Forum » Pomoč in nasveti » Miška
Miška
Herga ::
Lepo pozdravljeni,
imam problem z miško in upam, da mi bo lahko kdo pomagal. Imam brezžično miško staro 2 meseca in mi je včeraj kar na enkrat začela delati obratno. Namreč ko potegnem miško levo ali desno, se miška na ekranu premakne gor in dol, ko jo premaknem gor in dol, se miška na ekranu premakne levo in desno. Windowse sem naložil na novo, saj sem mislil, da bo potem v redu, ampak miška še vseeno dela tako, kot sem opisal. Prosim za pomoč.
Hvala
Lp, Herga
imam problem z miško in upam, da mi bo lahko kdo pomagal. Imam brezžično miško staro 2 meseca in mi je včeraj kar na enkrat začela delati obratno. Namreč ko potegnem miško levo ali desno, se miška na ekranu premakne gor in dol, ko jo premaknem gor in dol, se miška na ekranu premakne levo in desno. Windowse sem naložil na novo, saj sem mislil, da bo potem v redu, ampak miška še vseeno dela tako, kot sem opisal. Prosim za pomoč.
Hvala
Lp, Herga
N0t0ri0us ::
1) Right click on the desk top
2) Select properties.
3) go to the settings tab
4) select advanced.
5) the name of the graphics card
6) the side-tab called "NV Rotate"
7) choose a rotation that will fix the mouse problem.
Hope this helps!
The first thing you should do is to try the mouse on a different computer.
2) Select properties.
3) go to the settings tab
4) select advanced.
5) the name of the graphics card
6) the side-tab called "NV Rotate"
7) choose a rotation that will fix the mouse problem.
Hope this helps!
The first thing you should do is to try the mouse on a different computer.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Miška za gaming ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 11708 (8019) | Sc0ut |
» | logitech mx 620 -izgubljen 2.4 GHz micro-receiverOddelek: Pomoč in nasveti | 1433 (1329) | gregor |
» | Miška - spreminjanje dpi - v čem je finta?Oddelek: Strojna oprema | 3412 (3205) | Poldy |
» | Logitech MouseWare bug (?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2215 (1811) | Swiwer |
» | Miš na USB ali PS2?Oddelek: Strojna oprema | 1161 (960) | Tr0n |