Forum » Strojna oprema » SSD vprašanje
SSD vprašanje
Dua'L ::
Imam Samsung SSD 840 pro zanima me, če so tile testi, ki sem jih naredil v Samsung Magician vredu? Glede na to da imam ssd kar poln me zanima če vpliva to kaj na hitrost? lp
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3
- spremenil: Dua'L ()
MIHAc27 ::
Na hitrost polnost ne bi smela vplivati. Je pa fino nekaj % pustiti vedno praznih, da lahko sistem realocira celice, če je to pač treba. 5-10% mene učijo.
Hitrosti so pa take kot morajo bit.
Hitrosti so pa take kot morajo bit.
NejcSSD ::
Da ne odpiram nove teme.
Mx 100 mi je nekaj sumljiv. V enem letu samo 168 ur? število zagonov je pa nekak smiselno. Vsaj enkrat-dvakrat ga zaženem na dan.
Posodobil na zadnji firmware. Avtomatsko spanje mi ne deluje na win10,
drugih težav ne opažam.
Mx 100 mi je nekaj sumljiv. V enem letu samo 168 ur? število zagonov je pa nekak smiselno. Vsaj enkrat-dvakrat ga zaženem na dan.
drugih težav ne opažam.
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti
sodnicaN ::
ssd ma vedno fraj plac, tut ce je user kapaciteta polna 100%
še par 10 gb se kr pozna
teste imaš pa odlične
Da ne odpiram nove teme.
drugih težav ne opažam.
lahko je pač kak bug, ali si pa prišel do konca in je šlo spet na nič in ti šteje od začetka
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sodnicaN ()
evo CDI 6.7.5
Kaj se mi je parkrat zgodilo - računalnik povsem zmrznil in se resetiral, po resetu ni zaznalo ssdja (ni najdlo boot naprave)
Po ponovnem resetu zopet viden (nisem rabil preklapljati). Tudi po posodobitvi na MU02 se mi je še enkrat to zgodilo - letos pa mislim da še ne.
SuperVeloce ::
Pri hitrosti. Čeprav pri Samsungu ne ravno veliko. So pa kakšni drugi ssdji, kjer se precej več.
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C
blackbfm ::
lahko je pač kak bug, ali si pa prišel do konca in je šlo spet na nič in ti šteje od začetka
V enem letu ne mores prit "do konca"
Kaj se mi je parkrat zgodilo - računalnik povsem zmrznil in se resetiral, po resetu ni zaznalo ssdja (ni najdlo boot naprave)
Po ponovnem resetu zopet viden (nisem rabil preklapljati). Tudi po posodobitvi na MU02 se mi je še enkrat to zgodilo - letos pa mislim da še ne.
Men se slis tole mal cudno, mam isti disk slabe 2 leti, brez problemov, fwja nisem nic posodabljal
Dejan99 ::
Kateri AHCI driver imaš nameščen? Pogled v device manager (IDE ATA/ATAPI controllers).
Kateri AHCI driver imaš nameščen? Pogled v device manager (IDE ATA/ATAPI controllers).
Kupljen je bil na Hardwareversand. Uveljavim garancijo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD ne deluje (Crucial MX100)Oddelek: Strojna oprema | 1191 (680) | TOP |
» | Težava Microsoft-Windows-Kernel-Power (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8164 (5174) | Anney |
» | SSD se hitro stara.Oddelek: Strojna oprema | 5207 (3339) | hojnikb |
» | Pocasen SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 4110 (2972) | AgiZ |
» | Kloniranje diskaOddelek: Programska oprema | 2889 (2155) | opeter |