Forum » Pomoč in nasveti » Raspberry pi wireless adapter
Raspberry pi wireless adapter
AlfaDog ::
Zdravo.
Nekako nisem vedel pod katero katergorijo naj dam tole temo. Upam, da nisem preveč faliu.
No uglvanem, pred kratkim sem naročil Rasphnerry pi komplet. Nisem pa videl, da zraven ni wireless adapterja, ki ga nujno rabim. Ker nočem dajati 10€ za poštnino, da bi naročil samo adpater, me zanima, če je v Sloveniji(po možnosti v Ljubljani) kakšna trgovina(ne online), ki bi to prodajala.
Hvala za pomoč
Nekako nisem vedel pod katero katergorijo naj dam tole temo. Upam, da nisem preveč faliu.
No uglvanem, pred kratkim sem naročil Rasphnerry pi komplet. Nisem pa videl, da zraven ni wireless adapterja, ki ga nujno rabim. Ker nočem dajati 10€ za poštnino, da bi naročil samo adpater, me zanima, če je v Sloveniji(po možnosti v Ljubljani) kakšna trgovina(ne online), ki bi to prodajala.
Hvala za pomoč
twom ::
Jaz sem vzel najcenejšega ki sem ga takrat našel in deluje. V tistem trenutku je bil to TP-Link TL-NW725N za 7.25€, res pa mi je osebni prevzem blizu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Druga grafična v ta sistemOddelek: Pomoč in nasveti | 1671 (1181) | MihaK3 |
» | Vnaprej plačana carina?Oddelek: Loža | 3138 (2585) | Matija82 |
» | Acer 5520G RolanOddelek: Pomoč in nasveti | 1399 (1248) | Kaufmann |
» | Cooler za Extreme Overclock za bartona 2500+ (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4366 (3521) | Sami |
» | Ali kupiti AMD Barton 2500 BOX in Abit NF7-S ??Oddelek: Kaj kupiti | 1277 (929) | BaRtMaN |