zlatarji nato nebodo opzorili in boste fasali tako kot jaz originalno za katerega vam bodo naslednič povedali da je neoriginalno.
  • spremenil: Mavrik ()

menjalnik ::

Že vrabci čivkajo, da so pri Carglassu nateguni. Zavarovalnica jim plača originalno steklo, oni pa vgradijo nek ponaredek in razliko pobašejo v žep. Jaz vem, da se mi utrga tam ..

Sicer pa odstranili so ogledalo in brisalce in šele takrat ugotovili, da steklo nima nalepke? jao šalabajzerji:))

teslam2 ::

Jaz imam informacije, da nekatere zavarovalnice ne želijo več sodelovati s carglassom, ker strankam niso vgrajevali originalnih šip, zavarovalnicam pa so računali ceno originalov.

Letalec ::

Ja nekje morajo dobit denar, da lahko plačajo tisto reklamo na na radiu vsakih 15 minut. :D

shadeX ::

Tako da opozorilo vsem ljudem pri CARGLASSU, če boste menjali steklo zahtevajte originalno in ne njihovo "originalno" ampak res originalno steklo z logotipom vaše avtomobilske znamke to vam pripada


Po tej zgodbi se k temu podjetju sploh ne gre več. Ne pa da se še kaj zahteva od njih, take in drugačne stvari, ki bi ti morale že po defaultu pripadat.

ZaphodBB ::

Jaz sem jih učil takoj ko sem prišel vprašat za popravilo pike na steklu.

100€ za prvo piko, 50€ za vsako naslednjo. Vprašam koliko je pa novo steklo. 300€ za neoriginalno, veste se vam splača popravit... Originalna so pa še dražja. Hitro mi je postalo jasno, da imajo tako navite cene, ker jim očitno zavarovalnice plačujejo brez vprašanj.

Ker nisem bedak sem jim vljudno rekel naj spolno občujejo s svojo mamo. Neoriginalno steklo bi drugje dobil za 100€. Za popravilo obeh pik sem na koncu plačal 40€ nekje drugje.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

al1976 ::

V namenski temi moja izkusnja, tvoja je le nova niansa v paleti:


10. dec 2013, 15:46
Carglass, razen morda malih prask, ne priporočam...

Na Peugeotu 307 smo par let nazaj menjali počeno sprednje vetrobransko steklo. Skupaj kar 5x!!! Na sreco je šlo za zavarovanje pa vendar k njim ne grem nikoli več.

Trikrat vgradili zlito šipo kljub zagotavljanju da bo sedaj ok, četrta je bila termična(vijolična) čeprav se o tem nismo pogovarjali. 5 sipa je bila originalna in je taka kot mora bit, plastike okoli stekla pa so seveda podobne kot bi preživele totalko

Vgrajujejo poceni materijal B, C kvalitete... . V glavnem škoda živcev, letanja k njim, njihovih delovnih ur in pre-lepljenja vinjete

Machete ::

Kje pa je ta znak? Meni so menjali, ampak ne oni, čisto nekdo drug. S tem da se nisem nikoli ubadal s šipo, ker preprosto funkcionira in nisem opazil razlik, razen da ni tistih števil, ki so bile prvotno v enmu okvirčku na dnu šipe. Je bil pa račun, sicer na račun zavarovalnice, skoraj 700eur za prednjo šipo. Tako da verjamem, da se da tu ujeti velike denarce. Se da dobiti tudi ponarejene šipe z senzorji za dež in head-up displayem? Ali to nima veze s šipo, meni je bilo rečeno, da je ravno zaradi tega tako draga.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Machete ()

Arctander ::

Ne vem, zakaj folk sploh hodi drugam kot na pooblaščen servis, če ima kasko in plača zavarovalnica.

Machete ::

Ne vem. Če dela 20 let izključno z avtošipami in stalno raste kot firma, servis pa z enakoštevilno ekipo dela še čisto vse ostalo, ne vidim problema. (+ komu raje narediš posel)
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Machete ()

D3m ::

No jaz sem menjal na carglassu zadnjo šipo. Opazil sem, da ni original ampak se s tem ne obremenjujem.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Silvo ::

Letos sem zapeljal po ponudbo za prednjo šipo,
ki pa naj ne bi bila original,ampak dobra alternativa.
Potem zapeljal še na uradni servis znamke in dobil za original šipo
več kot 120€ cenejšo ponudbo.Toliko o moji izkušnji:)
So pa drugače zelo prijazni in ustrežljivi.
Silvo

N0t0ri0us ::

Meni so tudi zamenjali šipo pri carglassu.. Da nalepke ni sem opazil po enem letu. Če bi bilo to sedaj bi jo zahteval. Sicer je steklo OK in od istega proizvajalca manjka samo nalepka. Gre se za princip... V glavnem če bom imel še kdaj zavarovano steklo peljem k pooblaščencu.

Ales ::

A je v tej temi sploh kdo, ki ga Carglass ni nategnil (oz. zavarovalnico) za "original" šipo ob menjavi? 8-O

A so zavarovalnice res tako glupe ali so tukaj podkupnine v igri..?

mat xxl ::

Pa da vas samo opozorim, še na nekaj. Tudi njihov neoriginal kitajska šipa ima lahko logotip proizvajalca avtomobila. Malo se vprašajte kako poceni so danes gravirne mašine, spomnite se tudi tiste zaščite proti kraji, kjer vam vgravirajo številke po šipah in jasno vam bo, da je tako danes že vse mogoče.

Ne upam na glas trditi, da tudi to delajo, vendar najbolje original menjava na originalnem servisu, ali pa pri kleparju, ki vgradi original in to tudi obvlada.

msjr ::

Machete je izjavil:

Se da dobiti tudi ponarejene šipe z senzorji za dež in head-up displayem? Ali to nima veze s šipo, meni je bilo rečeno, da je ravno zaradi tega tako draga.


Pri Saabu to nima veze s šipo, senzor za dež je v svojem "kvadratku" zgoraj in tam je v sicer zatemnjenem delu stekla "luknja" skozi katero "gleda" senzor. Senzor se enostavno odlepi od stare šipe in se ga zalepi na novo. Imam neoriginalno šipo in ja, menjana je bila pri carglassu, vprašanje pa je, če bi jaz sploh dobil original z logotom, glede na to, da je Saab propadel, logo pa ima v lasti Scania.

Head up display po moje prav tako nima veze, iz pve roke pa ne vem.

balocom ::

Dežni senzor ima prizmo trajno prilepljeno na vetrobran, premontira se samo senzorski del. Stvar je tako prilimana da jo dobiš komaj dol iz stekla, pa še to ti ne koristi ker s novo original šipo dobiš tudi tovarniško montirano prizmo. Head Up pa še kako ima veze s steklom, ker mora bit steklo prevlečeno s posebnim premazom da ne vidiš dvojne slike Head up prikazovalnika.
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man

Machete ::

Aha. Tudi najdu nalepko s 'certifikatom' itd.. zgleda ok.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

bbbbbb2015 ::

Arctander je izjavil:

Ne vem, zakaj folk sploh hodi drugam kot na pooblaščen servis, če ima kasko in plača zavarovalnica.


Pa ti si naiven. A misliš, da na originalnih servisih ne delajo isto?

Natanko isto delajo.

matobeli ::

Na službenem avtu smo nedavno menjali prednjo šipo, pa ne pri carglass. Kljub zagotovilom referentke da bo Škoda logo gor ga na koncu seveda ni bilo. So pa fantje prišli na sedež podjetja in na parkplacu zmontirali, kar je bilo zelo priročno, sva z šefom malo pod prste gledala pa ni bilo najti kakšnega šalabajzerstva.

Šipa je bila sicer od enakega proizvajalca (Pinkerton, če se ne motim) in identična originalu, ampak brez logota. Ker se je avto rabilo se je pač vgradilo takega brez logota.

Je pa šef tudi vprašal zavarovalniškega agenta če lahko menja pri pooblaščenem servisu (kjer pač stalno servisiramo), pa je rekel da nimajo pogodbe z njimi in predlagal tega izvajalca.
Mogoče je to glavni razlog zakaj ljudje ne menjajo pri pooblaščenem serviserju.

A bi se to splačalo na zavarovalnici povedat? Čisto iz tega vidika ker je lepo da se podjetja držijo dogovorov in zaračunajo dejansko opravljeno storitev in vgrajene dele. Pa še mogoče se da dobit kakšno pisno potrdilo o vgradnji, da ne bo naslednjič kakšna podobna farsa z "sej nimate oriđinel, klele mate nekaj made in china".

bbbbbb2015 ::

Ales je izjavil:

A je v tej temi sploh kdo, ki ga Carglass ni nategnil (oz. zavarovalnico) za "original" šipo ob menjavi? 8-O

A so zavarovalnice res tako glupe ali so tukaj podkupnine v igri..?


Na vprašanje si si že dal odgovor. Poznam referenta za ocenjevanje škod, katerega žlahta je imela avto servis. Vse oškodovance (kjer je menil, da bi biznis lahko lavfal) je lepo poslal na svoj servis.

Na koncu se niti pretvarjali niso, servis je imela hčera, ki je potem kupila hotel.

Tako da...

Servis je crknil isti hip, ko človek več ni ocenjeval škod, no ja... Hčera lavfa hotel naprej.

To je biznis ala Slovenija.

borut_p ::

Jaz sem dvakrat menjal steklo pri njih. Obakrat memje referentka vprasala ali zelim steklo z original oznako ali nekaj drugega in tudi da bom moral cakati na original nekaj tednov. Seveda sem se odlocil za original. Pocakal tisti cas, vse uredil preko kaska.
Ne vem kaksno sreck imate ostali ali ste pa tako neucakani.
Imel sem tudi primer ko so mi najprej sli zalivati poskodbo pa ni dobro izpadlo in so na koncu menjali celo sipo. Spet nic tezav preko kaska.

bbbbbb2015 ::

mat xxl je izjavil:

Pa da vas samo opozorim, še na nekaj. Tudi njihov neoriginal kitajska šipa ima lahko logotip proizvajalca avtomobila. Malo se vprašajte kako poceni so danes gravirne mašine, spomnite se tudi tiste zaščite proti kraji, kjer vam vgravirajo številke po šipah in jasno vam bo, da je tako danes že vse mogoče.

Ne upam na glas trditi, da tudi to delajo, vendar najbolje original menjava na originalnem servisu, ali pa pri kleparju, ki vgradi original in to tudi obvlada.


Tu je en detajl. Logo je vlepljen, ne graviran.

Vsaj na avtu ki ga imam jaz (Renault) je med slojema nalepka.

Če šipo brez logota pripelješ čez mejo, se ne bo nihče usajal. Če pa daš logo, pa imaš lepo možnost, da ti carina to zapleni in uniči kot ponaredek.

Vsaj pri tonerjih poznam človeka, ki je to lepo noname kupil, dal v original škatle, kitajci so mu dali hologramske nalepkice in je to veselo šljakal.

mihec500 ::

No pa sem prišel do epiloga...Iz Carglassa so me poklicali in mi sporočili da je čudežno zavarovalnica odobrila menjavo šipe z logotom moje znamke avta(čeprav mi je referentka takrat zagotovila da se to nebo zgodilo saj naj bi imela že več takšnih primerov).Tokrat sem prišel in so bili pripravljeni, referent me je zaprosil da skupaj narediva en "pregled" stare šipe, začuda vse je potekalo tako kot mora in ravno obratno kot sem opisal zgoraj in doživel na prvem obisku.Juhu dobil sem tudi zastonj nove brisalce, kar niti ni tako slabo pri Carglassu:)Se mi je zdelo fer da napišem da so se fantje potem potrudili in popravili prvi slab utis, sam uno zafustrirano referentko za svojo mizo pa tudi če bi kje izpustil....No uglavnem opravičila za prvič nisem dobil, pa vseeno jebiga so svoje naredili.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: mihec500 ()

shadeX ::

A je kdo od njih dobil tole temo, pa se je mal "ustrašil" slabe reklame? Čudno, da so bili sedaj res tako korektni v prvo pa delali s stranko kot svinja z mehom.

jalovec09 ::

Daj to na FB in naj čim več ljudi deli...prosi za delitev.
Naj bodo forumi, fb tud koristni.

neverjetni99 ::

Carglass popravi Carglass zamenja haha XD

Magic1 ::

Kolk so ljudje hitro zadovoljni, po sveh tegobah so opravili svoj posel, kot bi ga morali v štartu in folk je presrečen.
Magic

Mare2 ::

Ales je izjavil:

A je v tej temi sploh kdo, ki ga Carglass ni nategnil (oz. zavarovalnico) za "original" šipo ob menjavi? 8-O

A so zavarovalnice res tako glupe ali so tukaj podkupnine v igri..?


Mene niso. Treba je vedeti, da na Carglasu nimajo original šip. Na Porsche servisu v skladišču sem po telefonu rezerviral šipo, Carglass jo je šel iskat, ob 12. uri smo se zmenili, da zamenjajo. Predno podpišem nalog za zavarovalnico, pregledam, tudi napis na šipi.

Za menjavo na Porsche servisu bi čakal 4 dni za zamenjavo.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

borut_p ::

mogoče si imel srečo in naletel na kakšno našpičeno ravno sedaj ko so se selili:)

Bellzmet ::

Tudi jaz lahko potrdim, da vgrajujejo NEoriginalna no-name stekla in jih zaračunajo isto kor originalna.

shadeX ::

In kdo bo tem nategunom stopil na prste? Mene zanima kako je mogoče da zavarovalnica ne preveri ali res njihove stranke dobijo to kar so oni plačali. Mogoče še kdo pri zavarovalnici kasira?

Magic1 ::

Verjetno sploh ne prodajo originalne šipe, pač na računu je steklo za ta avto in zavarovalnica nič ne more, če je carglass na njihovem seznamu serviserjov. Pač imajo prmium ceno za neoriginalna, samo stranko zavedejo, da je original(načeloma naj bi bila identična šipa iz iste tovarne, le brez napisa).
Mi je pa čudno zakaj zavarovalnicam ne gre v nos ta premium cena?!?
Magic

SeMiNeSanja ::

Magic1 je izjavil:

Verjetno sploh ne prodajo originalne šipe, pač na računu je steklo za ta avto in zavarovalnica nič ne more, če je carglass na njihovem seznamu serviserjov. Pač imajo prmium ceno za neoriginalna, samo stranko zavedejo, da je original(načeloma naj bi bila identična šipa iz iste tovarne, le brez napisa).
Mi je pa čudno zakaj zavarovalnicam ne gre v nos ta premium cena?!?

Saj ne veš, kakšno ceno zaračunajo zavarovalnici. Mogoče pa tako ceno plačaš samo v primeru, da prideš mimo zavarovalnice k njim?

balocom ::

Iz zavarovalnice (vsaj pri triglavu je tako) da po opravljeni storitvi, ki je plačana iz kasko zavarovanja dobiš obvestilo koliko je bil račun.
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man

Bellzmet ::

Ja to že dobiš, samo potem ti in zavarovalnica živita v prepričanju, da je zamenjana šipa originalna.

xxxul ::

in če nekdo potem pride z pritožbo da so mu dali neoriginal ko je zavarovalnica plačala original - se ustrašijo, pokličejo stranko, in ji dajo original gor. po papirjih vse štima 8-)

SeMiNeSanja ::

Ravno ZATO ti pošlje zavarovalnica račun, da izvajalec storitve nebi mogel zaračunavati kaj drugega kot je dejansko opravil/vgradil.

Mislim, da je celo tvoja dolžnost, da zavarovalnico obvestiš o tem, da ti niso vgradili originalne šipe, če so takšno zaračunali, vgradili pa neko generično.

bambam20 ::

Ales je izjavil:

A je v tej temi sploh kdo, ki ga Carglass ni nategnil (oz. zavarovalnico) za "original" šipo ob menjavi? 8-O

A so zavarovalnice res tako glupe ali so tukaj podkupnine v igri..?



Zavarovalnice se ne sekirajo in izplačajo za original. Seveda , ker ni pri nas prijav na inšpektorat, da te goljufajo lahko to Carglass počne neovirano. Tabi neoriginal, oni pa razliko pospravijo v žep.

Mene na Carglassu me vidijo nikoli. Bodo pa še dolgo lahko počeli s to prakso, ker večini ljudem je vseeno, da steklo ni original z logotipom, pravimi številkami.

shadeX ::

Zavarovalnice se ne sekirajo in izplačajo za original.


Seveda izplačajo original in sekirajo se tudi ne. Zato ker se ne zavedajo, da jih podjetja okrog prinašajo. Na leto razlika v ceni med original steklom ter steklom brez logotipa stane zavarovalnico ne malo denarja..

ker večini ljudem je vseeno, da steklo ni original z logotipom, pravimi številkami.


Slovenceljnem? Resnično dvomim. Problem je v tem, ker veliko se jih na to ne spozna (kakšna je sploh original šipa) in na koncu sploh niso dovolj pozorni na to. Važno da je šipa menjana in to je to. Carglass je to ugotovil in začel z umazano prakso. Seveda pa ko stranka izrecno želi original, jim pa seveda najverjetneje to tudi ustrežejo. No pri OP-ju so se mal ušteli.

mat xxl ::

Ne ustrežejo, sem spraševal za BMW so rekli, da originalne ne morejo dobiti lahko pa neoriginal .

borut_p ::

mat xxl je izjavil:

Ne ustrežejo, sem spraševal za BMW so rekli, da originalne ne morejo dobiti lahko pa neoriginal .


to pa ne verjamem. moje imajo vse štampelj BMW, tudi na servisu se niso pritoževali ko sem jim rekel naj kasneje preverijo če je vse ok

Tomas 33 ::

Sem šel gledat za nazaj. So mi dali nekakšen certifikat, da je steklo enako originalnemu. Sem pa že takrat vprašal (pred petimi leti), zakaj ni loga znamke avta, pa so se nekaj izgovarjali, da je logo proizvajalca stekla in da je to to.

Sem imel večje sranje z Zavarovalnico Maribor, kjer polni kasko ni pokrival stekel, pa nisem bil toliko pozoren na Carglass.

Dejansko so me na suho, glede na moje nepoznavanje. Bi moral preveriti cene stekel za nazaj.

balocom ::

mat xxl je izjavil:

Ne ustrežejo, sem spraševal za BMW so rekli, da originalne ne morejo dobiti lahko pa neoriginal .


Ja pa kaj še. Če lahko dobi original BMW šipo TPV Avto (poblaščen servis in trgovec s vozili Renault, Nissan ter Dacia v Novem mestu), bi jo lahko dobil tudi Carglass. Je pa to šlo to na delni kasko pri Zav. Triglav.
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man

D3m ::

A je tak problem, če ni značke gor na šipi? Kljub temu, da je izdelana po ustrezni specifikaciji.
|HP EliteBook|R5 6650U|

SambaShare ::

Mene zanima isto. Je problem da ni le logota, steklo pa je celo od istega proizvajalca? Ali gre za drugega proizvajalca, mogoče celo bolj cenenega?

shadeX ::

ROFL, ljudje še sedaj ne razumejo.

Če ti nekaj plačaš (v tem primeru zavarovalnica) za neko storitev+izdelek, hočeš dobiti stvar ki si jo plačal in ne izdelek, ki je njim po godu - izdelek tretjega cenejšega proizvajalca ( da potem še razliko v ceni pospravijo v žep ).

Cenejši izdelek (ja brez logota), je lahko slabše kvalitete. V tem primeru šipa lahko prej poči, če npr pade kakšen kamenček gor. Uglavnem, zahtevajte to kar plačate in ne zahtevajte tistega kar niste plačali. Da ne omenjam to, da če avto prodajaš, se kupec lahko vpiči v stekla (zakaj ni logota gor) in ti posledično zbije ceno avtomobila.

D3m ::

shadeX je izjavil:

ROFL, ljudje še sedaj ne razumejo.

Če ti nekaj plačaš (v tem primeru zavarovalnica) za neko storitev+izdelek, hočeš dobiti stvar ki si jo plačal in ne izdelek, ki je njim po godu - izdelek tretjega cenejšega proizvajalca ( da potem še razliko v ceni pospravijo v žep ).

Cenejši izdelek (ja brez logota), je lahko slabše kvalitete. V tem primeru šipa lahko prej poči, če npr pade kakšen kamenček gor. Uglavnem, zahtevajte to kar plačate in ne zahtevajte tistega kar niste plačali. Da ne omenjam to, da če avto prodajaš, se kupec lahko vpiči v stekla (zakaj ni logota gor) in ti posledično zbije ceno avtomobila.



Ne razumem stavka? Saj si plačal šipo.

Take kupce jaz odslovim.
|HP EliteBook|R5 6650U|

šernk ::

borut_p je izjavil:

Jaz sem dvakrat menjal steklo pri njih. Obakrat memje referentka vprasala ali zelim steklo z original oznako ali nekaj drugega in tudi da bom moral cakati na original nekaj tednov. Seveda sem se odlocil za original. Pocakal tisti cas, vse uredil preko kaska.
Ne vem kaksno sreck imate ostali ali ste pa tako neucakani.
Imel sem tudi primer ko so mi najprej sli zalivati poskodbo pa ni dobro izpadlo in so na koncu menjali celo sipo. Spet nic tezav preko kaska.


kdo pa ima čas čakat par tednov brez avta?

verjamem pa da 90% njihovih strank sploh ne zanima ali je original ali ne,samo da je popravljeno čimprej.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

bambam20 ::

D3m je izjavil:


Ne razumem stavka? Saj si plačal šipo.
Take kupce jaz odslovim.


Da pri zavarovaju plačal za original vgradne dele. Obstaja zato tudi opcija, kjer pri sklepanju zavarovanja izrecno določiš, da so lahko deli neoriginalni oz. druge kakovosti.


Kdo rad plačuje višjo ceno za slabšo kvaliteto mi povej, če si upravičen do original. Če je tebi to ok, potem je s tabo nekaj narobe.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Menjava vetrobranskega stekla (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6837642 (5638) BCSman
»

Carglass - alternative (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6214250 (6042) escanor
»

Popravilo vetrobranskega stekla - pooblaščenec?

Oddelek: Na cesti
123730 (3111) K0l1br1
»

Carglass in "original" steklo

Oddelek: Na cesti
378896 (7346) bastadu
»

Od peska poškodovano vetrobransko steklo

Oddelek: Loža
103220 (2815) Ejsi_Disi

Več podobnih tem